Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bionic Commando Rearmed

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sen yanlış Screen Shot'ları görmüşsün herhalde. BC: Rearmed'ın grafikleri bir Platform oyunu için süper. Çıktığı günden beri Live Arcade'de 130.000 tane sattı. Trial indirdim, live'dan cidden şahane bir oyun. Bir bunu bir de castle crashers'ı kesinlikle en yakın zamanda alıcam.

http://www.gametrailers.com/player/38355.html
Mesaj tarihi:

XP'nin minimum sistem gereksinimlerine harika oyun
İşte retro oyun ruhu budur!

Japon versiyonunda 1970'lerden beri Mecha Opening'lerinin şarkılarını söyleyen Ichirou Mizuki'ye seslendirmişler tema müziğini, Capcom'a saygım 10x oldu.
Mesaj tarihi:
oyun harika, özellikle 20+ yaşındaki oyuncular için biçilmiş kaftan. hiçbişey düşünmeden puzzle çözüp hoplayıp zıplamak harika. iişallah serinin devamı gelir , özellikle "ilerlemeli" oyunların yeni yapımlarını oynamak büyük zevk olur bizim için.
Mesaj tarihi:
Güzel oyun. Platform sevenler kaçırmasın. İnsanı amiga günlerine götürüyor.

4 kişiye kadar hotseat multi desteği var. Deathmatch, Last Man Standing bir de aşağı düşenin kaybettiği bir oyun türü var.

Grafikler, fizik muhabbeti güzel. Düşmanlar ilginç işler yapıyor o da keyifli kılmış.

Hacking aşırı gereksiz/sıkıcı olmuş.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bionic_Commando_Rearmed

Release date(s)

PSN
JP 13 August 2008
NA 14 August 2008
EU 15 August 2008

XBLA
13 August 2008

PC
14 August 2008
Mesaj tarihi:
bitirdim oyunu çok keyif aldım

sonra 4 tane gizli zone mu ne çıktı tunelleri varmış bilmemne oraları yapmaya çalıştım ama onlar baya bi cambaz işi olduunndan öldüm bıraktım =)
Mesaj tarihi:
Cuce said:
feci sardı oyun, supermiş.
ilk fırsatta hotseat patlatıcaz.

GO! GO! GO! BIONIC!

single baydı beni bi süre sonra ama hotseat efsane oluyor cidden tavsiye ederim baya eğlendim ben.
  • Yeni Oluştur...