Eternal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Dizide oynamak isteseydiniz hangi dizide yer almak isterdiniz..? Ben şahsen Evimiz Hollywood da oynamak isterdim taa bi zamanlar :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 neydi o pam'in oynadigi dizi,sahil guvenlik mi? =D[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jimmypatterson Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Zamanında Dallas ta GR ın yerinde olmak isterdim.Yerli olarak ise kendi yazdığım bir dizi senaryosu var Oradaki başrol olmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 x-files da mulder olmak isterdim :D[signature][hline]ya ya ye koko cambo ya ya ye eyoov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Sex and The City'de oynamak isterdim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Kurtlar Vadisi :lol: :lol: :lol:[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» [Bu mesaj rexx tarafından 06 Nisan 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myers Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 emanuelle 2000 die bişi var dizi halinde o hoşbaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: MeSh, 06 Nisan 2004 17:24 tarihinde demiş ki: neydi o pam'in oynadigi dizi,sahil guvenlik mi? =D VİP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 sahil güvenlilkte de oynamisti.. Angel.. of adam her gün ayri bir macera yasiyor masallah. Ya da xander.. willowa hastayim, öyle bir arkadasimin olmasini isterdim, dertlesebilecegim felan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beagle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 thesimpsons :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Alacakaranlık'ta Uğur Yücel'le yanyana oynasam bi bölümde yeter. Süper rol yapıyor herif bide o kel olan Antepli.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 band of brothers da malarkey olmak isterdim.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeChuck Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 çizgi filmler de oluyosa Southparkta Kenny olabilirdim eğer illa dizi diyosanız Alf'te babayı oynayabilirdim:)[signature][hline]Guybrush Sheepwood(!?)!!!Maybe you've taken Elaine from me, Maybe you beated me on Monkey Combat but...but...I'll come back. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Bud ı oynamak isterdim. /a.k.a Grandmaster B[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 coupling de susan olmak isterdim[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 rakı şişesinde balık olmak isterdim... ne onun dizisi yok muydu? eee... Mavi Ay dizisinde Bruce Willsin canlandırdığı hergeleyi oynamak isterdim[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 o biras belgesele girio sanırım...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 dizi dil de sanal fırtına adlı filmde oynamak isterdim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar