Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni patch. Empyrian Age 1.1


Gimli

Öne çıkan mesajlar

Yaw cidden nedir degisiklikler o kadar okudum cogu degistirme yada duzeltme sadece interface bazli degisimler war sanirim cogunlukla. Bide eklenen gorewler var tabiki ama onlar isimi pek gormuyo bnm 2 yillik oyuncuyum daha lvl 2 agenti ile anca calisiorum :P yasasin ratting :D Patch ile gelen yenilikleri hosunuza gidenleri yada gitmeyenleri yazarsaniz sevinirim. Ben bi cacik bulamadim cok luzumsuz service dugmesi disinda :P Ama o wallettaki olay gercekten iyi olmus basit olmasina karsin bunca zmn nasil akil edilmemis acaba hayret verici bisey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pekbi deyisiklik yok yaw ben bi yerde okumustum o gelse iyi olacakti oda soyle bir seydi
sen birini oldurunce onun sirketi senin sirketine - standing geliyo her oldurdugunde beli bi miktar - standing
bu gelse iyi olurdu neutralarin cogu otomatik hostile olurdu ve nrds sistemli allianceler icin gayet guzel olurdu (nrds nbsi nin tersi yani neutra shot yok )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Services butonunu işe yarar hale getirmek için:

- Ekranın solundaki menü üzerindeki boş bir yere sağ tıkla.
- "Configure" -> "Services" seç.
- Sol menüde ayrı olarak listelenmesini istemediğin şey hangisiyse onu işaretle. (Örn. Militia Office)

Bunu yaptıktan sonra, militia office, services butona tıkladığında görünecektir..

Accessories de bu şekilde ayarlanabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Empyrian Age trailerı izledim.. Abiiiii sonunda o Apocalypse donanmasının jump in edip titanlı Minmatar battlegrubunun ağzına sıçışı İNANILMAZ olmuş.. bütün uzay savaşı damarlarım kabardı :D Bir kez daha geri dönmek istedim Eve'e ama malesef oyundaki skillerin zamana dayalı olması, eski accountumun ulaşılmaz olması ve genel olarak ne kadar patch çıkarırlarsa çıkarsınlar şu lanet LAG olayının önüne geçememeleri gibi bilimum sebepler beni engellemekte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok artik o eski lag kalmadi evede cogu yerde cogu savasta cok rahat oynaniyo tabi biraz makinede istiyo. Ben en son lagi 2 hafta once yasadim 360 vs 310 gibi bi savasa girdik warpladiktan sonra bi 20sn kadar ekran kasti sonragene fena degildi o buyuk savasa gore ancak titan gozukunce ortalikta silahi bi acti 20dk oyun pert oldu :D ama o tur savaslarda iste anca yil 1-2 kere gozukebilcek savaslar onun disinda oyunda lag olayi artik yok denecek kadar az CCP bunu becerdi valla helal olsun diyen basit sacma sapan grafikli oyunlarda 200 adami yanyana gorsen mouse bile gucluk cekerken eve online dehset dx10 grafikleri ile 400-500 kisiye kadar kaldiriyo rahatlikla. Bide o sirada serverda 40bin adam oldugunu dusunursen bence acaip is yapiolar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...