Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil yardım, kız arkadas sorunsalı....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toparlamaz olur mu
takıntılı gibisin hafif, acıktım filan diye görüşmemezlik etme, orucu kızla açarsın, yalnız zamamlamayı doğru yap, toptan önce patlamasın
Mesaj tarihi:
walla tam olarak hoşlanıo yada hoşlanmıo dıyemem, ortak arkımıza solemıs ıste hoş cocuuk ,kalıtelı bı ınsana benzıyo ,yakından tanımayı ısterım fln demıs,. ben ondan hoslandıımı ıtıraf ettım, o da bana dedı ıste: zamanla bırbırımızı tanımamız lazım ama ben de senı yakından tanımak ıstıorm fln dedı. 2-3 gun evvel o eskı cıktıgıyla tekrar bısı yasamayı dusunurmusun tarzı bısı sordugumda EGER DUSUNSEYDIM SU AN SENLE DEGIL ONLA KONUSUO OLURDUM dedı.smdı nolucak bılemıormm...
Mesaj tarihi:
sadece dus almaya usenmek kısmını gordum yetti..

edit:dur aralarda cılgın seyler goruyorum kız benden bi kac gomlek ustte falan dur devam edicem editlemeye.. ahah sufermis..

edit2:sen cumaya da dus almazsın hatta su halinin ustune dus almazsın..bi de 2 gune nereye sakal cıkıo lan..yalan o yalan..

edit3: oha kız bagırmıs net verir..
Mesaj tarihi:
bazılarınız makaraya alıyo ama ben sakalı mezunıyetten berı kesmedım bu da nerden baksan 2 sene edıyo, bole olunca bı anda yabancılastım kendıme karsı, ayıp ınsan bıraz halden anlar mubarek ramazan aksamı, neyse orucumuzu acalım sonra konusuruz
Mesaj tarihi:
arkadasın ciddi bi sorunu war sakalı makarnaya girmis sen bana celik ayna yapıosun olmuyo..

cimbom abi arkandayız bi 2 sene sora kız isalla cıkar senle hani sakallar tekrar makarnaya girer boyuta gelince..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...