deadea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Hakan ünsal: fazla havaya girdi Sergen: tamam ulan 10 numara topçuydun anladıkta,bu kadar sivri konuşulmazki kardeşim Rıdvan hoca: yorumsuz ,durmadan 3 saat dinlerim hocamı canım hocam. Güntekin onay: bu aralar espri falanda yapmaya başladı kanım ısındı kerataya. Ercan taner: saçlarına hastaydım bu abiminde kestirdi yaw Bide şu kel bi herif wardı, herşeyi biliyorum ayağına yatan. bi ara sergen hakan ünsallı gruptaydıda sonra salladılar bunu. onada gıcığım, konuşurken verdiği yüz ifadesi bi gerilme yaratıyor insanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kazım kanat? bu arada ercan tanerin kanser olabileceği gibi bir teorim var umarım yanılıyorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 inanılmaz zayıflamış var bişi kesin onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Sergen can bartu ekolünde ilerliyor. Hiç bir şeyden memnun olmayıp ilelebet eleştirmek. Hakan iyidir. Rıdvan süperdir. Spikerlere zaten laf yok Ersin, Güntekin, Ercan Taner hepsi süperler. Benim yeni sezonda sevdiğim program habertürkde Okay Karacan, Uğur Meleke ve Mehmet Demirkolun yer aldığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Hakan Ünsal iyidir de objektif davranamıyo. Galatasaray ve özellikle kendi takım arkadaşları konusunda (hoş artık kalmadı gerçi de, Okan Hakan Ergün vs döneminde) fazla duygusal davranıyodu. Sergen zibidilik yapayım reyting kapayım havalarında pek tutmadım. Rıdvan hep mükemmel her zaman mükemmel. Aslında bu adam artık yeterince iyi pişti t.direktörlüğe başlayabilir. Hele ki şu euro2008 maçındaki okuması kulaklarımdan gitmiyor. 2-0 gerideyiz dk 75 mi ne: "1 gol atarsak 2.si gelir" 2-1 gerideyiz dk 80 mi ne : "2. geliyo birazdan" 2-2 berabereyiz son dakkalar : "bu maç böyle bitmez" 3-2 öne geçeriz: "tamam artık skor değişmez" maç 3-2 biter. Böyleydi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 eagle_dnz said: kazım kanat? bu arada ercan tanerin kanser olabileceği gibi bir teorim var umarım yanılıyorumdur bende kanser diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mert Aydın iyidir.Tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sergen rezalet ya. bu yelkenden nasıl yorumcu yaptılar, bi de ntv'ye oturttular anlayamıyorum. herif gecen gun bi penaltı pozisyonunda inandırı olmamıs kendini atısı, biraz daha guzel atması gerekiyor kendisini. profesyonel futbolculukta bunlar var falan diye bahsediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bugun kaan kural vardı bi arada ayrıca murat kosovada çok ii analiz yapar olimpiyat döneminde de mert aydın hıncal uluç ve bi adam daha vardı baa güzeldi yorumlar falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hakan ünsalın kafaya biri kütükle vursun artık sonuçta adam galatasaraylı.tarafsız olmalı tabi ama galatasaraylılıgını çöpe atamaz.uzun zamandır dikkatle izledim.herif tarafsız oliyim diye her seferinde galatasrayı yerden yere vurdu.teknik direktorden futbolculara başkandan masajcısına kadar yani geçem sene yabancısız güzel top oynayıp şampiyon olurken herife yaranamadıktan sora şimdiki kadroylada yaranamayız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 murat kosova maç anlatırken astronomik notalara çıkıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 KOBE BRAYINT HATALI YÜRÜME İNSAN GİBİ YÜRÜ İNSAN *yavuzun minibüsü* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Smoke said: Benim yeni sezonda sevdiğim program habertürkde Okay Karacan, Uğur Meleke ve Mehmet Demirkolun yer aldığı. ahmet çakarın herhangi bir programından sonra en sevdiğim kadro bu. uğurla mehmet on numara adamlar,okay karacan boş boş konuşsa bile yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 mert bilmemne var adam futbol database'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 unK said: mert bilmemne var adam futbol database'i Mert Aydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Cantona said: unK said: mert bilmemne var adam futbol database'i Mert Aydın. o adam normal değil gidip isviçre liginden maçın bilmem kaçıncı dakikasındaki hareketi örnek gösteriyo falan garip bi kişilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 rıdvan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 selçuk manav. orda değil ama olsun onu da anıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Selçuk Manav mı? Herif bildiğin yalakananın allahı. bu kadar yüzsüz yorumlar yapan, Fenerbahçe'ye dötünü verebilecek bir adam daha tanımadım bugüne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 o değil de murat kosova hacca falan mı gitmiş o tip ne öyle ya. bi insana sakal bu kadar mı yakışmaz yani. tam yobaz tipli bişey olmuş, hiç sevmedim yeni imajını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Burcu eskisi kadar gülmüyor.Bir derdi var belli.İçim parçlanıyor izlerken. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Burcu ya bi haller olmuş.Dünde çok paspal çıktı yayına Mısır mitolojisine ait bi elbise giymiş.Saçlar dağınık makyaj çok az bende üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kocasından ayrıldı ya hala cıkamadı demek ki depresyondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 çok oldu be abicim ayrılalı, unutmuştur onu. yolların gralıyım burcunun hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 tipsiz o hanım (karı yazsam ayıp olur mu?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar