ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Nessarien said: Durmak yok yola devam. caps i unutmuşsun ağa, eksik olmuş DURMAK YOK, YOLA DEVAM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Doğru altına birde şunu eklemek lazım. NEREDEEEEEEN NEREEEYEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bu %15 zam ile birlikte toplam %55-65 arasinda bir zam oldu 2008 yili icinde. Beyler ekonomi iyiye gidiyor, istikrar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 evet gayet istikrarlı bi şekilde düzmeye devam ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 köprüyü geçene kadar.seçim için propaganda afişiydi bu.seçimden sonra kaymaya basladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Lopeth said: beter olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Enerji yok beyler, ya zam yapılacak ya da enerjisiz kalıcaz. Bu kadar :) Halbuki bi nükleerimiz olsa mis gibi kendin üret kendin harca, dışarıya bağımlı olmadığından daha az zam yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hala da nükleere hayır diyenler var. hyr bide bunu diyenlerin arasında logic dersine giren üniv hocaları var. bi derste nükleer mevzusu açılmıştı yanımdaki çocuk nükleer fizik mezunu hocaya anlattı nükleer böyle şöyle az yatırım çok enerji diye 1 ders anlattı çocuk, sonra hoca dönüp heryere rüzgar türbünü koysak sorun kalmaz dediydi. sağlam dumur olmuştum o an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 abi barut fabrikasında bile adam ölyüo bu ülkede, ne nükleeri be gereken özeni? patlatacaksınız tüm ülkeyi o olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bişicik olmaz. barut fabrikasındaki tedbir ile nükleer enerji santralindeki tedbir de bir olmaz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 santral kurmaya çalışsalar buraya sadece inşaatı tuzla tershanesine döner valla faaliyete geçmiş halini bırak.ölüm makinası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 abi gevur yapio patlamio bizde niye patlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 çünkü biz türküz, demir çelik fabrikasında kazanda sigara yakmaya giderken presin altında kalıp ölen bir milletin evlatlarıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 dünyanın her yerinde oluyor onlar şaka bi yane elektrik pahalı elektrik yok denilceğine nükleer santral olayına yeşil ışık yapıp kondurmaları lazım 1-2 yere artık baraj elektriği ile doğalgaz elektriği ile nereye kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 abi valla o iş yaş, yapmayın etmeyin gaza getirmeyin milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 harbi ya etraf bilinçsiz adam kaynıo homer gibi bi tanesi düğmeye bascak şehir havaya uççak hiç gerek yok ben ülkeden çıkıp gitmeyi talep ediyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 saka olsun diye arkadasinin makatina kompresor sokan adami unutmiyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 50 yillik teknolji ile soviyet rusyanin unutulmus kosesinde bir nukleer santral olmayacagi icin bece gayet faydali olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yerel secımler kapıda secıme kadar zam yapmazlar secımden sonra bombalarlar zamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Absolut said: Enerji yok beyler, ya zam yapılacak ya da enerjisiz kalıcaz. Bu kadar :) Halbuki bi nükleerimiz olsa mis gibi kendin üret kendin harca, dışarıya bağımlı olmadığından daha az zam yaşa. Enerji varda çeyreği kaçak kullanılıyor. Onların faturasıda bize dönüyor tabi. Kaçak elektrik kullanımıyla mücadele eden bir hükümet oldu mu ki? Ayrıca nükleerimiz olsa hem nükleer hammadde hemde teknoloji olarak gene dışarıya bağımlıyız. O da ayrı mesele. Ha tabi daha ucuz oluyor o kısmına karşı çıkamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Enerji yokta niye yok? Ben geçen yaz Siemens Enerji Üretiminde staj yaptım. Çok uzun süredir enerji açığı olacağı bilinmesine rağmen hükümet buna kayıtsız kalıyor. Enerji ihtiyacı gelip kapıya dayanınca da enerji santrali yaptırmaya kalkışıyor. E santral kurulumu yapan bikaç şirket var onlarda nasıl olsa bana mecbur deyip 2 liralık işi 5 liraya yaparım yersen diyor. Türkiye'nin enerji açığı olacağını sade vatandaşlar olarak hepimiz biliyorduk değil mi? Hükümet bilmiyor muydu? Bence Nükleer santrale zemin hazırlamak için bile bile böyle yapıyorlar. Bizim birsürü akarsuyumuz var, kömürümüz var, hadi bırak yerli kömür verimsiz de yine ithal kömür santrali kurulabilir. Bugün çöpten bile elektrik üretilebiliyor beyler. Vakitlice gelecek dönemdeki ihtiyaç karşılansaydı şimdi çok enerjisiz kaldık en iyisi nükleer santral yapalım diyen olmayacaktı. Madem elektriğimiz yok Barzaniye niye 3 kuruşa elektrik gönderiyoruz? Gürcistan'a neden elektrik yardımı yapıyoruz? Şunu da ekleyeyim. Yılbaşından bu yana %44 zamlandı http://www.haberturk.com/haber.asp?id=95567&cat=130&dt=2008/09/04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 8 ayda %65 zam oldu onaylandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Hala nükleeri savunan insanlar var mı ya? Valla helal, milletin bırakmaya başladığı bir enerji üretimini desteklemek ne kadar mantıklı... 3 tarafı denizlerle çevrili bir ülkede Nükleer enerji isteyen kadar kafası çalışmayan adam yoktur dünyada. Nükleer atıklar kaç senede yok oluyor biliyor musunuz peki her şeyi geçtim? Normal fabrika atıklarından dereleri kuruyan bir memlekette, Nükleer atıklardan nasıl kurtulucaksınız nolur açıklayın bana. Nükleer santraldan elektrik üretip dışa bağımlılığımı bitircez bide he mi? Vay babam vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 İyide Ecevit döneminde de nükleer yapalım diye düşündüler istediler gene birşeyler oldu bıdı bıdı edildi yapılmadı. Çok uzun süredir nükleer yapılmaya çalışıyor ama birşekilde hep erteleniyor. Bu sefer ertelenmiyor umarım. Nükleer atıkları topraha denize akıtmıyorsun saklıyorsun. Ki çok büyük miktarlarda olmuyor o atık bildiğim kadarı ile. Uzun senelere dayanıklı şekilde depolanıyorlar. Önceden de tartıştık , şu an Türkiyenin acil olarak tek kurtuluşu nükleer santral. Diğerleri uzun dönemli yatırımlar. Önce kendini kurtaracak şekilde nükleer santral yaparsın arkasından diğer enerji kaynaklarına yavaş yavaş yatırım yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Hakkaten inanan var mı yani kusursuz bir santral kuracaklar o atıklar yıllarca sızmadan saklanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar