DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Çevirdiler de zaten. Adamlar pvp için oynuyolardı oyunu. Battlegroundlar açılınca oyunu bıraktılar zaten. Çünkü battlegroundda yapılan pvp, adamları tatmin etmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 +1 Mighty_THoR said: amaçsız kalitesiz düzeysiz banal pvp ye hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bi de şöle bi durum var. Classlar baya taş kağıt makas modunda. Ayrıca Teke tek pvp için yaratılmamış. O yüzden pek zevkli olmayabilri teke tek pvpler . Bi age of Conan gibi olmaz yani kılıcımı vuriim de defans yapiim de. veya wowdaki gibi birisini sheepliyim, o sırada dierine fear atsın dotları atiim dierini öldüriim falan butarz olaylar yok WAR = büyücüler aoeyi basacak, okları arkadan okçular döşicek warriorlar charge edicek. Toplu halde herkesi push back yapıcaksın vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 karşınızdaki gerçek bir oyuncu olduğu için büyücü okcu healer tank formasyonunu pve gibi düşünmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 teke tek pvp nin kotu olması karakterlerin teke tekde ölmeyecek kadar hplerinini olmasından mı acaba?Yoksa classlara uyarlanan skillerin teke tekde avantaj yaratmamasından dolayı mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Elin cücesi gelsin afedersin yanıma kadar el kol hareketleri yapsın ama ben ona dokunamıyım evlat acısı gibi yaw :) bir kere gerçekcilikten uzak oluyo oyun ben geçtim 1v1 falan pvp sini isterlerse corpse camp yapsınlar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bence kimse gidipte kızdığı adamla uyuzluğuna 2 saat peşinden gidip pata küte sürekli kavga etmesin diye :) oyunda pvpde grup olarak savaşmaya yönlendiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Rdoann said: teke tek pvp nin kotu olması karakterlerin teke tekde ölmeyecek kadar hplerinini olmasından mı acaba?Yoksa classlara uyarlanan skillerin teke tekde avantaj yaratmamasından dolayı mı. HPler fazla kesinlikle. Mesela bir örnek veriyim. Bir tank classı dielim, Chosen. Hayvan gibi armorı var ne kadar hpsi var level 35 civarında emin değilim ama bi shadow warrior olarak benim 5000 hp em varsa onun da bi 7k 8k hpsi vardır die düşünüorum. Benim okum en güçlü okum 3 saniye casti olan. yaklşaık bi 400 falan koyuo normal. İşte dotlarım 100 er 100 er koyuo . Critlerse 700-800 koyuo ana okum. Çok nadiren 1000 lere gelio. Şimdi böle bi durumda. Ben o tanka karşı ne eyliim adam üstüme koşuo vuruo hani stun ım var 5 saniyelik slowum da var ama kaçamiosun adamdan çünkü sen o sürelerde full dps yapsan bile herifin canı yarıya gitmio bu arada bu verdiim damagelar. Clotha koyduum damagelar , armorlı adama o kadar da koyamiorum. E öle bidurumda pek bi şansım yok. Aynı şekilde mage vs warrior için de öle. Fakat mage vs shadow warrior olsa mesela. Atiorum throat shot atarım silecnelarım 5 saniye adam kaçama çalışır slowlarım oklarım ölür o daha rahat bi pvp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hmm bu verdigin örnek 2 melee class arası.Genelde melee'lerin ezildigi soyleniyordu.Ben de ezilen karakterlere sempatimden dolayı chosen fln olmayı dusunuodum beni chosendan souttun :) .Casterları da harcıor mu o zmn öle yuksek armorlu hp li classlar?Yuksek armoru olan classların spell resistanslarında bi handikap olabilcegini dusunuorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ya alsa bile damage ı chosenlar gayet damage koyuolar clothun yanına yaklaştı mı çok imba iyi bi mage alır seni tabi ki çok ii kitelarsa. Ama öbür türlü yanına gelip geçirmeye başladın mı o senden daha fazla dmage yapamaz sana. Meleerl teke tekte bence en ii class. Bi yere ilk yardıında ilk biçen classlar melee oluo. Belli cehpeye yerleştiin zaman karşılıklı savaşta Ranged lar tabi ki daha önemli oluo meleler bu sefer yaklaşamio çünkü bi melee karşı tarafa yardırınca gruptan ayrılıo herkesin hedefi oluo bütün herkes dps yapio ölüo hemen. Ama ona dayananlar var onun için de hpsi ve armorı yüksek tam bir tank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mortis said: ya alsa bile damage ı chosenlar gayet damage koyuolar clothun yanına yaklaştı mı çok imba iyi bi mage alır seni tabi ki çok ii kitelarsa. Ama öbür türlü yanına gelip geçirmeye başladın mı o senden daha fazla dmage yapamaz sana. Meleerl teke tekte bence en ii class. Bi yere ilk yardıında ilk biçen classlar melee oluo. Belli cehpeye yerleştiin zaman karşılıklı savaşta Ranged lar tabi ki daha önemli oluo meleler bu sefer yaklaşamio çünkü bi melee karşı tarafa yardırınca gruptan ayrılıo herkesin hedefi oluo bütün herkes dps yapio ölüo hemen. Ama ona dayananlar var onun için de hpsi ve armorı yüksek tam bir tank. gayet normal ve dengeli gözüküyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 dengeli canım bi sorun yok classlarda çünkü çok yakın classlar birbirine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 DA2019 said: Çevirdiler de zaten. Adamlar pvp için oynuyolardı oyunu. Battlegroundlar açılınca oyunu bıraktılar zaten. Çünkü battlegroundda yapılan pvp, adamları tatmin etmiyordu. ne BG ne de Arena pvp değil... PvP dediğin BM ve TM de yapıldıgı zamanlardı. BG ler geldikten sonra olay honor grind'a döndü... Yeri geldi AB'de çok güzel maçlar yaptım. Fix vs Fix, ama onun harici random vs random tamamiyle hıyarcaydı. Zaten arena zamanı pvp sadece heal'e dayalı. bol heal bol arena point :) Neyse WAR'da ki pvp bana cazip gözüküyor. Oynayıp görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mortis said: dengeli canım bi sorun yok classlarda çünkü çok yakın classlar birbirine =) Daha öncede yazdım burada, meşhur milyoner wow'da da classlar nerdeyse aynı. 1 ability 2-3 classta var. O yüzden böyle şeylere pek takmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bogachan said: Elin cücesi gelsin afedersin yanıma kadar el kol hareketleri yapsın ama ben ona dokunamıyım evlat acısı gibi yaw :) bir kere gerçekcilikten uzak oluyo oyun ben geçtim 1v1 falan pvp sini isterlerse corpse camp yapsınlar bana Diyosun da oyunun başından sonuna doğru rvr ve pve alanlarının oranı değişmeye başlıyor, yani sen ilerledikçe zaten daha az pve daha çok rvrye bulaşmaya başlayacaksın, sonunda da zaten full rvr kasıcaksın esas önemli olan tierda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bölüm yetkilileri üst yonetime iletsin lutfen duzgun bi oylama sistemi istiyoruz Zart vs zurt şeklindeki görelim kaç kişi ne tarafta oynayacak hatta hangi classla oynacak pati ahalisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Yönetim uyuma!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 wow zamanında pve oynayan adamlara hayret ederdim özellikle rogue oynayanlara yani adam orda balık tutuyo sen gidip arkadan giremiyorsun adama nesi zevkli hala çözemedim her yerde ekşın olcak arkadaş sen birini dövcen kankasını alıp gelcek seni dövcek sen 2 kanka onlar 3 kanka daha bulcak olay rvr olcak böyle ekşın lazım bana haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Abi öyle action var zaten ama ARANDA 10 LEVEL FARK OLAN ADAMLA DEĞİL KENDİ LEVELINDA ADAMLA SADECE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Hayat adil miki oyun adil olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ucunbiri said: wow zamanında pve oynayan adamlara hayret ederdim özellikle rogue oynayanlara yani adam orda balık tutuyo sen gidip arkadan giremiyorsun adama nesi zevkli hala çözemedim her yerde ekşın olcak arkadaş sen birini dövcen kankasını alıp gelcek seni dövcek sen 2 kanka onlar 3 kanka daha bulcak olay rvr olcak böyle ekşın lazım bana haha sana karşılık veremiyecek bir adama saldırmak acınası bir durum bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 wow pve de verdıgın ornek dogru. war da ıse zaten harıtanın 4te3 u rvr alanı, pve server da olsan dahı. yanı, nerdeyse genelde hep pvp alanının ıcındesın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 inanamıyorum ya 100 kere yazılan şeyi insanların hala anlamamsını anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ekmek said: Abi öyle action var zaten ama ARANDA 10 LEVEL FARK OLAN ADAMLA DEĞİL KENDİ LEVELINDA ADAMLA SADECE gene gaza gelmişinde adam core serverdan bahsediyor seni tavuk topigine alalım. Core serverda bu anlatılanın olması gayet normal pvp flagını açmaz adam gider rahatça dolaşır etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mighty_THoR said: ucunbiri said: wow zamanında pve oynayan adamlara hayret ederdim özellikle rogue oynayanlara yani adam orda balık tutuyo sen gidip arkadan giremiyorsun adama nesi zevkli hala çözemedim her yerde ekşın olcak arkadaş sen birini dövcen kankasını alıp gelcek seni dövcek sen 2 kanka onlar 3 kanka daha bulcak olay rvr olcak böyle ekşın lazım bana haha sana karşılık veremiyecek bir adama saldırmak acınası bir durum bence Bu tarz söylemler PvE dumanı altından çıkar ancak. Wow'daki PvP alanları belli. Eğer oraya çıktıgında tedbirli değilsen bu senin sucun. "Ben savaş alanındayım ama silahı evde bırakmışım,gelecek sefere çarpışsak olurmu ?" ne kadar salakça di mi ? :) RP olarak factionımda olmayan herkeze dalarım. Dalıp dalmamak tamamiyle benim insiyatifime kalmış.Aramda ister 10 lvl olsun ister 50. Burada bazen yazılıyor bu tarz olaylara karşıt görüşler,komik bence...Ortada exploit/abuse durumu yoksa isteyen istediğine dalar,dalmalıdır. Eğer faction zihniyetini sindirememişlik varsa tabii ki bu tarz durumlara karşıtlık olabilir. Ama arkadasım ben GNOME'dan nefret ediyorum. Verseler bir UNDEAD olarak kemikleride dahil yerim. Ve şimdi sen karşıma aciz(low lvl) bir gnome geldiğinde bunu yiyemezsinmi diyorsun bana ? crap ?! :) Ki "ucun_biri" nickli arkadasın anlattıgı BG lerden önceki durumlar ve cok zevkliydi. Tabiiki bu tarz durumlarda aciz kalanları, ebedi corpse gezenleri anlayışla karşılıyorum. Ki onlara ne denir ? "reroll pve server"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar