Eternal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Dizide oynamak isteseydiniz hangi dizide yer almak isterdiniz..? Ben şahsen Evimiz Hollywood da oynamak isterdim taa bi zamanlar :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 neydi o pam'in oynadigi dizi,sahil guvenlik mi? =D[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
jimmypatterson Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Zamanında Dallas ta GR ın yerinde olmak isterdim.Yerli olarak ise kendi yazdığım bir dizi senaryosu var Oradaki başrol olmak isterdim.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 x-files da mulder olmak isterdim :D[signature][hline]ya ya ye koko cambo ya ya ye eyoov
Brook Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Sex and The City'de oynamak isterdim. :)
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Kurtlar Vadisi :lol: :lol: :lol:[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» [Bu mesaj rexx tarafından 06 Nisan 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
myers Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 emanuelle 2000 die bişi var dizi halinde o hoşbaya
Brook Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: MeSh, 06 Nisan 2004 17:24 tarihinde demiş ki: neydi o pam'in oynadigi dizi,sahil guvenlik mi? =D VİP
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 sahil güvenlilkte de oynamisti.. Angel.. of adam her gün ayri bir macera yasiyor masallah. Ya da xander.. willowa hastayim, öyle bir arkadasimin olmasini isterdim, dertlesebilecegim felan :D
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Alacakaranlık'ta Uğur Yücel'le yanyana oynasam bi bölümde yeter. Süper rol yapıyor herif bide o kel olan Antepli.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 band of brothers da malarkey olmak isterdim.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com
LeChuck Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 çizgi filmler de oluyosa Southparkta Kenny olabilirdim eğer illa dizi diyosanız Alf'te babayı oynayabilirdim:)[signature][hline]Guybrush Sheepwood(!?)!!!Maybe you've taken Elaine from me, Maybe you beated me on Monkey Combat but...but...I'll come back.
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Bud ı oynamak isterdim. /a.k.a Grandmaster B[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 coupling de susan olmak isterdim[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 rakı şişesinde balık olmak isterdim... ne onun dizisi yok muydu? eee... Mavi Ay dizisinde Bruce Willsin canlandırdığı hergeleyi oynamak isterdim[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 o biras belgesele girio sanırım...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
elle_iphe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 dizi dil de sanal fırtına adlı filmde oynamak isterdim:)
Öne çıkan mesajlar