Vodan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 A5 baya büyük ya rahat rahat 4 tane sığar sıkışırlarsa 5 6 ya gider :)
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 a3 lerin süspansiyonu gereksiz sert... Gerçi audilerin süspansiyonları gereksiz sert ya. Eniştede A6 vardı 4.2 FSI quattro s-line iyi para dökmüş. Ben ömrümde bu kadar konforsuz "konfor için alınan" araba görmedim.
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Selam, Ben mi yanlış biliyorum yoksa S-line dediğinde zaten spor altyapı seçiyorsun :) O zaman S-line almayacaksın. Hoş bu bilgiyi satış elemanları veriyor mu dersen... Saygılar.
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Wispy said: Tam üstüne bastın : ) a4 daha cok kız icin hacim sahibi olabilir ama a5 daha fazla kızı çeker. ozel bir arabadır cunku. ayrıca ıcı abartıldıgı gıbı dar falan degıl. 3 serisinin sedanı darken mıllet kapıs kapıs alıyorsa bu devirde a5 gayet yeterli.
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 A3 te s-line ambition dan da sert ve daha alcak geliyor. ama siparisi suspansiyon yumusak olsun ama gorsel ogeler s paket olsun diyerek siparis verebiliyordun diye biliyorum.
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Selam, Bak onu yeni duydum, doğrudur : Saygılar.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 paramecium said: Selam, Ben mi yanlış biliyorum yoksa S-line dediğinde zaten spor altyapı seçiyorsun :) O zaman S-line almayacaksın. Hoş bu bilgiyi satış elemanları veriyor mu dersen... Saygılar. iyide yani bi spor paketin verdiği tatlı sertlik vardır, bi de süspansiyon yerine 4 tane kütük takılmış hissiyatı. M paket 5 serileri de büyük jantlı ve m süspansiyonlu geliyor, ama hiç bi zaman a6 kadar konforsuz olmuyolar.
matama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ne alaka ya bizim okulda 5 serisi kullanan bir yigin kiz vardi alakasi yok bunun. ha a8 dersen bir derece diyecem ama bir onceki kasa a6 bayag sportif gorunum bir arabaydi arka tarafi ozellikle MrMarvelous said: Ya da seni üni 3 te arabanın içinde görenler "ohaa bebeye bak şöförlü arabayla gelip gidiyo okula" demiştir. Her yaşın bi segmenti var.
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 audi aldınmı full+full alıcaksın.jantları güzel olacak herşeyi güzel olacak yoksa alınmaz
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bmw 3 serisi de makyaja giriyor bu arada onu da beklesen öyle karar versen daha mantıklı olabilir. 5 seresi a6 hakikaten 20-30 yaş arabası değil aslında. Ama Bmw sportifliği nedeniyle yine tercih edilebilir bence. Ama a6 tipi açısından çok ağır abi.
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 A6 alırsan "aha babasının arabayı almış davar" falan da diyebilirler, A5 senin için daha iyi abi =)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yalnız çaktırmadan züğürt muhabbetine dönmüş olay :D
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 matama eski kasa A6 yine bi derece dediğin gibi sportif bi tasarımı vardı fakat yenisi 20'li yaşlara uygun bi tasarım değil bence.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 matama said: ne alaka ya bizim okulda 5 serisi kullanan bir yigin kiz vardi alakasi yok bunun. haa bu olunca aklanıyorsun sen canııım =) bizim okulda da var 5 serisiyle gelen kızlar. Mercedes S le gelen kız bile var. kıro diyolar öyle tiplere buralarda
matama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ok sen ole diyorsan kiro olalim napalim :)
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben para(mecium)ları matama ya yatıyorum. bence marv ı döver. :D
matama Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sonra yorunge disi yapiyorlar marv dovsun
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Selam, Ben diyorum ki bu sefer Namessar uydu modunda yörüngede turlar :D Saygılar.
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hep merak etmistim gunes sistemi kac gezegen, 9 mu 12 mi diye. bir gider bakarız :P
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bişey yok valla ben bu forumdan 8 kez falan banlanmış bi adamım. yörünge o***pusu oldum tabiri caizse :D ama her defasında geri alıyolar o da vazgeçilmez olduumun göstergesi :D
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 A4 2009 süper olmuş. Direk yani tavsiye.
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Selam, Fezanın amma müptelası varmış be :P Akşamüstü o loş aydınlıkta, LED farlar ile A4/5 öncen çok hoş duruyor. Saygılar.
Öne çıkan mesajlar