janis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Yılın en bomba videosu bence . Çok güzel :) Ahmet Çakar : Top bana çarptı , Biri birine verdi , biri birine verdi , oda uzaktan vurdu gol oldu. *Direk assist yapmış Dugary e * halbuki ama diyemiyor işte. Sorarlar adama "be mal orda ne işin vardı" diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 zamanlama hatası adamın yaptığı alt tarafı abartmayın. kayseri gs maçında kewell'ın bir pasını hakem kesti kimse isyan etmedi bu kadar. ahmet çakar olunca tabi işin içinde olay garip bi hal alıyor orası da kesin. "kafaya çıktım ancelotti'nin üzerinden vurdum kafayı gol oldu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 abi ahmet cakarın gole asist yapması değil olay. bu olay hakkında konustukları komik olan. herif bi kere de kendini haksız gorsun dişimi kırıcam. ne var arkadas durdugum yer kotuydu orda diyecek kadar cesaretli olamıyor musun? karizman mı cizilecek heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yok o hep üste çıkacak. adamın egosal problemleri söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yalnız top hocaya çarptığı andan sonra milan defansını izleyin buı kadar mı bi savunmanın dengesi bozulur yav D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ahmet çakarın suçu yok o sırada marduk çok yaklaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 :D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 AHMET ÇAKAR STRIKES BACK http://www.alkislarlayasiyorum.com/?sayfa=356a192b7913b04c54574d18c28d46e6395428ab&icerikno=78520f072a837043e3cdef5e3b6939660856ba5a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 şak haha bayılıyorum şu programa allah için. acaip gülüyorum her hafta lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ahaha şak efsaneymiş muhahaha dagıldım bee bu arada bahsettiği sezon şak'lı miami şampiyon oldu yamulmuyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bu eski program yav , Miami'nin Detroit'e doğu finali kaybettiği yıldan falan bahsediyor sanırım...2006 programı =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 abi şak'lı miami dallas'ı yenip hangi sezon şampiyon oldu? o şampiyonluktan sonra bi daha final oynamadıklarına gore bu bahsettiği final o sampiyonluktan onceydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 nE aLAKASI vAr . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 şak varken.. tekrar soyluyom.. lakers şaklı lakers şaka rağmen şaklı kadrosuyla şakk, şakı buyuk oyuncu zannedıyosunz dımı.. şak'da buyuk oyuncu degıl muahaha...!! bu ara ahmetciğimin bahsettiği bu sezon ŞAK'lı takım şampiyon oldu :D p.s yorumlarda gordum sımdı ozur dılemıs ahmet şaktan baska programda zuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bunlari soylerken cat diye vurucan onune videoyu, bak ondan sonra konusabiliyomu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=ClzeZM99sWE&feature=related Sevmiyorum hiç birinizi !!! Buda efsane , ayrıca Ahmet Çakar diye yeni bir bölüm açılsa süper olur forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 toggie said: abi şak'lı miami dallas'ı yenip hangi sezon şampiyon oldu? o şampiyonluktan sonra bi daha final oynamadıklarına gore bu bahsettiği final o sampiyonluktan onceydi. 2005'den bahsediyor işte , hatta programın yapıldığı yıl Miami şampiyon oldu=] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 theCio said: şak varken.. tekrar soyluyom.. lakers şaklı lakers şaka rağmen şaklı kadrosuyla şakk, şakı buyuk oyuncu zannedıyosunz dımı.. şak'da buyuk oyuncu degıl muahaha...!! hehehee. çok enteresan adam bu ahmet çakar ya. böyle mahallelerde her şeyi bildiğini iddia eden, her lafa atlayan adamlar olur ya, hehe doğru deyip geçersin, öyle bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 BulletRide said: toggie said: abi şak'lı miami dallas'ı yenip hangi sezon şampiyon oldu? o şampiyonluktan sonra bi daha final oynamadıklarına gore bu bahsettiği final o sampiyonluktan onceydi. 2005'den bahsediyor işte , hatta programın yapıldığı yıl Miami şampiyon oldu=] tamam işte ben de onu soylemeye calısıyodum ilk attıgım mesajda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hakemken attığı gol mü bu?açamadım da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 angelottiye top çıkarmış adam kafasıyla. angelotti de gol atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 "Buradan çıkarılan sonuç: Real Madrid takım değil, Şak da adam değil..." videonun açiklamasi beni benden aldı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Nerede durmuş mal.Birde nasıl sıkıyor o ona verdi öbürü uzaktan vurdu gol.Ulan asisti sen yapmışın daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yalnız bu adam eskiden daha denyoydu şimdi düzeldi biraz şu videodaki hallerine tilt oluyorum ben şimdiki halini seviyorum bile hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar