Rerore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 toparlamaz olur mu takıntılı gibisin hafif, acıktım filan diye görüşmemezlik etme, orucu kızla açarsın, yalnız zamamlamayı doğru yap, toptan önce patlamasın
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 walla tam olarak hoşlanıo yada hoşlanmıo dıyemem, ortak arkımıza solemıs ıste hoş cocuuk ,kalıtelı bı ınsana benzıyo ,yakından tanımayı ısterım fln demıs,. ben ondan hoslandıımı ıtıraf ettım, o da bana dedı ıste: zamanla bırbırımızı tanımamız lazım ama ben de senı yakından tanımak ıstıorm fln dedı. 2-3 gun evvel o eskı cıktıgıyla tekrar bısı yasamayı dusunurmusun tarzı bısı sordugumda EGER DUSUNSEYDIM SU AN SENLE DEGIL ONLA KONUSUO OLURDUM dedı.smdı nolucak bılemıormm...
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 baya bağırdı yani. hadi hayırlı olsun o zaman
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 fede said: baya bağırdı yani. hadi hayırlı olsun o zaman hahahahahuau
screwy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sadece dus almaya usenmek kısmını gordum yetti.. edit:dur aralarda cılgın seyler goruyorum kız benden bi kac gomlek ustte falan dur devam edicem editlemeye.. ahah sufermis.. edit2:sen cumaya da dus almazsın hatta su halinin ustune dus almazsın..bi de 2 gune nereye sakal cıkıo lan..yalan o yalan.. edit3: oha kız bagırmıs net verir..
PATA Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mortis said: fede said: baya bağırdı yani. hadi hayırlı olsun o zaman hahahahahuau dssdfa sdasfdafs
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 oha bağırmış. win hoşlanabilirsnde abi kız sakala mı gelicek ya
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 üşenmedim okudum 8 sayfayı ahahaha bu ne lan
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bazılarınız makaraya alıyo ama ben sakalı mezunıyetten berı kesmedım bu da nerden baksan 2 sene edıyo, bole olunca bı anda yabancılastım kendıme karsı, ayıp ınsan bıraz halden anlar mubarek ramazan aksamı, neyse orucumuzu acalım sonra konusuruz
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ıyyy bit falan vardır şimdi o sakalın içinde
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 makarayı makarna die okudum. dedim eyvah sakalında makarna ile mi gittin kızın karşısın.a
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Şu ota boka fake diyen arkadaşların ebeveynleri fake çıkar inşallah.
screwy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 arkadasın ciddi bi sorunu war sakalı makarnaya girmis sen bana celik ayna yapıosun olmuyo.. cimbom abi arkandayız bi 2 sene sora kız isalla cıkar senle hani sakallar tekrar makarnaya girer boyuta gelince..
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 mont? ne oldu mont'a? montla evet montla
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 adamınbiri said: mont? ne oldu mont'a? montla evet montla sen gittin gideli mont kalmadı
Öne çıkan mesajlar