nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 arkadaslar ceptelefonundan size musallat olan birinin kimligini nasıl tespit edebiliriz,daha dogrusu soyle yazayım avea bilinmeyen numaralardan sahibinin ismini ogrendim,buyuk ihtimalle sapık bi kız ve ogrendigim kızın babasının adı,hattı babasının ustune yaptırmıs,simdi elimde babasının ismi var ve yasadıkları sehri biliyorum,evet fikirleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Savcılığa dilekçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 o kadar agır bi durum yok ortada,kız buyuk olasılıkla ya mahalleden ya uni den birisi,yalnızca bulup ayıp degil mi demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 değil der o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 derdimi tam olarak ifade edememisim,kimseye duyurmadan usulca kızı bulmak istiyorum,dedigim gibi babasının ısmını soyadını bılıyorum ben de biliyorum okulda ona buna sorup arastırmayı su soyadlı bi kız tanıyomusunuz diye ama konunun cılkı cıksın ve kızın da adı cıksın istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bLackcha0s said: değil der o da ben de madem o kadar arsızsın hadi sevisiyoz mu turevi bi şey derim o vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 üni dense ÖBS yok mu ordan araştır. Mahalledense de git muhtarlığa sor kim bu soyadlı falan filan kızı varmıymış yokmuymuş öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bLackcha0s said: üni dense ÖBS yok mu ordan araştır. Mahalledense de git muhtarlığa sor kim bu soyadlı falan filan kızı varmıymış yokmuymuş öğren. ogrencilerin adının acıkca listelendigi bi sistem yok okulun sitesinde,muhtar fikri mantıklı da adam neden derse uydurcak bi yalan bulmam gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Okuldansa kız nöbetçi öğrenci taklidi yaparak ya da tanıdığın birinden nöbetçi kartını ödünç alarak sınıf listelerine göz atabilirsin rahatça. Ha gerçi nöbetçi olmadan da bi sınıfa girip de sınıf defterinden listeye baksan tenefüste kimsenin bişi diceini sanmıyorum da hani kılıfına uydurmak için söyledim. Mutlaka vardır bir sınıf listesi her sınıfın defterinde, yoklama listesi olarak da kullanılır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bizim sistemde soyadı adı girince yakın isimler ya da o isimler çıkıyor. Kimliğini buldum falan dersin.Bırakamam buraya ilk elden vermem gerekiyor dersin. Yalnız sakatada gelebilirsin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Rewendor said: Okuldansa kız nöbetçi öğrenci taklidi yaparak ya da tanıdığın birinden nöbetçi kartını ödünç alarak sınıf listelerine göz atabilirsin rahatça. Ha gerçi nöbetçi olmadan da bi sınıfa girip de sınıf defterinden listeye baksan tenefüste kimsenin bişi diceini sanmıyorum da hani kılıfına uydurmak için söyledim. Mutlaka vardır bir sınıf listesi her sınıfın defterinde, yoklama listesi olarak da kullanılır falan. abi unideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bLackcha0s said: bizim sistemde soyadı adı girince yakın isimler ya da o isimler çıkıyor. Kimliğini buldum falan dersin.Bırakamam buraya ilk elden vermem gerekiyor dersin. Yalnız sakatada gelebilirsin=) kimligini buldun ve sadece soyadını mı bılıyosun diyebilirler :D feysbuktan soyadını arastırdım 1000tane isim cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hayır hacı adamın adını soyadını bilmiyor musun? Babası için dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Haa, ünideyse daha zor tabii... Dediğin gibi bi sistem yoksa öğrenci topluluklarının mail gruplarını ya da facebook falan gibi siteleri zorlayabilirsin. Bunun dışında kendi ve yakın bölümlerin panosunda falan sınıf ya da sınav yeri listesi falan asılır onlara bakabilirsin. Tabii soyadının öyle "Yılmaz" "Erdoğan" ya da ne biliyim "Engin" falan gibi çabuk raslanan soyadlarından olmadığını farzediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 nutella yerim said: kimligini buldun ve sadece soyadını mı bılıyosun diyebilirler :D feysbuktan soyadını arastırdım 1000tane isim cıktı üniversitenin networküne ve alakalı gruplara bak, mutual friends olanlara bak falan :) çevreyi daralt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bLackcha0s said: hayır hacı adamın adını soyadını bilmiyor musun? Babası için dedim. evet biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Rewendor said: nutella yerim said: kimligini buldun ve sadece soyadını mı bılıyosun diyebilirler :D feysbuktan soyadını arastırdım 1000tane isim cıktı üniversitenin networküne ve alakalı gruplara bak, mutual friends olanlara bak falan :) çevreyi daralt aynen bu dediklerini yapıyorum su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 soyadını merak ettim yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya simdi olurda patiden cıkar vermeyim belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 telefonunu biliyorsan, arasana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 cok aradım acmıyo,baska numaradan da aradım onu da acmıyo,yalnızca mesaj atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 nutella yerim said: o kadar agır bi durum yok ortada,kız buyuk olasılıkla ya mahalleden ya uni den birisi,yalnızca bulup ayıp degil mi demek istiyorum iş düştü diye düşünmüyorsan varya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ver ben arayım.. -aloo arkadaşımı telefondan arıyor muşsunuz! ben bölüm moduyum kardeşim! banlarım seni o telefondan bi daha konuşamazsın! ya da boşver iyisi mi ben aramıyımm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar