fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 baştan at rolleri baştan, bana şey çıkmıştı. ay geyiği yapılmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 evet rmk!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben kovboy olcam :P (bu arada oyun fotoromanı olunca ben bunu da mafia falan oyunuyla ilgili bişi sanmıştım tamam biliom bu oyunu hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi o kadar kral oldum rmk olursa oynamam yaticam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ben oyun başlamadan öldüm senin kadar ağlamıyorum lan Lütfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yok walla.. 4 program denedim.. hiçbiri beceremedi çıkartmayı.. sinir oldum.. hiç bilmeyen adam da rahatça anlasın diye o kadar detaylı yazmıştım her seyi =/.. bu sinirle simdi ugrasamam heralde (belki bi iki saat sonra anca).. yarın da full dışardayım.. bakalım artık öf.. tekrar özür diliyorum rolleri söylemeyin bu arada.. oyuna direkt o rollerle başlayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Soyleyin rolleri, tekrar ceksin kurayi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 heheh oyun güzel olmuş avatar da isteriz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 avatar'a uyarlayacaktım ama üşendim (hele bir de yazı gidince iyice sinirlendim zaten eheh).. aslında godfather'a da uyarlanabilirdi.. barzini, stracci, tattaglia ve corleone aileleri arasında geçerdi oyun =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 off süper olur. don fedeloni olmak istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 götboksıç mulgear6 said: Nosfe said: Fly said: Nosfe said: Al mesela, fly son turlarda ölenlerin mafya olduğunu yok sayarak bi tek ölenler beni anladı diyor. mulgear mesela, ölünce mafya oldu. o değil de tek mafya var zaten, sahiden niye böyle bir şey dedim ki. tüh. Son 4 sayfa demedin mi? Mulgear öleli bayağı oluyor. //off abi nası ölünce mafya oluyorum ya :S öldürüldügümde bedenime sahip oluyolar ruhum hala bir townie kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 episode 4 böyle hikayeli mikayeli olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 episode 4'te millet aktif olsun, oyun hızlı yürüsün pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hafta sonu fazla aktif olunmaması normal.. bu kadar fazla oyuncuya rağmen aktif olanların yüzdesi tatmin ediciydi bu oyun bence.. ama ileriki oyunlarda inşallah daha da artar katılım =).. bu arada şu anki oyun ne zaman biterse bitsin, episode 4'ü yaparsam eğer bayram'dan önce olamaz (iş, güç, vs. =)).. o yüzden çok fazla acele etmeyin sonlandırmak için bunu =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Apache said: episode 4 böyle hikayeli mikayeli olsun ^^ Bence de.. Hatta çok güzel vampirlere falan uyarlanabilir. İşte 4 çete var: Vampirler, Kurt adamlar, Gölgeler (Shadows), İblisler (Deamons) 1 paladin olur, vampir ve kurtadamlara karşı işte dedektif. Bir de deamon hunter olur gölge ve iblisler için. Priest olur doktor yerine. Gruplardan birine katılırsa da Lich'e dönüşür. Aynı kurallar geçerli olur. Vampirin ısırdığı vampir, kurtadamın ısırdığı kurtadam oluyo. Aynı gece aynı adamı ısıramıyolar kurtarıyo paçayı. Deamon ve Shadow'lar da posess ediyo aynı şekilde. Soytarı her çağda her evrende soytarı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oyun yapmak isteyenler yapabilir bu arada. madem fikir dusundunuz ettiniz, acin bi kayit konusu costurun ortamlari ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Eheh oynaması oynatmasından daha zevkli geliyo diye düşünmüştüm de, yine de olabilir o zaman. Şimdi okuldayım derse gircem birazdan, Spyro'nun da izni olursa oyununun telif haklarını kullanıp kendi konseptimle bir oyun başlatırım akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yeni oyun başlatcakları öneri olarak; daha az komplike ve az kişili oyunlar dha fazla rabet görür kanımca. ilk oyununuzu 20 kişilik bi oyun olarak yspmsk çok msntıklı olmaz, hemde dolduramayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Rewendor said: Eheh oynaması oynatmasından daha zevkli geliyo diye düşünmüştüm de, yine de olabilir o zaman. Şimdi okuldayım derse gircem birazdan, Spyro'nun da izni olursa oyununun telif haklarını kullanıp kendi konseptimle bir oyun başlatırım akşam. tabi kullanabilirsin.. zaten eğer yeni oyun başlatırsam farklı bir kurulum yapmaya çalışırım ben muhtemelen.. yalnız bir iki şey söylemem lazım.. 1-) elesso'nun dediği doğru olabilir.. ilk başta belki kalabalık bir oyun oynatmak zorluk çıkarabilir.. ama eğer benim oyunu oynatmaya kararlıysan, 20 kişiden azı kurtarmaz diye tahmin ediyorum.. 4 mafya + townieler + townielerin içindeki pro roller falan, eğer az kişili bir oyun olursa hoş olmaz.. 2-) nasıl bir oyun oynatırsan oynat, beni de ekle listeye eheh.. 3 oyun oynattım.. bir kere oynayamadım =).. yabancı forumlarda girdim bir oyuna ama bizde bir oyunun bittiği sürede onlar bir gün bitiriyor.. o kadar yavaşı da bana gelmez =P.. burda da tam azmo'nun oyununa yazıldım.. adamın işi çıktı, oyun yalan oldu =).. artık ben de bir göreyim mafya oynamak nasıl bir şeymiş heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Senin oyunu aldım değiştirdim biraz falan. 25 kişilik bi oyun oldu yeni kuralları yazarım yorgunum şimdi bayağı uyuyakalmazsam duştan çıkınca olmadı yarına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 beni de ekleyiverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?77,3591407 kurallar karmaşık biraz daha. isteyenler oraya mesaj yazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 killing spreeye girdiler be : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar