Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Google Chrome (Web tarayici)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya new tab en çok girdiğin sayfalar diye açılıyor. nasıl çalıştığını kaç aydır çözemedim.

örneğin patide en çok güncel başlıklar spamlıyorum ben. new tabda zart diye paticik.com görünüveriyor. hayır editleyemiyorum da öyle kalıyor.

onu silsen, aynı sıraya güncel başlıkları getirmeye çalışmak ölüm.

çözüm mecburen şu oluyor

https://chrome.google.com/webstore/detail/dgpdioedihjhncjafcpgbbjdpbbkikmi
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Aşağıda most visited şeyi var, ordan olmasın?

Boş sayfayla most visited'ın ne alakası var?

Neyse, şu extension işimi görüyor.
https://chrome.google.com/webstore/detail/dpjamkmjmigaoobjbekmfgabipmfilij
Mesaj tarihi:
oha ben dangalakmışım lan uyulama diyince angrybirds falan koyuyoruz sanıyordum oraya

meğer speed dial da oluyormuş o. web sayfası da stickleyebiliyormuşuz.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Aluriel'e katılıyorum. Bu kadar takınlı olmayın. Boş sayfa ya da Most Visited arasında fonksiyon farkı yok. Eğer en ince noktasına kadar özelleştirme istiyorsanız Opera var zaten, Chrome'un öyle bir kaygısı yok.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Eskiden speed dial yerine most visited çıkardı Chrome'da, istersen oraya pin ederdin, onun için dedim ben. Ama adamın tavrına bakarsak kabahat bendeymiş.

işte ben de onu diyorum. boş sayfa yerine most viewed çıkıyor işte. hatta daha bile iyi bence
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ulan google bana konu hortlattırdın.

abi o bookmarks ne öyle ya.
kimin götüne battı.
neden yani.

direkt "other bookmarks" a attığım (yeni managerda folders altına denk geliyor) bookmarkı bookmark managerdan göremiyorum şimdi.
köşeye bi share butonu koyuvereydiniz yetmezdi di mi.
Mesaj tarihi:
Bu arada yeni update ile silverlight desteği default olarak kapalı geliyor.
chrome://flags yazıp NPAPI'yi etkinleştir diyince eski haline geliyor yalnız September 2015'de komple kalkıcakmış.

Haberiniz olsun da bizim malak silverlightçı yazılım ekibi gibi eliniz ayağınız titremesin sonra asdsafsaf
  • Yeni Oluştur...