eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 istanbula bi ara lale döşediler ya...
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Sanırım herkesi memnun edicek mükemmel sembolü buldum http://img167.imageshack.us/img167/1254/ayyildiz3qu4.jpg
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 http://www.dkimages.com/discover/previews/742/107488.JPG
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 türkiyenin sembolu ne ya, guild mı lan bu.
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mr_Hand said: Mr Hand sizi bütün içtenliğimle selamlıyorum.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Lale , Osmanlı lalesiyle ünlüdür çünkü. Osmanlı derken bu coğrafya yani. He sonra mal gibi kaptırmışız tabii, şimdi her sene Hollanda dan alıyoruzç hacı ne yaa. edit.
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Tam sacmasapan bir konu olmus. Tam ama. Eksiksiz. Bir ulkenin simgesi, sembolu bayragi degil midir ? Temsili simgeler zaten bayraklari uzerinde de bulunmaz mi ? Bu soruyu sormak bile sacma, salakca.
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yoo diildir fransanın horoz mesela bide bayrakları var ayrıyeten senin yorumunda bana göre salakça
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ulkelerin bayraklari disinda maskotlari olabilir sembol olarak? Amerika sahini kullanir mesela. Bilmeden baskalarina salak demeyelim, salak durumuna dusuyorsunuz sonra :)
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Aslında sembolü biz istemeden yapmışız çoktan. Turistlere Türkiye dedinmi İstanbul , İstanbul dedinmi Türkiye akıllarına gelir. Bir de Fatih Terim diyeceksin ozaman da bilirler :)
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Vodan said: Neden Laledir? Lale mi yetiştiriyoruz ki biz? Dünya bizi lalemizle mi tanıyor? Tarih kitaplarında utanarak "kötü" olarak bahsedilen zaten yapısal olarakta islam ile bağdaşmayacak bir müsriflik ile geçmiş bir Lale devri dışında Türkiye ile Lale'nin ne gibi bi bağlantısı vardır? Neden Laledir? Hiç anlamamışımdır. osmanlı döneminde meşur değilmiydi lale türklükle bi bağlantısı varya ondandır gerçi şimdi neden kullanmıyoz ki hollandaya baksana bizden daha çok laleden para kazanıyor
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ahahahaha bicepleri olan kurt... Isyerinin ortasinda kahkaha attirttin ya allah da seni guldursun :)
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Cons said: deniz feneri olsun. (tu) Hatta hazır yapılmışı var:
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 maydanoz said: basliktan anlicaginiz üzre Türkiyenin sembolu ne olabilir sizce?!?!????? istanbul büyükşehir belediyesi ve ankara büyükşehir belediyesinin amblemlerinden sonra camii'den başka bişi olamaz herhalde...
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Aket-Atum said: bence budur bunu görünce "POPÇULAR DIŞARII!!!" diye bağırasım geldi... EagleEye said: yoo diildir fransanın horoz mesela bide bayrakları var ayrıyeten senin yorumunda bana göre salakça obaa Eagle ayar vermiş, ilk defa görüyorum :) üşenmedin mi olum bunu yazmaya, benim bildiğim Eagle üşenirdi :P
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 eraybaba said: Bu sembol hala orduda kullanılıyormu yoksa benmi yanlış biliyorum ?
Öne çıkan mesajlar