Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ya dikkatimi çekti eskiden hep gördüğüm şimdi görmediğim insanlar var Bi listesini yapalım noldu bu insanlara? Sly-One Dagger Karakedi:P[signature][hline]
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 doğru bak karakedi yok ortada :D millet öss kasıo abi. nete girmeye ben bile zor zaman buluyorum.
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 lineage oynuyo kedi :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 onlar kaybolmadı ki..Sly össci,Kedi iş yapıor... Lars BlackRose Caine Urza... liste çok uzun.... :( *!vitesi nostaljiye takar*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ba ba ba ba.. bizde kedi gelsin die beklios.. demek lineage oynuo. hmmss.
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ehehe kediyi gören "forumlara baksana laaaaaaam" diye dalıyodur heralde:)[signature][hline]
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 klasik bi soru sorayım :P kemi seni yarın okulun yokmu ha ? :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: kermit_frog, 07 Nisan 2004 02:35 tarihinde demiş ki: klasik bi soru sorayım :P kemi seni yarın okulun yokmu ha ? :P Üstteki mesaj quote yapılmaz dı dimi? Ama bende sormak istiyorum kermit... Yatağa...Okul vs vs... Hadi Chem hadi...Çık internetten :P Banwith tüketiyorsun...Downloadım var,filmim var :p...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
arcane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 blackrose geçen mesaj attı hatta şaşırma tepkisi koydum "aa blackrose mesaj atmış" diye hehe[signature][hline]ya ya ye koko cambo ya ya ye eyoov
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 asil bladesinger'i ve eagleeye'i hiç görmüyorum ben patide :-P
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 evet black lineage bolumunede msg atmıştı ama bladesinger cidden kayıp eagleeye da mesaj atıyo bazen[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 En keyiflisi Kediye mesaj atmak. Genelde min. 2 gün sonra selam diye reply geliyor. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 wastiee de dogru dürüst görünmüyor?[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com
blue_demon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Kermit imiz de yok snif :([signature][hline]Free your mind
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ben burdayım burda :P son sıralar giriyom işte[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
elma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bonus da ortalarda yok.. sturm ve xception da öle.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
narin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Ya bende ÖSS'ciyim ama arada girip msg atıorum bak şimdi kendimi kötü hissetim.. Acaba azmı çalışıorum ?[signature][hline]Fornication Under Control of the King
Head Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bende össciyim. ama ismim geçmiyor hiçbir listede asd[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Davulcusun davulcu. Susmalısın susmalı.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
wanderer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 vakit olmuyor yahu. ders sinav fln derken. aradaki bos vakitlerde de okuldan milletle bisiler yapioruz. lise ne guzeldi arka arkayaydi dersler. simdi 2 saat ders 2 saat bos 1 saat ders 1 saat bos fln derken butun gun bitiyor. sanirim gecen sene universiteye girenler de ayni durumda benle. nerde o eski gunler :P
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: wanderer1985, 07 Nisan 2004 17:07 tarihinde demiş ki: vakit olmuyor yahu. ders sinav fln derken. aradaki bos vakitlerde de okuldan milletle bisiler yapioruz. lise ne guzeldi arka arkayaydi dersler. simdi 2 saat ders 2 saat bos 1 saat ders 1 saat bos fln derken butun gun bitiyor. sanirim gecen sene universiteye girenler de ayni durumda benle. nerde o eski gunler :P araya atilan birkac ispanyolca dersiyle igrenc programimi duzeltmeyi basardim ben bu donem.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 athenax ? oda yok[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 yaw çok kişi yok millet bırakıyomu naapıyo :( gerçi ben ztn geçen sene yazdan önce falan üye olmuştum çok eski üye diilim ama olsun yazınki atmosferi özledim baya :p[signature][hline]So as you shiver in the cold and the dark, Look into the fire and see in its spark- My eye Watching over you
narin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: RazorJimmy, 07 Nisan 2004 17:26 tarihinde demiş ki: said: narin, 07 Nisan 2004 16:29 tarihinde demiş ki: Acaba azmı çalışıorum ? Evet az çalışıosn.. "mı"'yı ayrı yazman gerekiyor.. :lol:[signature][hline]Fornication Under Control of the King
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 belki adam sayısal dimi ? sayısalcının tükçeyle fazla alakası olmuyo :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Öne çıkan mesajlar