Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

odalardan odalara atlıyoruz ...

Peradur

Öne çıkan mesajlar

brook dier odadaki kitaplıın üstündeki kasetliği al bilgisayarlı oldadaki bayrağın iğnelerinden bi tanesi alınıyo onunla kaset kutusunu aç sonra disketi bilgisayara tak orda yazan şifreyi (12846 yada 12864) kapıya gir kapıu açılcak.[signature][hline]To be or not to be;
Thats the problem after economy!
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayar ekranındaki 4 harften ingilizce bir kelime çıkacak (random) onu reset tuşuna bastıktan sonra yaz.[signature][hline]bölücülükten yanayım ve paticik forumlarını bölmeye geldim izmirsiz paticik üyeleri ve izmirli paticik üyeleri olarak. yetkili olarak beni gönderdiler zorluk çıkarmayalım lütfen.
NoT: ksk izmirden sayılmıyor (bölücülük diz boyu..) -Ben kendim-
Sosyal ağlarda paylaş

12de Lazerli son odaya geldiğinizde yukardaki tüm ışıkları kapatıp son odaya girip kodu yazıp anahtarla kapıyı açıyonuz -Dudu-[signature][hline]bölücülükten yanayım ve paticik forumlarını bölmeye geldim izmirsiz paticik üyeleri ve izmirli paticik üyeleri olarak. yetkili olarak beni gönderdiler zorluk çıkarmayalım lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

sonuncu bölümde sadece son kapının anahtarının yerini söliyim çünkü harbiden ta ebesininkine saklamışlar. yeşil duvarın arkasındaki sağdaki odada lambanın üstünde
önce halıyı düzeltin sonra sandalyeyi çekin sonrada lambaya bakın.[signature][hline]To be or not to be;
Thats the problem after economy!
Sosyal ağlarda paylaş

a evet doğru. bu arada böyle başka site bilen var mı?[signature][hline]bölücülükten yanayım ve paticik forumlarını bölmeye geldim izmirsiz paticik üyeleri ve izmirli paticik üyeleri olarak. yetkili olarak beni gönderdiler zorluk çıkarmayalım lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...