Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abi var siyah tema ben kullanıyorum ama nası yapmıştım acaba bulamadım şimdi
xunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Abi nasıl yaptığını bulursan ben de geçicem chrome'a, bulurver bir gayret.
Mülteci Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 takılma cok sık oluyor bende. ozellıkle youtube de. flash son surum yukledım yine fayda etmedı. bu sorun cozulmeden acıkcası ben eskısıne devam edıcem
Mülteci Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 youtube icin takılma sorununa yardımcı olacak bir arkadaş varmı acaba ?
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Youtube takılması burdaki işlemi yaptıktan sonra hiç olmadı bende bir dene istersen. İşlem klasik hosts dosyası işlemi.
Mülteci Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ff de sorun yok ama chrome da bariz takılıyor videolar bende.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mülteci said: ff de sorun yok ama chrome da bariz takılıyor videolar bende. 0.3 update'i ile o sorunlarin bayagi azalmis olmasi lazim
tunch Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 toggie said: kim dedi ya, ne addon var ne bise. betada daha browser, hicbi ozelligi yok. en kıl oldugum yanı da su downloader. downloader olayına kesin çözüm bulmaları lazım , ve hala neden ayıramadılar anlamak mimkin değil. ha yine de inatla kullanıyorum , herkese de kullanın bunu dedirtiyorum.. chromeda 1 hafta geçirdikten sonra firefox kullanmak çok kötü hissettiriyor..
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 aynen ben de hala vazgecmis değilim. downloaderın cektirdigi iskenceye ragmen. yalnız fark ettirmeden guncelliyo sanırım kendini bu browser. hotmail acılmıyodu mesela eskiden acıyorum simdi? yoksa hotmail mi kendini guncelledi :)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 google'in tum urunleri otomatik guncelliyor kendini galiba. google talk da oyle. ilk bakista "istemiyorum olm ben guncelleme filan" dese de insan chrome'da super bir ozellik
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kitana said: firefox dan şaşmayın abi (tu)
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Chrome aşığı oldum resmen ben. Hız,Performans,Sadelik falan falan
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 pdflerde sorun var gibi ben de firefox ve ieye göre daha yavaş acaba bilgisayardan mı :p
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Çok sık girdiğim 2-3 sitede saçmalıyor Chrome anlamadım gitti.
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 daha betadır normaldir.. ayrıca ilk başta ben de alışamadım , hiç sorgusuz sualsiz , yormadan backgroundda update ediyor kendini browser.. daha bigün görmedim ki off-date kalmış olsun. çok yaşa google fiyuuu
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Ardeth said: pdflerde sorun var gibi ben de firefox ve ieye göre daha yavaş acaba bilgisayardan mı :p evet wow'u kastırınca anlamıştım ben de bunu, sonra firefox'a döndüm, ama şimdi gene chrome'a geri döndüm filan gief moar updatez
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 tunch said: daha betadır normaldir.. beta bile degil, alpha ek: proje seviyesi olarak degil, benim degerlendirmeme gore.. ama artik sadece chrome kullaniyorum, orasi ayri =)
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 demek o yuzden opera avatarını kaldırdın ahaha
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Hala Linux versiyonunu belkiyorum ben.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 toggie said: demek o yuzden opera avatarını kaldırdın ahaha ^^ opera super browser, hatta hala en iyi browser benim gozumde ama chrome'un hizi ve ozgur bir yazilim olmasi eksiklerine ragmen chrome kullanmaya itiyor beni. tam olarak iddia ettikleri gibi chrome bir kopru degil, yaklastirici. browser yolundan cekiliyor, direkt gitmek istedigin yere gidiyorsun. chrome, yeni opera =)
Öne çıkan mesajlar