Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Binlerce Şii ve Sünni, Felluce'ye yürüyor

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Gerçek haber arıyorsanız, işte budur. Bazen "Ama biz çok güçsüsüz, zaten dirensekte ne yapabiliriz ki" diyen kişilerin bence bu haberden çıkartması gereken çok sonuç var.

Irak'ta binlerce Sünni ve Şii, ABD kuşatması altındaki Felluce kentine yiyecek ve ilaç yardımı götürmek üzere Bağdat'tan yürüyüşe geçti.
Bağdat'ın batısındaki Ümmel Kura camii önünde toplanan göstericiler, 50 kilometre batıdaki Felluce'ye doğru yürüyüşe başladı. Göstericiler, halkın Fellucelilere verilmek üzere topladığı ilaç, yiyecek ve içecekleri götürüyor.
Irak bayraklarının yanı sıra İsrail'in öldürdüğü Hamas lideri Şeyh Ahmet Yasin ve Şii lider Molla Mukteda Sadr'ın portrelerini taşıyan göstericiler, 'Sünni yok, Şii yok, İslam birliği var', 'Biz kardeşiz', 'Ülkemizi satmayız' sloganları attı. Ümmel Kura camiinin imamı, "Tank ve uçakların bombardımanı altındaki kardeşlerimizle dayanışmaya gidiyoruz" dedi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

vietnam senaryosu isteriz =)
hadi bakalım bu işin sonu nolcak merak ediyorum[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ...
...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım
;;suicidal icq

Sosyal ağlarda paylaş

Bir ülke işgal altında ve sünni şii ayrımı yapmadan hep beraber ölümü göze alarak amerikanın terör saçtığı bir kente, bir sünni kentine yardım götürmek üzere yürüyüşe geçiyorlar.

Eh tabii ki bu şekilde bir haber amerikan kaynakları verecek değil ya, onlar olsa olsa Felluce'deki teröristlerle birlikte çatışmaya giden teröristler şeklinde haber verir. Bunun yanında orada öldürülen 4 komandosunu da insanı yardım için gitmiş siviller olarak verir. Ne hikmetse bu siviller Deniz Piyadesi kökenli. Eski komandolar vede insani yardım için gitmişler, hadi ordan canım sizde...

Bu arada bu haberin kaynağı Anadolu Ajansıdır ve görüntüleride bir çok kanalda zaten verildi, CNN Türk isimli amerikan kanalı vermemiş olabilir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

6 MİLYON Şİİ VE SUNNİ silahlanmışlar.

Şii lider isyanlar dahada artıcak amerikalılar kaçma fırsatı bile bulamıyacaklar demiş.

Hep destek tam destek din kardeşlerimize. Amerika yı atın o ülkeden sonra gül gibi oturun yerinizde kurun demokrasinizi cumhuriyetinizi[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

savaşlarda kazanan taraf olmaz (ne laf bee)
harbi helal olsn ABD napıcak bakalım görücez.Tahminimce bunları katledicekler düşman sayıları on kat artıcak sora biyerleri uçuklicak kaçıcaklar[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...