kira Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Açıkçası gerçekten güzel bir yermiş Kuzguncuk. Böyle etnik kimlik olarak azınlıkların çoğunluk olduğu, sessiz sakin, sevecen mahalleleri, hoş yokuşları olan, güzel manzaralı ve hoş cafe ya da tavernaları olan nereler var İstanbul'da. Hani hepsi aynı anda olmasa da yukardakilerden en az ikisi olsa. Kendim için değil hatun kişi için istiyorum :D ben olsam her yerde yaşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ya çengelköy,paşabahçe,sarıyer dediğin özelliklerde yerler ama hoş cafeleri falan dersen ımm , biraz araştırmalı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bence kuzguncuk'a alternatif yok; bir kere ulaşımı fazla kolay. Ama etnik kimlik falan eskide kalmış biraz. İyi ev bulmak sorun biraz yine de. Abbasağa parkının civarı da son yıllarda popülerlik kazanmaya başladı; iyi bir mahalle, Beşiktaş'ın dibinde, fiyatlar mantıklı. Buraya da bir bakın. Cihangir'i saymıyorum bile, herhalde biliyorsundur ama pahalı gelmiştir; Cihangir civarlarında iyi fiyata güzel ev bulunabiliyor hala ama Cihangir, Firuzağa falan uçmuş. Ha mahalle falan diyordun o kısım tırt oalabilir biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sariyeri kuzguncuga karsi ornek gosteren arkadas nasil bir ruh halindesin sen ya? dinci karadenizli manyaklar ilcesi sariyer hele meydan bolgesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 abicim cihangir bildigin orospu travesti uyusturucu kullanicisi cingene yuvasi 2 tane cizer oturuyo diye entel mekani oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ahahaha bone +1 zuahaha Cihangir in bi tek cafelerin olduğu yer iyi gerisi tırt. Ayrıca cihangirde ki apartmanların en üstlerinde çok güzel dublex evler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 matama said: sariyeri kuzguncuga karsi ornek gosteren arkadas nasil bir ruh halindesin sen ya? dinci karadenizli manyaklar ilcesi sariyer hele meydan bolgesi ne abi çıkıp vuruolar mı adamı alla alla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kira Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 çengelköy iyi galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 biraz yukarılarına doğru yeni ama kiraları çok pahalı olmayan evler yapıldı , oralara da bi bakarsın çengelköy'ün . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bu arada yeditepe üniversitesine yakın bir yerde kiralık benim bir evim var .temasa geçmek istersen ömden görüşebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar