Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neler Başardınız ? ( Anket gibi birşey )

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

Gerçekten hayatınıza yön verecek boyutlarda bir şey başardıysanız ve hobi kazandıysanız yazın bakalım..
Hadi ilk ben başlayayım benim mesela bir başarım yok.
Ama hobi :
-Davul
-Resim

Sıra sizde..[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek.
Ben Kurallarım
Sosyal ağlarda paylaş

satrançta madalyam vardır.
bkm de solo yaptım ki hayatımda yaşadığım en mükemmel şeylerden birisi.
3. sınıfta kadıköy milli eğitim gazetesinde kompozisyonum yayımlandı :)

hatırladığım bu kadar sosyal olarak[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

hmm..
başarı olarak ericsson life, radyo 5 hede hodo gibi programlara çıktım starwars turk.net in webmasterı olarak.
hobi olarak şu anda bilgisayar(web tasarımı vs.) ve basketbol var. öss den sonra planladıklarım da var tabi, şu anda hayatımda kısıtlama var bariz bir şekilde..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

lisede Deutsches Sprachdiplom aldıydım lise sondayken (iki sene önce).

sonra İ.T.Ü. KOSGEB'te proje danışmanlığı yapmaya başladım üni 1'de (geçen sene) hala devam ediyorum.

aralıkta da SQL Server 2000 sınavını geçip Microsoft Certified Professional (MCP) oldum.

hobi olarak,
yüzme lisansı alacaktım, aritmi çıktım. kalp düzensizmiş. alamadık lisansı
haa bir de tek yıldız skuba dalgıç olduydum iki üç sene önce..

bunlardan başka öyle ahım şahım birşey yok. müzik konusunda bir kaç yerde çaldık kasdav a filan katıldık (bostancı gösteri merkezinde çaldık) da onlar önceydi bayağı. 98-99 sezonunda filan.. artık sadece arkadaşlarla eğlenmek için..[signature][hline]

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 04 Nisan 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Llama lardanım :lol: Yani Pek bi şey kazmadım bi 3 sene okulun Basket takımındaydım o kadar....
Hobi olarak ta Paticik var Bide Roman okurum arada baska bi sosyal ya$antım yoq....BöüüüÜüüüü :([signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Sosyal ağlarda paylaş

Üsküdar ilçe turnuvasında Haydarpaşa Lisesi'ni temsil eden takımın kalecisiyim. Finale çıktık.
Hafızam çok kötü sadece bunu hatırladım.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Sosyal ağlarda paylaş

bi atletizm den ankara 1. liğim var. Onun dışında öyle alı şalı bir başarım yok. Bir de ilkokul da bilgi yarışmasında 1. olmuştum grubumla :) Üniversite sınavında iyi bir yere girebildikten sonra davul çalmayı bir voleybol takımına girmeyi ve bir dövüş sanatı öğrenmeyi planlıyorum. Yani başarılarım daha plan aşamasında:=)[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır
Sosyal ağlarda paylaş

Kurtalan Express le aynı stand ta çalma başarısını gösterdim grubumla birlikte..
hobi:
elektrogitar
klasikgitar
davul
:)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..

[Bu mesaj theKingpin tarafından 04 Nisan 2004 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

anadolu lisesi kazndım
ilköğretimde tiyatro, folklor vs. gibi şeylerde hep sahneye çıktım
ilköğretimde okul 1.si olmuştum diploma notu 5 ti
bitek-o da yazılım finalisti oldum daha finaller yapılmadı ama sonucunu sölerim =p
hobi:gitar (iyi derece)
of böle düşününce bulunmuo sora aklıma gelince yazarım =p[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ...
...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım
;;suicidal icq

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...