Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ya dikkatimi çekti eskiden hep gördüğüm şimdi görmediğim insanlar var Bi listesini yapalım noldu bu insanlara? Sly-One Dagger Karakedi:P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 doğru bak karakedi yok ortada :D millet öss kasıo abi. nete girmeye ben bile zor zaman buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 lineage oynuyo kedi :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 onlar kaybolmadı ki..Sly össci,Kedi iş yapıor... Lars BlackRose Caine Urza... liste çok uzun.... :( *!vitesi nostaljiye takar*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ba ba ba ba.. bizde kedi gelsin die beklios.. demek lineage oynuo. hmmss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ehehe kediyi gören "forumlara baksana laaaaaaam" diye dalıyodur heralde:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 klasik bi soru sorayım :P kemi seni yarın okulun yokmu ha ? :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: kermit_frog, 07 Nisan 2004 02:35 tarihinde demiş ki: klasik bi soru sorayım :P kemi seni yarın okulun yokmu ha ? :P Üstteki mesaj quote yapılmaz dı dimi? Ama bende sormak istiyorum kermit... Yatağa...Okul vs vs... Hadi Chem hadi...Çık internetten :P Banwith tüketiyorsun...Downloadım var,filmim var :p...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 blackrose geçen mesaj attı hatta şaşırma tepkisi koydum "aa blackrose mesaj atmış" diye hehe[signature][hline]ya ya ye koko cambo ya ya ye eyoov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 asil bladesinger'i ve eagleeye'i hiç görmüyorum ben patide :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 evet black lineage bolumunede msg atmıştı ama bladesinger cidden kayıp eagleeye da mesaj atıyo bazen[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 En keyiflisi Kediye mesaj atmak. Genelde min. 2 gün sonra selam diye reply geliyor. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 wastiee de dogru dürüst görünmüyor?[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Kermit imiz de yok snif :([signature][hline]Free your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ben burdayım burda :P son sıralar giriyom işte[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bonus da ortalarda yok.. sturm ve xception da öle.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Ya bende ÖSS'ciyim ama arada girip msg atıorum bak şimdi kendimi kötü hissetim.. Acaba azmı çalışıorum ?[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bende össciyim. ama ismim geçmiyor hiçbir listede asd[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Davulcusun davulcu. Susmalısın susmalı.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 vakit olmuyor yahu. ders sinav fln derken. aradaki bos vakitlerde de okuldan milletle bisiler yapioruz. lise ne guzeldi arka arkayaydi dersler. simdi 2 saat ders 2 saat bos 1 saat ders 1 saat bos fln derken butun gun bitiyor. sanirim gecen sene universiteye girenler de ayni durumda benle. nerde o eski gunler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: wanderer1985, 07 Nisan 2004 17:07 tarihinde demiş ki: vakit olmuyor yahu. ders sinav fln derken. aradaki bos vakitlerde de okuldan milletle bisiler yapioruz. lise ne guzeldi arka arkayaydi dersler. simdi 2 saat ders 2 saat bos 1 saat ders 1 saat bos fln derken butun gun bitiyor. sanirim gecen sene universiteye girenler de ayni durumda benle. nerde o eski gunler :P araya atilan birkac ispanyolca dersiyle igrenc programimi duzeltmeyi basardim ben bu donem.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 athenax ? oda yok[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 yaw çok kişi yok millet bırakıyomu naapıyo :( gerçi ben ztn geçen sene yazdan önce falan üye olmuştum çok eski üye diilim ama olsun yazınki atmosferi özledim baya :p[signature][hline]So as you shiver in the cold and the dark, Look into the fire and see in its spark- My eye Watching over you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: RazorJimmy, 07 Nisan 2004 17:26 tarihinde demiş ki: said: narin, 07 Nisan 2004 16:29 tarihinde demiş ki: Acaba azmı çalışıorum ? Evet az çalışıosn.. "mı"'yı ayrı yazman gerekiyor.. :lol:[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 belki adam sayısal dimi ? sayısalcının tükçeyle fazla alakası olmuyo :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar