cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yoo kandırmadım kendımı benzetıo herkes keanu reeves e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 cimbom44 said: ama sakallıyken keanu reeves e, sakalsızken ellıah wood a benzıorm :P sen dusun farkı saçları kesince kim bilir ne .. ıhm ne.. neye benziyosundur o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bridget bardo ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ne güzel abi o zaman sen yakışıklı kız da güzelmiş. güzel güzel gezersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ne esnek bi suratın var öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Kızı bunaltacak kadar çok arıyorsun kız rahatsız olmuş, bikaç gün aramıycam diyorsun. Bunun ortasını bulmazsan, ki baya kolay ortasını bulmak fyi, çok tatsız olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bı kavgada suratım agır hasar almıstı o gunden sonra bıraz deıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bikaç gün aramadığın için mi ne? Diğer sayfalara bakmadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 şu an sakallarım uzadı ama kızla gorusemıorz sınava hazırlanıo ,off cok zor bı durumdaym yaa cok kafayı taktım bu kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 dostum sen komplekslisin ona kanaat getirdim birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 sanane benım komplexımden, sahurumu yapmısım nıyet etmısım agzımı bozdurma bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 cimbom44 said: şu an sakallarım uzadı yüzük hazır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bu topicten anladığım birşey varsa o da hiçbişey bilmediğimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Cimbom daha önce bir kızla hiç cinsel yakınlık kurdun mu? Sormalıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 kız bıyıklı değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 xaenın sopalıksın, senın hayatında elını bıle tutamıcagın kdr kızla bırlıkte oldum rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 vaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 takdir ettim. Ama tecrübenin de tıkandığı yerler varmış demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 hormonları aldır kurtul en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 şeytan tüyü vardır belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 cimbom44 said: xaenın sopalıksın, senın hayatında elını bıle tutamıcagın kdr kızla bırlıkte oldum rahat ol Şöyle tanımadan etmeden senin hayatın kadar bilmemne yaptım ben yorumları yapan insanları sürmanşet olarak şamdan'a çıkarmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Xae sen sakaldan kaybediyosun sanırım. Baksana yılların pleyboyu maymun oldu 2 tutam sakal yüzünden =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 sırf sakal yuzunden dııl, bı de havam yoktu o gun pek, cıkasım gelmedı dısarı ama otekı taraftan kız benı davet edıodu , hata ettım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Abi bu tur durumlarda beklemek en iyisidir. Birak arama kizi sonucta icini dokmussun artik birazda onun icini dokmesini bekle hergun arama en fitil olunan seydir kizlar tarafindan hoslarina gittigi kadar bi o kadarda kil kaparlar bu duruma. Sen ogun cagirdiginda gitmemissin artik o gun gecmiste kaldi olanla olene care bulunmazmis oyle der atalarimiz. Ayrica sakalini havani fln bi kenara koy eger bi kizla iliski yasamayi dusunuyosan kendini oldugu gibi goster havandami degilsin git kizin yanina havan yerine gelsin en azindan emin ol cok daha iyidir. Hem oyle zmnlarda kadinlar seziyomudur nedir direk sorarlar biseymi oldu fln gibisinden yada sormasa bile davranislarinda bariz bi fark gorursun ztn. Cok bunaltma kizi illaki konusmak istiyosan bi ara msnini almaya calis msn muhabbetine bu ara kizlarda telefondan cok daha iyi bi gozle bakiliyo (biraz dusuk bi cumle oldu sanirim neyse anladin sen onu :D ) Bide isin su boyutu war telefonla konusamiyoda olabilir aile yapisi geregi herseyi dusunmek lazim bu gibi durumlarda. Umarim muradina erersin. Mutlu olmak herkesin hakki dimi ama bi paris hiltonun deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yazılanları okudum ve xaenin haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar