Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lineage II: The Chaotic Chronicle Open Beta Account Alımı..


Guru

Öne çıkan mesajlar

1. Adım: ilk yapmanız gereken open beta için gerekli olan game key i almaktır, bunun için buradaki sayfaya gidin ve mail adresinizi yazın ve 20 haneli bir game key mailinize yollanacak(biraz geç gelebiliyor).

2. Adım: PlayNC sayfasına gidip bir adet "Master account" yaratacaksınız. Formu doldurduktan sonra onay maili gelecektir.

3. Adım: Onay işlemini tamamladıktan sonra Lineage II sayfasından "My Account" kısmına girin eğer login olmadıysanız olun ve "ADD GAME" linkine tıklayarak 1. adımda yaptığınız işlem sonucu mailinize gelen 20 haneli game key i ekleyiniz. Game key eklendi diye mesaj çıkacaktır, bundan sonra size bir mail daha gelecek game key onaylandı openbetaya hoşgeldiniz diye ama buda biraz geç gelebiliyor hemen paniklemeyin kabul edilmedim diye =D

4. Adım: Şimdi sıra oyunu indirmeye geldi, Lineage II Download sayfasına girin, karşınıza çıkan "User License Agreement" i kabul ederek devam edin, burda farklı mirror (yankı) lerden download yapabilirsiniz, arasıra ek mirrorler ekleniyor ama su an sadece East mirror çalışmaktadır.

5. Adım: İndirdiğiniz oyunu kurun ilk başta tüm dosyaları check edecektir, bende sadece notice.txt yi update etti client şu an en sonra versiyondadır. Oyunu çalıştırdıktan sonra kullanıcı adı ve şifrenizi yazıp login e basınca giremeyebilirsiniz =D çünkü login serverlar aşırı derecede yoğun bu yüzden "LOGIN" butonuna News sayfası çıkana kadar basın, News sayfası çıkınca "Confirm" butonuna basarak server seçme ekranına gelin, burda şu an için 3 server göreceksiniz ama Mayıs 4 de yoğun istek üzerine yeni serverlarda eklenecekmiş, oynayacağınız serverı seçin ve oyuna başlayın =)


PS: Lineage II open betasında oynamak için kredi kartı bilgisi istenmemektedir. Daha sonra oyun çıktığında devam etmek isterseniz o zaman kredi kartınızla oyunu satın alarak open betadaki karakterinizle devam edebilirsiniz.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Guru, 29 Mart 2004 12:32 tarihinde demiş ki:
Daha sonra oyun çıktığında open betadaki karakterinizle devam edebilirsiniz.

Ilginc, betada az ve/veya onemsiz buglar cikacagindan bu kadar eminler yani?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun zaten 2003 deki kore betasinda tamamlanmisti ama english client da sorun çıktı ondaki sorunları hallediyorlar..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence emule veya edonkey kullanın daha çabuk download edersiniz, edonkey serverına konmus lineage.iso su ama dikkat edin korean version çekmeyin =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla 4 gundur getright kurbaniyim, birinde 900mb'da download'im 0'landi, digerinde 600mb, simdi 0'dan basliyorum, baglantida sorun yok (eh quaxisin makineden indiriyorum), ancak simdi anladim makineyi direk windows'tan shutdown yapmadan kapatinca windows acilisinda scandisk aciliyor ya, orada hata veriyormu$, capraz baglanti falan ondan 2'dir gitti. umarim 1-2 gune bitircem bu sefer hic kapamicam.[signature][hline]- never too old to learn!
Quaxis | Dmx
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dosya bulma konusunda biraz yardımcı olabilirim :).
http://l2downeast.lineage2.net/PreludeDownloadFull/L2PreludeSetup.exe
http://l2downwest.lineage2.com/PreludeDownloadFull/L2PreludeSetup.exe
http://l2downeast.lineage2.com/PreludeDownloadFull/L2PreludeSetup.exe
4, 5 tane dışardan link buldum hepsi kırık durumda lineage2.com un çalışan mirrorları bunlar 2 tanede ftp mirroru var fakat onlarda kırık.Buldukça ekleyeceğim.
Saygılar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...