Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuşamıyorum ya; dişçiye gittim, implant yapacaktı, dört iğne vurdu acımadan, şimdi ne konuşabiliyorum ne de yutkunabiliyorum. İşin kötüsü biraz önce ağrı kesici almaya çalıştım yutkunamadığımdan az daha boğuluyordum, alamadım, acıyor, arrrgh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 o yasta ne implantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 harbi lan ne implantı yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 uyu, uyandıgında geçicek herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Kucuk dilimin mutasyon geciren kismini almislardi. 1 haftada 10 kilo nasil verilir o zaman ogrendim. Bir de hapsurmanin bir insani nasil yere yapistirip yarim saat aglattigini. Kotu seyler tabi bunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ortepedik tedaviden sonra boş bir yer kaldı, orayada seramik diş koyuyorlar, şöyle en arkada bir yer. Titanyumdan bir çivi çaktılar bu gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 cok fenaymis gecmis olsun. cekiceksin o aciyi gibi gozukuyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 O implant şeyini dişçideyken kitapta görmüştüm çok feci valla geçmiş olsun (boş kalsa daha iyi yaw) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 hangi dişçiye gittin abi, her dişçi yapamaz onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 dasaaa said: harbi lan ne implantı yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 GERGE said: Ortepedik tedaviden sonra boş bir yer kaldı, orayada seramik diş koyuyorlar, şöyle en arkada bir yer. Titanyumdan bir çivi çaktılar bu gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ben arada disciye gittigimde izliyorum implant yapılanları cok fena heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 İmplant, yapması zahmetli bir ameliyat değildir bea..Dolgudan kısa bile sürer bazen... Neyse geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 implant ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 dişine diş kökü yerine bi vida takıyorlar. sonra o vidanın üzerine bi başlık giydiriyorlar (abutman gibi bişi diyorlar ama nası yazılıyor hatırlamıyorum) üzerine de gerçek diş görünümünde porselen diş yapıyorlar.. dolgudan zor olduğu kesin gibi ha.. bi kere adam çatır çutur -sen duvarmışsın gibi- implantı vuruyor sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 geçmiş olsun. ağrı kesici de alamıyorsan aslında vix'lerden deneyebilirsin. hani onların böyle sıcak suda eritilip nefes alarak çekildiği zımbırtıları var ya. bayağı da işe yaramıştı ben en son kullandığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 http://www.dogfightink.com/implant.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bugün rahat rahat ağrı kesici alabildim. Kapanıyor yara, hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 vidayı görünce kötü oldum hehe, geçmiş olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Gecmis olsun lan corci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bu implantın tanesi kaç paraya geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 abovvv ben almiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 cok gecmis olsun yaw daha yeni gordum walla feci bisi implant denen zimbirti kimsenin basina gelmesin. Bende yapilani fln gordumde. ne diim allah sabir wersin. (ulem akp geldi allah fln derken bi dusunup cumle kurar olduk iyimi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 implant çok zor bi olaydır. 2 saat falan sürer hatta genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Bu gün ikinci aşama için gittim. Çivi anca kemiğe kaynamış. Diş etini yardı dişçi, içi boş çivinin başını açığa çıkardı, üzerine bir vida taktı tekrar üzeri kapanmasın diye etle. İki hafta sonra yarılan yer iyileştiğinde tekrar gideceğim, asıl porselen diş için çalışmaya prova yapmaya başlayacak - ne demekse artık, sormak gelmedi aklıma o an. Hafif sızı var ama allahtan çivi çakıldığı anki gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar