Cons Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 said: Chrome çok hızlı çok güzel de yediği ram'i firefoxla karşılaştırdığımızda aradaki büyük fark ortaya çıkıyor. Firefox tüm tablar için ortalama 45 küsür mb ram yerken, chrome her tab için 10 küsür ram yiyor ve ilk açılışı da 30mb ram yiyor. Screenshotta da görebileceğiniz gibi, 2 tabın açılışı toplamda 20mb ve kendisi de 30 mb ile, 3 tabın açılımındaki firefoxtan daha çok ram yemekte. Buna istinaden chrome beta bile olsa, sayfaları da süper hızla bile açsa, yavaş pclerin dostu değil, aksine düşmanı. Firefoxla 20 tane tab açıp 60mb ram götürtürken bununla hayatımız kayar. Hatta o 10 küsür mblıklardan birinin görevine son verirseniz tabın kapandığını göreceksiniz. http://img521.imageshack.us/img521/2554/chromefailsiq3.jpg -dev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bu ne abi ne boka yarıo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 said: Bu da deneyin ilerlemiş hali. Aynı siteleri iki browserda da açtık ve hangisinin daha çok ram yediğine baktık. Chrome gördüğünüz gibi çok tabda firefoxtan daha çok ram yemekte. http://img523.imageshack.us/img523/9300/truth2yz3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Resimdeki hentai paylaşım çok güzel girmiş araya söylemeden edemedim :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 firefox için chrome teması yapmışlar hemen. güzel de olmuş gibi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Niels Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 gibi değil bence olmamış ekranı kapla diyorum başlat çubuğu gidiyor.. ne anladım ben o temadan. durum çubuğu sabit. e chrome'u chrome yapan ana iki şey yok ki temada rengi ne yapayım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ram olayı cidden cans sıkıyo. ofisteki laptop dandik biraz anası ağlıyo. ve pek çok yerde ie yi açmak zorunda kalıyorum tarayıcınız desteklemiyo falan diyo. bazı javalarda sorun yaşıyorum vs.. ama seviyorum nedense, açılış sayfası çok hoşuma gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ram ram ram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ben de kurduğumdan beri kopamadım. Facebook, quake live ve kastıran java bazlı uygulamalar dışında hep chromedayım. Sanki kurduğum zamanki kadar hızlı değil ama bu haliyle ff den hızlı. Ayrıca o ana sayfaya gerçekten çok alıştım, bir de üstteki tablere. Alışamadığım tek yer, şu adresin solunda yıldız var ya, oraya tıklayınca ff veya ie deki gibi favori listesi açılacak sanıyorum, mal gibi tıklıyorum paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 quake live başladımı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 çok ram yeniyor denmiş ama bende de ff coşuyor ram açısından. tabi 2-3 addon falan var benim ff'de ondan sanırım. şu an ki durumda chrome çok daha çabuk açılıyor tıkladığımda o yüzden özellikle oyunlarda windowsa dönup bişey bakacağımda chrome tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 elesso said: quake live başladımı be Betası başladı. Bana key geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 java geldi, baya güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 roket adam said: Ben de kurduğumdan beri kopamadım. Facebook, quake live ve kastıran java bazlı uygulamalar dışında hep chromedayım. Sanki kurduğum zamanki kadar hızlı değil ama bu haliyle ff den hızlı. Ayrıca o ana sayfaya gerçekten çok alıştım, bir de üstteki tablere. Alışamadığım tek yer, şu adresin solunda yıldız var ya, oraya tıklayınca ff veya ie deki gibi favori listesi açılacak sanıyorum, mal gibi tıklıyorum paso. o yıldıza basınca yer imlerine ekliyor siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 eklenti olayı da yakında geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 eh gelsin artık, firefox acamıyorum oyle bi alıstım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yakında nano devre üretiminede başlayabilir bu manyaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 hizli aciliyor diye kullanıyorum valla. firefox açılana kadar. chrome dan açıp aradığıma bakıp kapatabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 aynen öyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 inanılmaz hızlı cidden, mükemmel. Tasarımı ve renklendirmesi de çok hoşuma gitti. Ayrıca 1 milyon işe yaramayan buton da yok. Çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ozellikle youtube sıtesınde takılmalar oluyor.Nedenını hala cozebılmıs degılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 flash nedeniyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 wow armory'yi bile saniyede getiriyo abi onume, super yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 açıkçası chrome hala "beta" olduğunu belli ediyor. tamam hızlı falan ama hiç stabil değil. sıklıkla çökebiliyor. özellikle de plugin olan sitelerde. farklı process geyiği de sıklıkla yemiyor, main exe haşat olduktan sonra.. bu sırada chrome'un da kullandığı webkit'i update etmiş geliştiriciler, şu anda chrome'un renderer'ın %35 kadar daha hızlıymış. muhtemelen safari'de kullanılacaktır ileride. ff'in de chrome'dan daha hızlı bir js engine ile geri dönüş yapacağını biliyoruz. eğer dedikleri gibi olursa benim oyum ff'ten yana açıkçası. chrome beta'dan çıkmadan, plugin'ler gelmeden yorum yapmak istemiyorum. zira bu haliyle bile ahım şahım lightweight değilken, ileride vaad edilen özellikler geldiğinde ne olur bilmiyoruz. chrome bana daha çok pazarlama harikası gibi geliyor. kötü demiyorum ama kullanım oranı çok yüksek, google ismi olmasa buralarda olur muydu? bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 arama yaptıgımız sozcukleri kaydetmiyor mu? yoksa bi ayarı falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar