calimero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 akın sel le alpay vardı heyyyy gidi heyy...
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 -rahim -benim memleket dedi ya puahahahaha
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Masquerade said: hepsi leyla tabi leyla değil huri huri..
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 AHHAHAHAHAHAHAAH çok toşaklı bi adammış.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Hepsinin kafa güzel. Ebru şallı resmen ver oynıyım diyor. Bi de her program Hakan Şükür espri yapardı. Benim metresim var arkadaşımın santimetresi gibisinden. yalnız bizde de ne kadro varmış. Rahim Amokachi Toschak seba gırgır olsun diye mi toplamış hepsini
Romario Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Abi özlediğimiz görüntü budur. TV dede insan dediğin insan olmalı. Toşak Dediğinde "muahahah" moduna girmeli insan.
N-c Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ahahahha çok toşaklı adam ahahah süpermiş
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Czentovic said: -rahim -benim memleket dedi ya puahahahahagebertti beni :D
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 dasaaa said: Masquerade said: hepsi leyla tabi leyla değil huri huri.. adeta bir lima, alba.
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 hiç yaşamamama ve izlemememe (oha ya ne kadar saçma oldu mamama mememe falan) rağmen Özledim o günleri. Şimdi sıkıyosa çıkıp desinler bunları, mahalle baskısı adamı ipe götürür.
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 hakkaten üzüldüm düşününce ulan türkiyenin eski haline rağzıydık be :( edit: aaa kaşar bunlar tü tü tü, aaa t*şak dedi tüü tü tüü
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 evet aslında o zamanda mal lan bunlar niye çıkartıyolar tv ye bunları diye eleştiriyodum ben şahsen :P şimdiki tv programlarının yerine şunları görmeyi tercih ederim yau
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Şimdi çıkarlar Küresel ısınma hakkında atıp tutarlar. O zamanlar Holding velihatları ortada yoktu. Şimdi futbolculara bile bakmıyorlar.
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 şimdi onlara toşak dedirttiremezsin ki, eskiden rtük çok laçkaydı. şimdi öyle değil
Slat Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bırakın toşağı, şimdi TVlerde sigara ve kan bile sansürleniyor.. Allahın izniyle alkol ve kadın saçının da sansürlendiği günleri görücez milletçe..
sesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 keşke şimdi de böyle rahat olsak dedim ilk defa hayatımda.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 millet ağzına geleni söylüyordu. daha -liberal demek dğru olmaz- rahat bi ortam vardı.. en azından tv ekranının yarı sansürlenmemiş, buğulanmamış oluyordu..
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 -rahim -Benim doğduğum memleket Bu kaşarlardan böyle güzel bi espiri beklemezdim ya hiç dumur oldum...
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ulan 90 lar ya.. rahim benim memleket şu an itibariyle kahkaha atmama sebep oldu :D
Öne çıkan mesajlar