irin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 astigmatım ve miyobun cok sukur ki benim o kdr dorunlu değil ki göz numaram dover 5.25...ama bi baska lens gormediğim için lenslerimin kalıln oldugunu bile anlamamıstım misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bende de astigmat+miyop vardı. Yaklaşik 4 sene lens kullandim. İlk zamanlarda 30 dk da taktığımı bilirim lenslerimi, ama alişiosun kısa bir sürede. Evdeyken takmıyordum,duşa girerken çıkartıyordum, dişardan gelince eğer tekrar dişari çikmiycaksam direk çıkarıyordum. Bu sayede kuruma ve batma sorunlardan kurtulabiliyorsun. p.s: Geçen sene lasek yaptırdıyım mutlu ve huzurluyum tavsiye ederim. Lens takmak çekilcek çile diil valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Lens elini gözünün içine bastırma mesela, çünkü katlanıp eline yapışıyor. Kibar ol, nazik ol. Yavaştan göz küresine dogru dokundur, toplar zaten kendini. İlk bırkatıgında gözünde buruşuk buruşuk duruyor olacak, gözlerini oynat, sağa sola bak ama kırpma hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 madem konu lens, konuyu ninjalamak gibi olmasin ama ben renkli lens olayına merak saldim. efendim benim gozlerim ela. ve boyle masmavi bakan hatunlara acaip imreniyorum. acaba boyle gozde LENSLENS diye bagirmayacak, 2-3 ay kullanip hevesimi alabilecegim bi marka model biliyo musunuz? (peşi sira saclarimi da siyah yapicam ov yeş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ela ne güzel işte napıcan maviyi erkeklerin gözlerine bakıp - denize baktım seni gördüm sana baktım denizi gördüm - HÜSEYİN DENİZ KİM??? tarzı muhabbet geçmesini mi istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yok ben şu kadinin goruntusune bayiliyorum evet ezmeyin, belki ses yok ama cok guzel bi kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 onlar yeşil :( fail ayrıca sesi de hoştur EP albümlerini dinle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yok ya yesil mavi arasi bişey o. tamam her neyse benim aklimdaki olay buz mavisi gibin bi goz siyah sac gotik gunlerime geri donmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 emili mi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 @fede evet can sıkıntısı nelere kadir (aka wowsuzluk :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dory said: yok ben şu kadinin goruntusune bayiliyorum evet ezmeyin, belki ses yok ama cok guzel bi kadin. ehah.. ben de acuvue mi bausch lomb'mu ne bir markanın her yere afişlerini astığı iri dudaklı bi bağyana hastayım.. sesini duymadım gerçi ama çok güzel bi kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 napsam beni bastan yarata falan mi katilsam? yok mudur boyle lens bilen. konuyu sapitmayin aa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 çekilecek çile değil lens, hele bir sorun yokken gidip lense bulaşmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sadece göz rengi değişitirmek için mi takacaksın lensi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 @dory sen bi git önce optiğe gözüne uygun lensi bul ve tak. takmak ve alışmak 1 haftadan kısa bi olay. renkli lensler biraz daha zahmetli sanırım. her lens eğer çk yakından bakılırsa lens olduunu belli eder ama normal şartlarda uzaktan falan anlaşılmaz gözünde lens olduu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ya lens sonuçta göze zararlı bişey değil mi? sadece renk değiştirecem göze zarar vermek abes değil mi? (zararlı değilse bilemem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 lens ıllakı bellı olurda freshlook u onerırrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 zararlı diil ama uzun süreli zararları var yani göze batma - alerji yapabiliyo 15yıl+ gibi sürelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 irin said: astigmatım ve miyobun cok sukur ki benim o kdr dorunlu değil ki göz numaram dover 5.25...ama bi baska lens gormediğim için lenslerimin kalıln oldugunu bile anlamamıstım misal aha benden başka körlerde varmış forumda, yalnız değilmişim sevindirik oldum. lens konusunda bişi daha söyliim, böyle takamam çıkaramam korkusu olanlara... efenim şu dünyada ben lens takabiliyorsam, herkes takar. Fotoğraflarda benim gözlerim - - şeklinde gözüküyor efenim.(normal hayatta da pek farklı deil) bu gözlere lens giriyorsa her göze girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 3 önemli noktaya parnah basmak istiyorum.. Renkli lens alınacaksa gri alınmalıdır efem bu biir.. Herkes lens takamaz bu ikii..En yakın göz doktoruna gidip denenmeli.. Onun dışında bir süre renk değişimi için fln kullanımda -hijyene dikkat edildiği sürece- lens kullanamnın hiçbir zararı yoktur.. (üç oldu) Uzun süre kullanımda göz kuruluğu yapıyor bildiğim tek kötü etkisi bu.. (bu da ekstra) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Gözün problem çıkarmassa alışırsın 1 hafta içinde takıp çıkarmayı dert etme. Bi de temiz tut tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 senko said: irin said: astigmatım ve miyobun cok sukur ki benim o kdr dorunlu değil ki göz numaram dover 5.25...ama bi baska lens gormediğim için lenslerimin kalıln oldugunu bile anlamamıstım misal aha benden başka körlerde varmış forumda, yalnız değilmişim sevindirik oldum. lens konusunda bişi daha söyliim, böyle takamam çıkaramam korkusu olanlara... efenim şu dünyada ben lens takabiliyorsam, herkes takar. Fotoğraflarda benim gözlerim - - şeklinde gözüküyor efenim.(normal hayatta da pek farklı deil) bu gözlere lens giriyorsa her göze girer. Miyopum 2 gözümde 6 derece xD benimkisi döver asıııl ve lens takıyorum gayet rahatım efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 0.75 astigmat 7şer miyop ver kim eziyomus haha lens takıyorum, astigmatsiz, curuk raporu aldıktan sonra cizdiricem zamanla alisilir takmaya, yazın bodrumda denize atladıktan sonra lensin cıktıgını hissettim, goz kapagımla goz arasında kalmıstı, aldım, dalgalı ruzgarlı denizde geri taktım, kendime inanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 5 senedir lens kullanan biri olaraktan çok rahat olduğunu söyleyebilirim. 5 derece miyopluk rlz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar