KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/beta/worldwide-sites.aspx denemenizi şiddetle tavsiye ederim bu sefer olmuş yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ne bakımdan olmuş.Mesela Firefox kadar hızlı mı artık?Hiç sanmıorum ama bi ümit:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 rekabetin gozunu seviyim. firefox biyerden, opera biyerden deliler gibi saldirinca microsoft nasilda bi anda yenilemeye basladi exploreri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 internet explorerın facebooku kitlemesi üzerine firefoxu yükledim. bidahada explorera geri dönüş yapcağımı sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bana sorarsan bu sefer de olmamış. rakiplerine göre hala geride geride. ama çok olumlu bir hareketi var; web standartlarına yaklaşmak adına büyük adımlar attı ie takımı.. umarım böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Beta'nın bu tarihlerde mi çıkması bekleniyordu yoksa Chrome karşısında "Biz daha silinmedik, halen burdayız" şeklindeki gövde gösterisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 IEye bişicik olmaz merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Phobos said: Beta'nın bu tarihlerde mi çıkması bekleniyordu yoksa Chrome karşısında "Biz daha silinmedik, halen burdayız" şeklindeki gövde gösterisi mi? bekleniyordu çıkması.. chrome'a karşı bir hareket değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 release sürümünde çok daha iyi olacağına inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 İyi de daha ie7de bi sürü eksikleri varken neden ie8? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hehe hataları topluca kaldırmak ve güzel bir başlangıç için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kokten degisiklikler yapildigi icin bkz http://en.wikipedia.org/wiki/Software_versioning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ie kadar rezil bişi görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bu versiyonda toparlanmış yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Rdoann said: ne bakımdan olmuş.Mesela Firefox kadar hızlı mı artık?Hiç sanmıorum ama bi ümit:) NEY NEY NEY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kafasina gore cookie'lari degistiriyo ayrica cok yavas yoksa bende mi bug var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ie mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 evet son surumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bende gayet hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 eğer ff hızlıysa opera hımm şey SIFATI YOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ehe bende de simdi hizlanmaya basladi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ne çıkarsa çıksn ie'den vazgeçemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben operamla mutluyum:D denemicem bile en olmadık(oda en olmadık)mozillayı kullanırım gene ie kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bence en hızlısı opera tek sorunu bazı komplike siteleri düzgün gösteremiyor. firefox plugin olarak imba ama ie kadar hızlı olduğunu sanmıyorum. ben hem opera hemde ie kullanıyorum çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Opera gerçekten çok güzel. Chromda operayı anımsatıyor şimdilik ama eksikleri var. IE7 kullanmadım 8de kullanmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar