Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

odalardan odalara atlıyoruz ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
brook dier odadaki kitaplıın üstündeki kasetliği al bilgisayarlı oldadaki bayrağın iğnelerinden bi tanesi alınıyo onunla kaset kutusunu aç sonra disketi bilgisayara tak orda yazan şifreyi (12846 yada 12864) kapıya gir kapıu açılcak.[signature][hline]To be or not to be;
Thats the problem after economy!
Mesaj tarihi:
bilgisayar ekranındaki 4 harften ingilizce bir kelime çıkacak (random) onu reset tuşuna bastıktan sonra yaz.[signature][hline]bölücülükten yanayım ve paticik forumlarını bölmeye geldim izmirsiz paticik üyeleri ve izmirli paticik üyeleri olarak. yetkili olarak beni gönderdiler zorluk çıkarmayalım lütfen.
NoT: ksk izmirden sayılmıyor (bölücülük diz boyu..) -Ben kendim-
Mesaj tarihi:
ya 12yi geçen var mı?[signature][hline]bölücülükten yanayım ve paticik forumlarını bölmeye geldim izmirsiz paticik üyeleri ve izmirli paticik üyeleri olarak. yetkili olarak beni gönderdiler zorluk çıkarmayalım lütfen.
Mesaj tarihi:
12de Lazerli son odaya geldiğinizde yukardaki tüm ışıkları kapatıp son odaya girip kodu yazıp anahtarla kapıyı açıyonuz -Dudu-[signature][hline]bölücülükten yanayım ve paticik forumlarını bölmeye geldim izmirsiz paticik üyeleri ve izmirli paticik üyeleri olarak. yetkili olarak beni gönderdiler zorluk çıkarmayalım lütfen.
Mesaj tarihi:
sonuncu bölümde sadece son kapının anahtarının yerini söliyim çünkü harbiden ta ebesininkine saklamışlar. yeşil duvarın arkasındaki sağdaki odada lambanın üstünde
önce halıyı düzeltin sonra sandalyeyi çekin sonrada lambaya bakın.[signature][hline]To be or not to be;
Thats the problem after economy!
Mesaj tarihi:
a evet doğru. bu arada böyle başka site bilen var mı?[signature][hline]bölücülükten yanayım ve paticik forumlarını bölmeye geldim izmirsiz paticik üyeleri ve izmirli paticik üyeleri olarak. yetkili olarak beni gönderdiler zorluk çıkarmayalım lütfen.
Mesaj tarihi:
Birinci bölümdeyim ben crimsonda ama kutu var hani kırmızı
Ona çubuğu koydum yüzüğü koydum ama bi delik boş
Yani 2. yüzük yok bende odaya koymamışlar buglı bu oda :)
Napcam
Mesaj tarihi:
tam yerini hatırlamıyorum ama; yatağın aralarına bak, olmadı perdeyi birkaç kez açıp kapa yere bişey üşecek belki odur o değlse, yatağın aralarında..[signature][hline]move thougtfuly but fast as well
from heaven through the world to hell.
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 03 Nisan 2004 17:34 tarihinde demiş ki:
gülen yüzlerde kaldım
:( anlamadım hiç bişey

Sistemli ve sıralı bi kodu var..
ama en iyisi sırayla dene..[signature][hline]Fornication Under Control of the King
Mesaj tarihi:
6-7-11-4-6-7-8-9-10-12-11-6-10-1-7-6-6-9-7-4-5-11-12-1-11-6-2

gulen yuzler icin bu sırayla yapcaksınız[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz.
  • Yeni Oluştur...