balon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yani tarihi yönü falan değil , yorum yönü ağır basan bir yazı olmuş . siz böyle inanabilirsiniz , bir şey diyemem . yunanlılara ermenilerden daha fazla sindirmecilik yaptıysa bile osmanlı , ermeniler kadar masum rolllerine yatan başka millet yok .ve dediğim gibi kimse sudan çıkmış ak kaşık değil. dediğin yoruma dayalı tarih sonuçta ,benim dediğim olaylar taze.kanıtlarım var .erzurum halkı . ha tek başlığa katılırım , buranın insanlarıyız , kardeşiz, ırkçılığa falan sonuna kadar karşıyım yani . yani ermenilere hem zulüm yapıldı , biz haklıyız diye kimse haklı oldunu zannetmesin , bunlar için karşılıklı işkenceler ve savaşlar yapıldı ve çok kan kaybedildi . cumhuriyet devrindeki saçmasapan rutin hale getirilen devlet sistematiği ve politikaları , ermenistan'ın güncel politikalarından farksız .2 sinde de vaat var , kandırmaca var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 eheh destekçi derken? devletimiz de, geçmişimiz de ağır sabıkalarla dolu..ermeni çeteleri, 1915 olaylarından sonra rus ve fransız ordularıyla intikam amaçlı gelip bikaç şehirde katliam yaptı, doğru. ama ne bunu tüm ermenistana ve ermeni halkına mal edebilirsiniz, ne de bizim yaptıklarımızı "savaş hali" diye meşru gösterebilirsiniz. bizim yaptıklarımız çete eliyle değil, bal gibi "devlet" eliyle, ittihat ve terakkiyle, teşkilat-ı mahsusayla yapılmış zulümler ve bundan etkilenen yüzbinlerce insan söz konusu. üstelik bu olaylar için af bile çıkarmış, kimseyi yargılamamışız. bu ülkenin yakın tarihinde darbeler, işkenceler, yakılan köyler ve zorunlu göçler, olağanüstü haller, maddi-manevi asimilasyon, varlık vergisi, 6-7 eylül olayları, sivas, maraş, çorum, katliamları ve daha da gerisinde 1915 olayları var. ama yok, özür dilemek, hatalarımızı, günahlarımızı kabul etmek şanlı tarihimize yakışmaz! liboşlukta son aşama, son taviz de budur artık bundan öte liboşluk olamaz fdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 e devleti kurulmamış abi adamlar her haltı yesin. biz devlet eliyle yaptık onların çeteleri yaptı? abi o çeteler zaten o devleti kurmadı mı , o ideolojilerini devam ettirmiyorlar mı ? yapmayın o kadar da ,adaletli olun abiler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 sg-1 said: Sir bi de soykırım destekçisi çıktı. Liboşlukta son eşik de aşılmış oldu. Sen neyin eşiğini aşıyorsun peki merak ettim. Yazılana baktımki sende cevap vermeyi bırakmışsın eleştirdiğin gibi. Söyleyecek laf kalmayınca parmak gösterip hödö hödö demek yakışmıyor sana. Yoksa yakışıyormuydu ? Seni üzerine uzmanlık yaptığın copy paste yazılarınla ve sevmedin nickname lerin mesajları üzerine konu ile alakasız kişisel mesajlarınla iş üstünde görmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 balon said: lise tarihi değil yani sir , benim annemin dedesinin erzurumda camilerde canlı canlı yakıldını ben biliyorum . bir kırım yapıldıysa bu karşılıklı oldu yani ,rahat ol . keza annemin dedesinin kardeşi ermeniler tarafından kaçırıldı ama hala ortada yok . bir eski erzurumlulara falan git sor ermenileri istersen.tamam hiç bir milleti dışlamıyorum , etmiyorum da ; herkes herkesin canına kastetti , sudan çıkmış ak kaşık değil herkes. o yüzden mi ermenistan arşivleri açmaya yanaşmıyor ? yazıda diyor ki said: Bir gece evinizde oturup ailenizle yemek yerken sizi sırf Türksünüz diye yerlerde sürükleyerek götürdüler mi? evet işte olmuş bunlar .yaşanmış bizim tarafta da .belki de daha niceleri.sorun onlar gibi propoganda edilmiyor ve ağlanmıyor bu konu hakkında . ermeniler değil o yıllardaki ergenekonun adamları kaçırmıştır . İleride ermenı soykırımına karşı malzeme çıksın diye ermenı kılığına girip türkleri kaçırıyorlarmış. İddanamanin 5640. dosyasında yer alıyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Komik. Trajediler gülünç tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Horizon said: sg-1 said: Sir bi de soykırım destekçisi çıktı. Liboşlukta son eşik de aşılmış oldu. Sen neyin eşiğini aşıyorsun peki merak ettim. Yazılana baktımki sende cevap vermeyi bırakmışsın eleştirdiğin gibi. Söyleyecek laf kalmayınca parmak gösterip hödö hödö demek yakışmıyor sana. Yoksa yakışıyormuydu ? Seni üzerine uzmanlık yaptığın copy paste yazılarınla ve sevmedin nickname lerin mesajları üzerine konu ile alakasız kişisel mesajlarınla iş üstünde görmek isteriz. Ehüehe ne desem bilmem ki şimdi. Adam soykırım destekçisi, şimdi ben ona "yok soykırım olmamıştır şöyle böyle" desem bu sefer bana ideoloji tarihçisi diyecek. Öyle bişey ki, amerika veya avrupa "hepiniz onun bunun çocuğusunuz" dese liboşcanlar "hakkaten olabilir mi acaba" diyecek neredeyse, biz "yok hayır değiliz" dedik mi ideolojik faşistler olacağız. Soykırım konusunda da söylenecek yığınla laf var oysa, ama karşındaki bi kere "soykırım yaptık biz, savaş hali felan değildi" dedi mi, senin anlattıklarına ideolojik tarih diye toptan damga vurup kulak tıkadı mı ne yapabilirsin ki, zaman makinesi daha icat olmadı, gitsek de ermenilerin katlettiği köyleri tek tek gezsek. ad hominem yaptığımı söylemişsin de, bu forum en büyük ad hominemciyi, topik katilini iyi biliyor merak etme. Sana hediye de vermiştim ben bi şapka, geçmedi mi eline? Ha bi de c/p üzerinden vurmaya çalışmayın, işlemiyor artık. Başka da vuracak bişeyiniz kalmıyor gerçi o zaman. Yazık size yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 said: Ha bi de c/p üzerinden vurmaya çalışmayın, işlemiyor artık. Bu lafa denecek güzel birşey var ama ondan sonra hakaret ediyorsun, kışkırtıyorsun diyecekler. O yüzden söylemeyeceğim. said: Başka da vuracak bişeyiniz kalmıyor gerçi o zaman. Vuracağımız başak birşey yok çünki sen de c/p den fazlasını yapmıyorsun. Kendine ait doğru yada yanlış kendi cümlelerinle ifade edebildiğin bir fikrin yok. Bu yüzden asıl sana yazık yav. Esas konuyla ilgili bir şey yazmazsam konuyu saptırmaktan suçlu durumuna düşebilirim. O yüzen 2-3 cümlede bundan bahsedeyim. Cumhurbaşkanı Ermenistan'a gittiğinde ne oldu, 1- Soykırım kabul edilmedi, 2- Sınırlar açılmadı, 3- Türkiye medeni olabileceğini gösterdik, 4- 2 golle maçı aldık Kısacası burada felekat tellalığı yapıp, adama etmedikleri hakaret kalmayan adamların dediği hiç bir şey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ve bir de sormadan edemeyeceğim aşağıdaki gibi "oha" dedirtencek cinsten hakaret içeren mesajlara yaptırım uygulanması için kaçkere şikayet edilmesi gerekiyor? GEd said: mademki ermenisin istemeden vermelisin. almanya'ya giderse >>> mademki almansın hayvanoglu hayvansın. söylesin orda denmiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Rock said: said: Ha bi de c/p üzerinden vurmaya çalışmayın, işlemiyor artık. Bu lafa denecek güzel birşey var ama ondan sonra hakaret ediyorsun, kışkırtıyorsun diyecekler. O yüzden söylemeyeceğim. said: Başka da vuracak bişeyiniz kalmıyor gerçi o zaman. Vuracağımız başak birşey yok çünki sen de c/p den fazlasını yapmıyorsun. Kendine ait doğru yada yanlış kendi cümlelerinle ifade edebildiğin bir fikrin yok. Bu yüzden asıl sana yazık yav. Bazı konulara/topiklere hiç yazı yazamayıp belli konularda da basmakalıp liboşluk yapandan bunu duymak hoşuma gitti. Benim anlattıklarımın anca karşımdakinin anlayacağı kadar olduğunun küçük bir ispatı olmuş bu yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Rock said: Ve bir de sormadan edemeyeceğim aşağıdaki gibi "oha" dedirtencek cinsten hakaret içeren mesajlara yaptırım uygulanması için kaçkere şikayet edilmesi gerekiyor? GEd said: mademki ermenisin istemeden vermelisin. almanya'ya giderse >>> mademki almansın hayvanoglu hayvansın. söylesin orda denmiş miydi? ne hakareti var burda kime hakaret var, mademki türksün gösterki ürksün işte. Muhattap olmiyim diyorum 15 yaş insanlarla ama zorla böyle şeyler yazarak muhattap ediyorsunuz kendinizle. İnsanlar arasında yapılan bir geyiği sana burda açıklamak zorunda kalıyor olmam yüzünden esas sana bir "oha" , iyice cahil cühala doldu buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Hem suçlu hem güçlü olmak bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Abi neden karşısınız ben anlamıyorum gitti iyi oldu işte nesi kötü? Hadi tamam adamı sevmiyoruz ok ama bu doğru bi hareket yahu. Yurtta sulh cihanda sulh anlayışınıza noldu? elbetteki konuşulcak temas kurulucak her devletle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12168164.asp Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, sınır açılmadığı sürece, Türkiye’nin 2010 Dünya Kupası Eleme Grubu’nda Ermenistan ile yapacağı maçı izlemeye gitmeyeceğini açıkladı. Sarkisyan, Sırbistan Devlet Başkanı Boris Tadiç ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, "Türkiye’yi, eğer sınırlar açılırsa veya Ermenistan’a karşı ablukaya son verilmesinin eşiğine gelirsek ziyaret edeceğim" dedi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sarkisyan’ın daveti üzerine Türkiye-Ermenistan maçını izlemek için Erivan’a gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 said: ermenistan cumhurbaskani TURKIYE,ye gelmicekmis sanki turklerin umrundaydi,TURKIYE,nin cumhurbaskani sarkisyan,i adam yerine koyup ermenistana gidiyor ermeni beyi TURKIYE,ye gelmem diyor, gelmezsen gelme.TURKIYE buyuklugunu gostermistir.Batida yunanistan doguda ermenistan,cok konusan zararsizlar Kalın olarak yazılmış yazı dışında pek başka yoruma gerek yok. Böyle racon kesmeye çalışmak dangalaklıktan ve kendi kayıplarından başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bizim protokol tribünleri hep çabuk dolar. Son dakika gelmeye karar verirse kucakta izler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ya dikkat ettim de... siyasette bayağı yetoyuz ya biz. davet geldimi hemen koştur ayaklarına, küserler sonra ahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 olsun olum, sonuçta orda bizim protokolün yiyip içtiklerini onlar ödemiştir ev sahibi oldukları için. hesap onlara girdi ehehehe. diplomasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ermenistan ürmüştür endişe etmeyin. Madem Türksün Göster Büyüklüğünü Ermenistan Ürksün. not:oyları akpye vermeye devam stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Genç siviller Ermenistan tribünlerinde oturacaklarmış. Öyle bir projeleri varmış diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 tamamda arada bir fark var ambargo yapan biziz . biz bide adamların ülkesine maç izlemeye gidiyoruz dalga geçer gibi, tepkileri normal bu arada sg-1 1 yıllık konuyu baştan okuttun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ISS personeli davet etse ilk roketle uzaya cikar bizim akboylar ailelerini kapip "yahu uzayda ne isiniz var, marsli acilimi mi yapicaksiniz yoksa buyuk gunes sistemi procesimi imzaliycaksiniz" desek "gecin bu edebiyatlari, turkiyeyi kendi dunyasina cekilmis bir ulke yapicaksiniz, fenami oldu uzaya ciktiklari bizim sesimizi orda duyurup bayragimizi dalgalandirdiklari" diye savunmaya atlar burda ayni kisiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 "Max Damage" said: Genç siviller Ermenistan tribünlerinde oturacaklarmış. Öyle bir projeleri varmış diye duydum. otururlar. zikim hıyar diyene elinde tuzlukla koşmaya alışık bir milletiz nede olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 GOL OLUR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ülke bölünür eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar