balon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bioxcin kullansın mı ? bence kullansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 dasaaa said: said: Erkek tipi saç dökülmesi varsa ne yap et saçların dökülür, engelleyemessin dihidrotestosteron'u inhibe ettiğin sürece engellersin. bırakınca dökülme devam eder. sadece bir seviyeye kadar önlem aldığında durur. yoksa fazlaca işe yaramaz. said: Doğal birşey olduğu için bir yan etkisi yok. şu olay ayrı bi geyik zaten Priorin aldın mı,kullandın mı hiç nereden biliyorsun geyik olduğunu? Reçetesinde de yazıyor. Yan etkisi olup da reçetesinde "bilinen bir yan etkisi yoktur" yazan bir ilaca satış onayı verilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 capul said: Khelben said: head&shoulders her zaman işe yarar Şundan galiba bi tek ben hayır göremedim.. İlk yıkamada süperdi kaşıntı kepek filan gg Ama sonra tık yok valla aynen devam herşey dedim tek kullanımlıkmış herhalde.. ben de 2 ay kullandım süper etkiliydi, sonra öyle bir kepek yapmaya başladı ki depresyona girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Khelben said: 3 numaraya vurdurdum geçti değil işte olay. 3 e vurdurunca farketmiyosun saçının döküldüğünü olay o :D kısa saç uzuna oranla daha dayanıklı olur ve daha az dökülür.farketmiyosun falan değil öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bak en iyisi dermatologa git, troid lerine baktır ( troid de dengesizlik yaşanınca hızla dökülür) orda da birşey çıkmazsa, DHT blocker kullanayımmı sizce filan dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 karpuzseven said: Benim saçlarım ince telli ve düz. şu noktadan sonra okumayı bıraktım, allah yardımcın olsun yok böyle iğrenç bi saç tipi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 @Rakursi: geyik olan doğalın yan etkisi olmaz saçmalığı. ciddi sağlam bir saçmalık, tv'de falan da bariz sömürülen bir salaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kingpin said: karpuzseven said: Benim saçlarım ince telli ve düz. şu noktadan sonra okumayı bıraktım, allah yardımcın olsun yok böyle iğrenç bi saç tipi. http://www.logogolfwear.com/embroideryclipart/Broken%20Heart.H01.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Patiler Önerileriniz ve alakanız için çok teşekkür ederim. Şimdi üniversite kayıtlarıydı evrak toplamaktı askerlik teciliydi falan başım pek kalabalık. İlk fırsatta bir dermatoloğa gidip önerileriniz doğrultusunda hareket edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 İnce telli ve düz saç (tu) Benim saçlarımda aynı, saç bakım kremi kullanmamı tavsiye etti bugün berber :p denicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 abi nesi güzel allah için? bebek saçı gibi iki elliyorsun kafa derin gözüküyor :P en fazla saç dökülmesi yaşanan saç tipidir ayrıca, hele bi de saçların yağlanıyorsa yapışır falan kafana yıkanmadan rahat edemezsin. sayayım mı daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sayma bi kötü oluorum benim öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 benim saç fırça gibi =( kalın ve düz.ama kısa saç + sakal için ideal.6 numara saç 3 numara sakal oluyo böyle efsane oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Dynun said: sayma bi kötü oluorum benim öyle. benimde öyle olum dfds, o değil de senin saçlar uzun ya ben lise sonda uzatmıştım bi ara sonra dayanamadım kestirdim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 eheh kalın telli ve garabet dalgalı olsun da onu da görelim.. sabahları bonus gibi kalkıyorum bazen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Valla ince telli sayılabilecek ve düz saçlarım var çok memnunum. Her türlü şekle giriyo. Banyodan sora 1 kere taramam yetiyo, Uzatınca da kısayken de rahat oluyo, kolay taranıyo, kopmuyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durgun-3-X-Yesil Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Valla benimde dökülüyor. Böyle giderse 2-3 seneye kel kalacağım. Bu sebeple şimdiden saç ektirme ile ilgili şeyleri araştırmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bilgilerini paylaş.. 3sene değil ama 10seneye kelleşme gibi bi niyetim var sanırım.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 kingpin said: abi nesi güzel allah için? bebek saçı gibi iki elliyorsun kafa derin gözüküyor :P en fazla saç dökülmesi yaşanan saç tipidir ayrıca, hele bi de saçların yağlanıyorsa yapışır falan kafana yıkanmadan rahat edemezsin. sayayım mı daha? of çok fena. şekil vermek işkence, bi de beynin gözüküyor zaten şekil verince de (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Valla ben tremesan mı o naneden kullanıyorum bu ısırgan otlu hani yararı var mı bilmiyorum ama banyodan çıktıktan sonra saçların dolgunlaşıyor hani saç fışkırıyor gibi oluyor 3 gün sonra saç yine aynı boşluklu görüntüye kavuşuyor anlamadım yararlı mıdır yoksa sadece günün kurtaran bi olay mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Rogaine kullanmayı dene. 1 ayda çok net gösteriyor etkisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Rogaine'i kullanmak isteyen bir arkadaşım vardı, dermatoloğuna sormuş direk vazgeçmiş. Tansiyon ilacı olarak üretilip tesadüfen saç çıkardığı farkedilen bir ilaçmış. Çok tehlikeli, direk gün içinde tansiyonunu bir anda düşürür bayılmaya kadar gidebilir. Hele spor falan yapıyosan direk bitersin demiş doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 abav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ince telli düz saça bokkaka diyenler diğer tarafta ince telli kıvırcık saçla gezicekler onun için QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 NoS said: Valla ben tremesan mı o naneden kullanıyorum bu ısırgan otlu hani yararı var mı bilmiyorum ama banyodan çıktıktan sonra saçların dolgunlaşıyor hani saç fışkırıyor gibi oluyor 3 gün sonra saç yine aynı boşluklu görüntüye kavuşuyor anlamadım yararlı mıdır yoksa sadece günün kurtaran bi olay mıdır resim mesim koysana nedir bu zımbırtı? dfs abim kullanıyordu zamanında jason thin o tick diye bi şampuan, türkiye'de yok maalesef. 2 adet biriyle duruluyorsun sonra nemli saça bi losyonumsu hedesini sürüyorsun, dolgun oluyordu saçlar. tabi bunlar psikolojik mi bilmiyorum mesela sabunla yıkarsan da dolgun oluyor ancak eline gelen saç miktarı artıyor, lol. yineliyorum ince telli, düz saçtan daha kötü bir saç tipi olamaz. sae senin yine kıvırcıkmış, böylem bir araya getirince saç gibi gözüküyordur haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar