Alo-matik Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 brook dier odadaki kitaplıın üstündeki kasetliği al bilgisayarlı oldadaki bayrağın iğnelerinden bi tanesi alınıyo onunla kaset kutusunu aç sonra disketi bilgisayara tak orda yazan şifreyi (12846 yada 12864) kapıya gir kapıu açılcak.[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bilgisayar ekranındaki 4 harften ingilizce bir kelime çıkacak (random) onu reset tuşuna bastıktan sonra yaz.[signature][hline]bölücülükten yanayım ve paticik forumlarını bölmeye geldim izmirsiz paticik üyeleri ve izmirli paticik üyeleri olarak. yetkili olarak beni gönderdiler zorluk çıkarmayalım lütfen. NoT: ksk izmirden sayılmıyor (bölücülük diz boyu..) -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ya 12yi geçen var mı?[signature][hline]bölücülükten yanayım ve paticik forumlarını bölmeye geldim izmirsiz paticik üyeleri ve izmirli paticik üyeleri olarak. yetkili olarak beni gönderdiler zorluk çıkarmayalım lütfen. NoT: ksk izmirden sayılmıyor (bölücülük diz boyu..) -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 12 son bolum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 nasıl gidiyor arakdaslar var mı bitiren? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 12de Lazerli son odaya geldiğinizde yukardaki tüm ışıkları kapatıp son odaya girip kodu yazıp anahtarla kapıyı açıyonuz -Dudu-[signature][hline]bölücülükten yanayım ve paticik forumlarını bölmeye geldim izmirsiz paticik üyeleri ve izmirli paticik üyeleri olarak. yetkili olarak beni gönderdiler zorluk çıkarmayalım lütfen. NoT: ksk izmirden sayılmıyor (bölücülük diz boyu..) -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 sonuncu bölümde sadece son kapının anahtarının yerini söliyim çünkü harbiden ta ebesininkine saklamışlar. yeşil duvarın arkasındaki sağdaki odada lambanın üstünde önce halıyı düzeltin sonra sandalyeyi çekin sonrada lambaya bakın.[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 a evet doğru. bu arada böyle başka site bilen var mı?[signature][hline]bölücülükten yanayım ve paticik forumlarını bölmeye geldim izmirsiz paticik üyeleri ve izmirli paticik üyeleri olarak. yetkili olarak beni gönderdiler zorluk çıkarmayalım lütfen. NoT: ksk izmirden sayılmıyor (bölücülük diz boyu..) -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 oyunu bitirmeyen yoktur o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Birinci bölümdeyim ben crimsonda ama kutu var hani kırmızı Ona çubuğu koydum yüzüğü koydum ama bi delik boş Yani 2. yüzük yok bende odaya koymamışlar buglı bu oda :) Napcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 perdeyi 3-5 kez acıp kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 tam yerini hatırlamıyorum ama; yatağın aralarına bak, olmadı perdeyi birkaç kez açıp kapa yere bişey üşecek belki odur o değlse, yatağın aralarında..[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 bilgisayar işini halletmek için girdim yannışlıkla new gameye bastım :( en baştan tekrar yaaa :((([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 gülen yüzlerde kaldım :( anlamadım hiç bişey[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: blackchaos, 03 Nisan 2004 17:34 tarihinde demiş ki: gülen yüzlerde kaldım :( anlamadım hiç bişey Sistemli ve sıralı bi kodu var.. ama en iyisi sırayla dene..[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 gülen yüzler çok gıcık ve aşırı uzun[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 6-7-11-4-6-7-8-9-10-12-11-6-10-1-7-6-6-9-7-4-5-11-12-1-11-6-2 gulen yuzler icin bu sırayla yapcaksınız[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 İlk odada kaldım nasıl geçicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 yeniden oynamak istedim ama oyun açilmiyor.. ühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar