Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç dökülmesi

karpuzseven

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:
said:
Erkek tipi saç dökülmesi varsa ne yap et saçların dökülür, engelleyemessin

dihidrotestosteron'u inhibe ettiğin sürece engellersin. bırakınca dökülme devam eder. sadece bir seviyeye kadar önlem aldığında durur. yoksa fazlaca işe yaramaz.

said:
Doğal birşey olduğu için bir yan etkisi yok.

şu olay ayrı bi geyik zaten

Priorin aldın mı,kullandın mı hiç nereden biliyorsun geyik olduğunu? Reçetesinde de yazıyor. Yan etkisi olup da reçetesinde "bilinen bir yan etkisi yoktur" yazan bir ilaca satış onayı verilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

capul said:
Khelben said:
head&shoulders her zaman işe yarar

Şundan galiba bi tek ben hayır göremedim..

İlk yıkamada süperdi kaşıntı kepek filan gg

Ama sonra tık yok valla aynen devam herşey dedim tek kullanımlıkmış herhalde..

ben de 2 ay kullandım süper etkiliydi,
sonra öyle bir kepek yapmaya başladı ki depresyona girdim.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:
abi nesi güzel allah için? bebek saçı gibi iki elliyorsun kafa derin gözüküyor :P en fazla saç dökülmesi yaşanan saç tipidir ayrıca, hele bi de saçların yağlanıyorsa yapışır falan kafana yıkanmadan rahat edemezsin. sayayım mı daha?

of çok fena.

şekil vermek işkence, bi de beynin gözüküyor zaten şekil verince de (td)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben tremesan mı o naneden kullanıyorum bu ısırgan otlu hani yararı var mı bilmiyorum ama banyodan çıktıktan sonra saçların dolgunlaşıyor hani saç fışkırıyor gibi oluyor 3 gün sonra saç yine aynı boşluklu görüntüye kavuşuyor anlamadım yararlı mıdır yoksa sadece günün kurtaran bi olay mıdır
Sosyal ağlarda paylaş

Rogaine'i kullanmak isteyen bir arkadaşım vardı, dermatoloğuna sormuş direk vazgeçmiş. Tansiyon ilacı olarak üretilip tesadüfen saç çıkardığı farkedilen bir ilaçmış.

Çok tehlikeli, direk gün içinde tansiyonunu bir anda düşürür bayılmaya kadar gidebilir. Hele spor falan yapıyosan direk bitersin demiş doktor.
Sosyal ağlarda paylaş

NoS said:
Valla ben tremesan mı o naneden kullanıyorum bu ısırgan otlu hani yararı var mı bilmiyorum ama banyodan çıktıktan sonra saçların dolgunlaşıyor hani saç fışkırıyor gibi oluyor 3 gün sonra saç yine aynı boşluklu görüntüye kavuşuyor anlamadım yararlı mıdır yoksa sadece günün kurtaran bi olay mıdır

resim mesim koysana nedir bu zımbırtı? dfs abim kullanıyordu zamanında jason thin o tick diye bi şampuan, türkiye'de yok maalesef. 2 adet biriyle duruluyorsun sonra nemli saça bi losyonumsu hedesini sürüyorsun, dolgun oluyordu saçlar. tabi bunlar psikolojik mi bilmiyorum mesela sabunla yıkarsan da dolgun oluyor ancak eline gelen saç miktarı artıyor, lol. yineliyorum ince telli, düz saçtan daha kötü bir saç tipi olamaz. sae senin yine kıvırcıkmış, böylem bir araya getirince saç gibi gözüküyordur haha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...