Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

volvo s40/s60 Audi a4/a6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
a3 lerin süspansiyonu gereksiz sert...

Gerçi audilerin süspansiyonları gereksiz sert ya.

Eniştede A6 vardı 4.2 FSI quattro s-line iyi para dökmüş.

Ben ömrümde bu kadar konforsuz "konfor için alınan" araba görmedim.
Mesaj tarihi:
Wispy said:
Tam üstüne bastın : )

a4 daha cok kız icin hacim sahibi olabilir ama a5 daha fazla kızı çeker. ozel bir arabadır cunku.

ayrıca ıcı abartıldıgı gıbı dar falan degıl. 3 serisinin sedanı darken mıllet kapıs kapıs alıyorsa bu devirde a5 gayet yeterli.
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,

Ben mi yanlış biliyorum yoksa S-line dediğinde zaten spor altyapı seçiyorsun :) O zaman S-line almayacaksın. Hoş bu bilgiyi satış elemanları veriyor mu dersen...

Saygılar.

iyide yani bi spor paketin verdiği tatlı sertlik vardır, bi de süspansiyon yerine 4 tane kütük takılmış hissiyatı.

M paket 5 serileri de büyük jantlı ve m süspansiyonlu geliyor, ama hiç bi zaman a6 kadar konforsuz olmuyolar.
Mesaj tarihi:
ne alaka ya

bizim okulda 5 serisi kullanan bir yigin kiz vardi alakasi yok bunun.

ha a8 dersen bir derece diyecem ama bir onceki kasa a6 bayag sportif gorunum bir arabaydi arka tarafi ozellikle

MrMarvelous said:
Ya da seni üni 3 te arabanın içinde görenler "ohaa bebeye bak şöförlü arabayla gelip gidiyo okula" demiştir.

Her yaşın bi segmenti var.
Mesaj tarihi:
bmw 3 serisi de makyaja giriyor bu arada onu da beklesen öyle karar versen daha mantıklı olabilir. 5 seresi a6 hakikaten 20-30 yaş arabası değil aslında. Ama Bmw sportifliği nedeniyle yine tercih edilebilir bence. Ama a6 tipi açısından çok ağır abi.
Mesaj tarihi:
matama said:
ne alaka ya

bizim okulda 5 serisi kullanan bir yigin kiz vardi alakasi yok bunun.

haa bu olunca aklanıyorsun sen canııım =)

bizim okulda da var 5 serisiyle gelen kızlar. Mercedes S le gelen kız bile var.

kıro diyolar öyle tiplere buralarda
  • Yeni Oluştur...