Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Google Chrome (Web tarayici)

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
toggie said:
kim dedi ya, ne addon var ne bise. betada daha browser, hicbi ozelligi yok. en kıl oldugum yanı da su downloader.

downloader olayına kesin çözüm bulmaları lazım , ve hala neden ayıramadılar anlamak mimkin değil.

ha yine de inatla kullanıyorum , herkese de kullanın bunu dedirtiyorum.. chromeda 1 hafta geçirdikten sonra firefox kullanmak çok kötü hissettiriyor..
Mesaj tarihi:
aynen ben de hala vazgecmis değilim. downloaderın cektirdigi iskenceye ragmen. yalnız fark ettirmeden guncelliyo sanırım kendini bu browser. hotmail acılmıyodu mesela eskiden acıyorum simdi? yoksa hotmail mi kendini guncelledi :)
Mesaj tarihi:
daha betadır normaldir.. ayrıca ilk başta ben de alışamadım , hiç sorgusuz sualsiz , yormadan backgroundda update ediyor kendini browser.. daha bigün görmedim ki off-date kalmış olsun.

çok yaşa google fiyuuu
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
pdflerde sorun var gibi ben de firefox ve ieye göre daha yavaş acaba bilgisayardan mı :p

evet wow'u kastırınca anlamıştım ben de bunu, sonra firefox'a döndüm, ama şimdi gene chrome'a geri döndüm filan

gief moar updatez
Mesaj tarihi:
toggie said:
demek o yuzden opera avatarını kaldırdın ahaha

^^

opera super browser, hatta hala en iyi browser benim gozumde ama chrome'un hizi ve ozgur bir yazilim olmasi eksiklerine ragmen chrome kullanmaya itiyor beni. tam olarak iddia ettikleri gibi chrome bir kopru degil, yaklastirici. browser yolundan cekiliyor, direkt gitmek istedigin yere gidiyorsun.

chrome, yeni opera =)
  • Yeni Oluştur...