eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ''Kapalı Kutu'' olarak gelen Nobre mükemmel futboluyla ve attığı gollerle harika bi oyuncu olduğunu kanıtladı ve Fenerbahçeye çook uygun bi gölcü olduğunu gösterdi ve daha büyük takımlarım ama asıl endişe bu adam bizde kiralık veeee... bonservisi her attığı golden sora artıyo!!! :([signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Adamım 11 maçta 12 gol attı be!! Nobre nobre nobre nobre marcio nobreeeeeee!!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 nobre harbi çok iyi adam. alçak hava toplarındaki etkisine hastayım. hooijdonkla birlikte taşıo feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 2. yarıda gelmesine rağmen gol kralı olursa o zaman çoşarız işte. Zafer Biryol 21 Hoydonk 19 Tuncay ve (samsundan bir oyuncu adını bilmiyorum)15 Nobre 12 gol. biraz daha kasarsak nobreyi gol kralı yapacaz.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 samsun daki o oyuncu SERKAN AYKUT olmasın[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 http://www.fanatik.com.tr/ nobre ile ilgili başlığa dikkat ''NOBRENOL'' :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 28 Mart 2004 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Locklear Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Nobrenool zuharaaa[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 pres yapan forvetlere her zaman hastaydım hala da hastayım ... halıyle nobreyede hastayım nobrenol ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Vampire Hunter D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 nobre iyi golcude, turkiye'ye gelmi$ gecmi$ en iyi Golcu Jardel'dir, kimsede onun eline su dokemez yani. (altini ciziyim GOLCU)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Nobre'nin bonservisi alsak iyi olcak[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ya dmx iyi de alakasi var ki simdi? yani illa sidik yaristiracaksiniz..[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 en buyuk biziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Dmx, 30 Mart 2004 07:45 tarihinde demiş ki: nobre iyi golcude, turkiye'ye gelmi$ gecmi$ en iyi Golcu Jardel'dir, kimsede onun eline su dokemez yani. (altini ciziyim GOLCU) tebrik ediorum nobreyi baştan aşagı irdweleyip konuya yeni bi boyut kazandırdıgın için[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Jardelin aile resimlerini unutmak mümkün mü :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Ben bu nobreyi çok sevdim yahu süper bi adam Helal olsun Aziz yönetimine süper adam bulmuşlar Beşiktaşa gelmesini çok isterim vallah 11 maç 12 gol ne demek yaa iyiki sezon başında almamışlar.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 dmx gereksiz kargaşa yaratmak amaçlamışsın gbi geldi bi an[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Valla nobre ilaç gibi geldi fenere Hayde hep beraber; Nobree Nobree nobree nobree marciooo nobreeeee.......!!![signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Beşiktaş nobre yi listeye almış Klubuyle görüşücekmiş ama 1 yıl opsiyonlu sözleşmesi sorun yaratıyormuş. İnşallah alırız çok sevdim bu adamı ben :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 blackchaos yazdığın büyük ihtimalle asparagas. Ümitlenme yani.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 bence nobreden daha cok hoydongu alkıslaın nobrenin gollerinin yarısını falan hoydong asist yaptı iki super transfer ilk yarıı hoydong ikinci yarıı nobre iki kişiyle sampiyon oluyosunuz hll olsun ama kızdıgım bjkdir ve kaybettigi puanlar :( =( hühühühüüh[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Fanatik te yazıyordu fanatikte balon haber peq çıkmıyor. Nobre bizde yedek soyunur zaten :P Ahmed Hassan sergen zago ilhan mansız yedeklerde kalıyordu nobremi kalmayacak :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 fanatikte balon haber pek çıkmaz? fanatik=tuvalet kağıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: Raid3r, 03 Nisan 2004 14:07 tarihinde demiş ki: fanatikte balon haber pek çıkmaz? fanatik=tuvalet kağıdı +999999999999999999999999999999999999999999[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Bence fotomaç= tuvalet kağıdı Tamamen Fenerbahçe gazetesi adını değiştirseler daha iyi vallahi. Fanatik in dediği çoğu transfer oldu. Okan Koç u Ahmed Hassan ın olduğunu ilk Fanatik yazmıştı.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 nobre fenerli fenerli kalacak!!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar