Buyse Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 CthuLhu said: bu tarayıcıda popup bloklayıcıyı nasıl kaldırcam bi site için monopol için di mi :)
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 benim şöyle bi sıkıntım var. efendim bazen yüksek çözünürlüklü resimler kayıyor, yeniden yüklemek gerekiyor. mesela firefox'ta bu işi ctrl+f5 yapardı. bundan normal aynısını yine getirip koyuyor. tuş kombinasyonu mu farklı nedir
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Buyse said: CthuLhu said: bu tarayıcıda popup bloklayıcıyı nasıl kaldırcam bi site için monopol için di mi :)aynen =)
Eryres Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Bazı sitelerde login inputlarına girdiklerim yazarken kayboluyor. Onun dışında bir sorunla karşılaşmıyorum. Tek isteğim renklerin mavi ile sınırlı kalmaması. Umarım yaparlar kırmızısını sarısını siyahını...
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 düne kadar olmayan bi sorun başladı bende, youtube falan gibi sitelerde (aslında youtube dışında bi sitede denemedim henüz) aşırı yavaş yüklüyor. önce internette sorun var zannettim, sonra aynı videoları firefox'da denedim çatır çatır yükledi, oturup beklemedim bile yüklensin diye.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 eauh şu son mesajımı görmezden geliniz
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 http://video.msn.com/req.aspx?mkt=en-us&rc=1 nedense desteklemiyo
haydari Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 video.msn linux'u da firefox 3 'ü de desteklemiyor. ne bekliyosak ?
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 CthuLhu said: Buyse said: CthuLhu said: bu tarayıcıda popup bloklayıcıyı nasıl kaldırcam bi site için monopol için di mi :)aynen =) Adres alabilir miyim :D
bosphorus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 gtalk kullanan varmı ? ben baya bi senedir kullanıyorum.. daha yeni update göremedim. google labs sürümü var ama o da çok eksik http://www.google.com/talk/labsedition/knownissues.html bu da ona benzemez inş.
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 son birkac haftadir sorun var chrome da. flash dan olusan bazi siteleri acmiyor. yani aciyor da sadece text bazinda aciyor. onun disinda .pdf uzantili dosyalari gostermiyor. onceden yoktu boyle bir sorun. adobe dan update de ettim flash siteler icin ama yine degismedii. cozum bilen var mi? firefoxa donus yapicam bu gidisle :/
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ee bende olmayıp sende olması sende bir şekilde bir yazılım problemi olduğunu gösterebilir diye şeyettim.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 chrome cok yetersiz gelmeye basladı su haliyle. baslangıc hızı vazgecilecek gibi değil, hafifligi inanılmaz guzel. ama gel gor ki addonların olmayısı, aramaların ve bazı sifrelerin kaydedilememesi vs. firefox kullanmaya mecbur ediyo.
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 google tarayicini gelistir gozunun capagini yiyem sdf
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 plugin eksikliği yiyor bitiriyor adamı.Yazık hakkaten
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 toggie said: chrome cok yetersiz gelmeye basladı su haliyle. baslangıc hızı vazgecilecek gibi değil, hafifligi inanılmaz guzel. ama gel gor ki addonların olmayısı, aramaların ve bazı sifrelerin kaydedilememesi vs. firefox kullanmaya mecbur ediyo. aynen. bi de tabları hızlı hızlı kapatma huyumu yenebilirsem chrome'a geri dönücem
Ren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 aramaya inanıp buldum chrome'un sabit başlığını. sinir eden bir sorunum vardı nasıl çözdüğümü anlatayım: şimdi chrome'u ilk açtığımda tam erkan açılıyor güzel güzel ancak sonra ne olduysa yeni pencere komutu verildiğimde ekranın sağında yarısı gözükmeyen bir küçük pencere açılıyordu. chrome'u açtığım kısayoldan özellikler diyip çalıştır bölümünü "normal pencere" ye ayarladım(tam ekran yaparsanız yeni penceler hep tam erkan açılıyor[ilk pencereyi ne yaparsanız yapın tam ekran açıyor chrome]) ondan sonra gelişmiş kısmında da yönetici olarak çalıştırı tickledim. sonra chrome'un tüm pencerelerini kapattım ve açtım. yeni pencere dedim menüden ve o gıcık ekran kenarında açılan yeni pencereyi istediğim konuma ayarladım. sonra ilk önce açılmış olan pencereyi kapattım, daha sonra kendi istediğim boyuta ayarlamış olduğum ve tam erkan açılmayan pencereyi kapattım. artık chrome'u ilk açtığımda tam ekran, yeni pencere ya da yeni gizli sekme dediğimde istediğim boyutlarda açılıyor. aynı sorunu yaşayan varsa aha çözüm. edit: garip bir şekilde bu işlemleri yaptıktan sonra son pencereyi tam ekran olarak kapatmazsam chrome bir sonraki açılışta o pencerenin boyutllarından başlıyor. yani eğer hiç tam ekran olarak kapatmazsanız hep ayarladığınız boyutta açabilirsiniz.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 chrome çok fazla ram yiyor firefoxtan sırf bunun için kacmıstım neden chrome nedennn!!!
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 350mb falan harcıyor benim chrome, ki 4gb ramim var, kullanmayıp turşusunu yapayım diye almadım o ramleri ben :p
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Ram harcaman dert değil. CPU harcamasın gereksiz yere.
Ren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 2011 de chrome'un new tabında speed dial olmaması ayıp değil mi yahu illa extension kurdurtup 40k harcatıcaklar
Öne çıkan mesajlar