Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Sapıgı Tespiti

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ceptelefonundan size musallat olan birinin kimligini nasıl tespit edebiliriz,daha dogrusu soyle yazayım avea bilinmeyen numaralardan sahibinin ismini ogrendim,buyuk ihtimalle sapık bi kız ve ogrendigim kızın babasının adı,hattı babasının ustune yaptırmıs,simdi elimde babasının ismi var ve yasadıkları sehri biliyorum,evet fikirleriniz
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
üni dense ÖBS yok mu ordan araştır.
Mahalledense de git muhtarlığa sor kim bu soyadlı falan filan kızı varmıymış yokmuymuş öğren.

ogrencilerin adının acıkca listelendigi bi sistem yok okulun sitesinde,muhtar fikri mantıklı da adam neden derse uydurcak bi yalan bulmam gerekiyo
Sosyal ağlarda paylaş

Okuldansa kız nöbetçi öğrenci taklidi yaparak ya da tanıdığın birinden nöbetçi kartını ödünç alarak sınıf listelerine göz atabilirsin rahatça. Ha gerçi nöbetçi olmadan da bi sınıfa girip de sınıf defterinden listeye baksan tenefüste kimsenin bişi diceini sanmıyorum da hani kılıfına uydurmak için söyledim.

Mutlaka vardır bir sınıf listesi her sınıfın defterinde, yoklama listesi olarak da kullanılır falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Okuldansa kız nöbetçi öğrenci taklidi yaparak ya da tanıdığın birinden nöbetçi kartını ödünç alarak sınıf listelerine göz atabilirsin rahatça. Ha gerçi nöbetçi olmadan da bi sınıfa girip de sınıf defterinden listeye baksan tenefüste kimsenin bişi diceini sanmıyorum da hani kılıfına uydurmak için söyledim.

Mutlaka vardır bir sınıf listesi her sınıfın defterinde, yoklama listesi olarak da kullanılır falan.

abi unideyim
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
bizim sistemde soyadı adı girince yakın isimler ya da o isimler çıkıyor.

Kimliğini buldum falan dersin.Bırakamam buraya ilk elden vermem gerekiyor dersin.

Yalnız sakatada gelebilirsin=)

kimligini buldun ve sadece soyadını mı bılıyosun diyebilirler :D

feysbuktan soyadını arastırdım 1000tane isim cıktı
Sosyal ağlarda paylaş

Haa, ünideyse daha zor tabii...

Dediğin gibi bi sistem yoksa öğrenci topluluklarının mail gruplarını ya da facebook falan gibi siteleri zorlayabilirsin.

Bunun dışında kendi ve yakın bölümlerin panosunda falan sınıf ya da sınav yeri listesi falan asılır onlara bakabilirsin. Tabii soyadının öyle "Yılmaz" "Erdoğan" ya da ne biliyim "Engin" falan gibi çabuk raslanan soyadlarından olmadığını farzediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...