Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Work and Travel

Dreamer.

Öne çıkan mesajlar

Apache said:
orada alaskaya gideceginize burda tornacıda falan calıssanıza abi ingilizce amelelik fanteziniz yoksa.

evet katılıyorum.
kolay değil abi. bildiğin göçmen işçisin orada. vasıfsız. patron falan varmış başında. bir de türkler işin suyunu çıkartınca extra bi zorluk var.
arkadaşım gitti işte, 2000 dolara yakın para yatırdı.
herif laptop, mp3 falan aldı, eve çıktı, daha travel kısmına geçmeden konuştum, evden toplamda 3000 dolara yakın borç istemek zorunda kalmış. -3000 de.
2000 dolar nakit param olsa ne gerek var abi amerikaya gidip amelelik yapmaya.

ben bu toplumda eğitim açısından üst düzey bir birey (muhtemelen siz de ünilisinizdir) olarak amerikaya gidip pislik göçmen -vasıfsız işçi muamelesi görmek ve işimle hiç alakası olmayan, herkesin yapabileceği aptal işleri yapmaktansa burada, evimde tornacılık yapmayı tercih ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Benide düşündürüyo bu work and travel olayı atılan postlarıda okudum da burdan sağlam bi work and travel şirketiyle yada acentesiyle artık her neyse anlaşıpta oraya gidip işsiz kalma gibi bi durum var mı?

+ kalacağın yeri vs. şirket mi ayarlıyo iş imkanı bulmaktan başka ne gibi yararları var bu şirketlerin?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Apache said:
orada alaskaya gideceginize burda tornacıda falan calıssanıza abi ingilizce amelelik fanteziniz yoksa.

Azicik ozenli olan bir insan tornacida kazanacaginin 5 katini daha az fiziksel efor gerektiren bir iste kazanabilir, ustune bir de ABD gezip gelebilir.

Alaska olayi fazla hardcore insanlar icin, baya disli. Ben daha cok insanlarla kaynasacaginiz, surekli insan icinde olacaginiz sosyal isleri tavsiye ederim.

Toptan bakildiginda baya guzel bir olaydir work & travel. Ben bu sene New York'tayim mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:
Adamınbiri'ne ulaşabilirsiniz. Ama kendinizi bir küvetin içinde, sol koltuk altınızın hemen altında bir ameliyat yarasıyla uyanmak istemiyorsanız bana da ulaşabilirsiniz.

bunu ben değilde gezmek için las vegas'a gidip kumar oynayıp borç yaptığınız kişiler yapabilir

las vegas'a gönderiyorum yani ben :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...