Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 trgamer Haberi trgamer'da okudum inceleme fırsatım olmadı ama ilginç bir oyun geldi yalnız bu grafiklere 4 buçuk yıldız nasıl vermiş merak ettim. Yani Assassins Creed'le aynı yıldızı vermişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Peh, ne oynamıştım bunu Gameboy'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Sen yanlış Screen Shot'ları görmüşsün herhalde. BC: Rearmed'ın grafikleri bir Platform oyunu için süper. Çıktığı günden beri Live Arcade'de 130.000 tane sattı. Trial indirdim, live'dan cidden şahane bir oyun. Bir bunu bir de castle crashers'ı kesinlikle en yakın zamanda alıcam. http://www.gametrailers.com/player/38355.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 kuzenim değişine göre : olay grafikte değil oynanabilir olması. amiga platform oyunlarına benziyormuş. güzelmiş baya ultima onlineında grafikleri iyi değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bende deli gibi oynardim GameBoy'da, ayrica harika yapmislar bu oyunuda. Iste gercek remake boyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 XP'nin minimum sistem gereksinimlerine harika oyun İşte retro oyun ruhu budur! Japon versiyonunda 1970'lerden beri Mecha Opening'lerinin şarkılarını söyleyen Ichirou Mizuki'ye seslendirmişler tema müziğini, Capcom'a saygım 10x oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 oyun harika, özellikle 20+ yaşındaki oyuncular için biçilmiş kaftan. hiçbişey düşünmeden puzzle çözüp hoplayıp zıplamak harika. iişallah serinin devamı gelir , özellikle "ilerlemeli" oyunların yeni yapımlarını oynamak büyük zevk olur bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Güzel oyun. Platform sevenler kaçırmasın. İnsanı amiga günlerine götürüyor. 4 kişiye kadar hotseat multi desteği var. Deathmatch, Last Man Standing bir de aşağı düşenin kaybettiği bir oyun türü var. Grafikler, fizik muhabbeti güzel. Düşmanlar ilginç işler yapıyor o da keyifli kılmış. Hacking aşırı gereksiz/sıkıcı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 go go go bionic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 iyi oyundur, tavsiye ederim... bu arada bu oyun bana eskiden amiga severek oynadığım flash back adlı bir oyunu çağrıştırıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 durup duruken beynimde "aaa bionic commando vardı! oynamam lazım! GO GO GO BIONIC!" diye bi ses yankılandı, hemen baslıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 haberim yoktu böle bi platform oyunundan iyi oldu bunu uplaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 bionic commando'nun bir 3d bir de 2d remake'i yapılmış. oynamak istiyorum da daha kısmet olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Bionic_Commando_Rearmed Release date(s) PSN JP 13 August 2008 NA 14 August 2008 EU 15 August 2008 XBLA 13 August 2008 PC 14 August 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 feci sardı oyun, supermiş. ilk fırsatta hotseat patlatıcaz. GO! GO! GO! BIONIC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ben beyenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 o zaman sen BIONIC! degilmişsin. git şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ğ ye noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 bitirdim oyunu çok keyif aldım sonra 4 tane gizli zone mu ne çıktı tunelleri varmış bilmemne oraları yapmaya çalıştım ama onlar baya bi cambaz işi olduunndan öldüm bıraktım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ayrıca müzikler harika, dialoglar harika çok eğlenceli, süper yapmışlar ^^ Pİ Pİ Pİ Pİ! Pİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Cuce said: feci sardı oyun, supermiş. ilk fırsatta hotseat patlatıcaz. GO! GO! GO! BIONIC! single baydı beni bi süre sonra ama hotseat efsane oluyor cidden tavsiye ederim baya eğlendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar