Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NTVSpor Yorumcuları

deadea

Öne çıkan mesajlar

Hakan ünsal: fazla havaya girdi

Sergen: tamam ulan 10 numara topçuydun anladıkta,bu kadar sivri konuşulmazki kardeşim

Rıdvan hoca: yorumsuz ,durmadan 3 saat dinlerim hocamı canım hocam.

Güntekin onay: bu aralar espri falanda yapmaya başladı kanım ısındı kerataya.

Ercan taner: saçlarına hastaydım bu abiminde kestirdi yaw

Bide şu kel bi herif wardı, herşeyi biliyorum ayağına yatan. bi ara sergen hakan ünsallı gruptaydıda sonra salladılar bunu. onada gıcığım, konuşurken verdiği yüz ifadesi bi gerilme yaratıyor insanda.
Sosyal ağlarda paylaş

Sergen can bartu ekolünde ilerliyor. Hiç bir şeyden memnun olmayıp ilelebet eleştirmek.

Hakan iyidir. Rıdvan süperdir. Spikerlere zaten laf yok Ersin, Güntekin, Ercan Taner hepsi süperler.

Benim yeni sezonda sevdiğim program habertürkde Okay Karacan, Uğur Meleke ve Mehmet Demirkolun yer aldığı.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan Ünsal iyidir de objektif davranamıyo. Galatasaray ve özellikle kendi takım arkadaşları konusunda (hoş artık kalmadı gerçi de, Okan Hakan Ergün vs döneminde) fazla duygusal davranıyodu.

Sergen zibidilik yapayım reyting kapayım havalarında pek tutmadım.

Rıdvan hep mükemmel her zaman mükemmel. Aslında bu adam artık yeterince iyi pişti t.direktörlüğe başlayabilir. Hele ki şu euro2008 maçındaki okuması kulaklarımdan gitmiyor.

2-0 gerideyiz dk 75 mi ne: "1 gol atarsak 2.si gelir"
2-1 gerideyiz dk 80 mi ne : "2. geliyo birazdan"
2-2 berabereyiz son dakkalar : "bu maç böyle bitmez"
3-2 öne geçeriz: "tamam artık skor değişmez"

maç 3-2 biter.

Böyleydi galiba
Sosyal ağlarda paylaş

sergen rezalet ya. bu yelkenden nasıl yorumcu yaptılar, bi de ntv'ye oturttular anlayamıyorum. herif gecen gun bi penaltı pozisyonunda inandırı olmamıs kendini atısı, biraz daha guzel atması gerekiyor kendisini. profesyonel futbolculukta bunlar var falan diye bahsediyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

hakan ünsalın kafaya biri kütükle vursun artık

sonuçta adam galatasaraylı.tarafsız olmalı tabi ama galatasaraylılıgını çöpe atamaz.uzun zamandır dikkatle izledim.herif tarafsız oliyim diye her seferinde galatasrayı yerden yere vurdu.teknik direktorden futbolculara başkandan masajcısına kadar yani

geçem sene yabancısız güzel top oynayıp şampiyon olurken herife yaranamadıktan sora şimdiki kadroylada yaranamayız herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...