cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 15 eylül 6-7'ye onay verenler-->khala-cavanagh-griz-kender-wishmaster-pyro-holy-babacum-fizban-sixoms-dela-bathory-noyanh bu gün ve saati öğrenen arkadaşlar 2. bi onay verirlerse çok iyi olucak yeni sezon hayırlı olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 *Onay verir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sıkıyosa verme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben gelemem o gun sizde oynıyamassınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Uygundur. Bu arada bu saha, subatta mac yaptıgımız olan mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 sanırım o saha zaten haberleşiriz bi yerde buluşur gideriz sahayı bilmeyenlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ya abi sen neden insanları yanıltıon hilal ı aldım işte =) sanırım o saha falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 sana güven olmaz noyanH dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Cok alakasiz bi sorum olacak .. topic acmak istemedim yeni .. Bizim arkadaslarla bi halisaha grubumuz var iste forma fln alalim diyoruz beraber yaptirmak yerine .. Ancak yine ucuz yollu soyle cakma bisiler ariyoruz 10-20 ytl arasi .. Var midir bu konuda bir bilgisi olan acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 eminönü'nde yaptırabilirsin dur hatta kartı vardı birazdan yazarım telefon felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 http://www.toksozspor.com/ 0212 551 30 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 tüh kaçırmışım.. bayramdan sonra bidaha yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 khala'nın verdiği siteye girdim dikkatimi imla hatası çekti. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sitemizi yenileniyoruz. :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ahah okulun ilk günü termonun son dersine girmemem gerekicek sanırım :) neyse geliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 beraber geçeriz okuldan maça ben ve wishmaster da okulda olcaz p.tesi gerçi ben seçmedim daha derslerimi yarın seçicem ama muhtemelen p.tesi dersim olur=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Olmasa da gelirsin sen okulun havasına alışman lazım :P yollarda çok tükeneceksin tatbikat olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yek yeeaaa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 o kadar ballı bir adamsın ki sen :P metro bitiyomuş bu dönem ya çektiklerimizi anlayamayacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 haftada 2 ya da 3 gün okula gelcem olm o da proje çıkana kadar bırak da 2-3 gün rahat ediyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 6daki maça yetişememe ihtimalim büyük. 5te işten çıkıyorum cünkü. neyse. çaresine bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ooo kötü oldu... Vapurla mı geliyorsun bathory? Araba vardı sanırım sende kaza yapmıştın hatta geçen maçlarda. Umarım gelirsin ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 erken çıkma şansın falan yokmu işten=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 dedim ama sana calısan adam nasıl gelcek o saatte die yok kimse calısmıoo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Noyanh said: dedim ama sana calısan adam nasıl gelcek o saatte die yok kimse calısmıoo falan Cavanagh: Maçta oynamak istemiyorsun galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bathory gelir maça ya bi şekilde halletçez demiş işte=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar