Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serkan Kurtuluş Galatasaray'da

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

abi iyi ki bi ribery elden kactı. sahipsiz zannettiniz herelde galatasaray'ı. ekonomik olarak kolay kolay sırtımız yere gelmez su saatten sonra, kimse kafasını yormasın. gecen seneden beri store satısları bilmem kac katına cıktı, seyrantepe aynı hız devam ediyor. yeni sponsorluk anlasmaları vs vs.
Sosyal ağlarda paylaş

ben satılmasına karşıyım. gelecekte oynicak zaten şimdi değil. ama kiralayınca şöyle bir durum oluyor.

kiralanan takımda sezon içinde 4-5 hoca değişince kimse kendini gösteremiyor yada hocaların hiç birinin aradığı oyuncular aynı olmuyor o yüzden oynuyamıyor ve kendine olan güvenini filan yitiriyor.

ama satıldıktan sonra zaten o oyuncuları sadece gs kaybetmiyor Türk futbolu kaybediyor.

evet denebilir madem bu kadar iyi neden orda kendini gösteremiyor. şartlar ve olanaklar eşit değil ki olur cevabıda.
Sosyal ağlarda paylaş

herkesi koyamazsın a takıma
kirala kirala nereye kadar aydın arda gitti geldi işte yedekte de yaser falan var uğur oynuo
seneye de kiralananlar geri dönse başkaları kiralansa böle sürer gider
büyük takımlarda genç oyuncuların direk çıkış yapması çok zor
hem çok iyi olucak hem o bölgede oynatacak iyi bir alternatifin olmayacak hem de hoca sana güvenecek.

carusca fos çıkmasaydı arda en az yarım sezon geç parlardı
song geçen sene sakatlanmasaydı emre güngör'ü kimse tanımıyordu

bi sürü örnek verilebilir daha

lafın kısası yeri gelirse satcan. herkesi elinde tutup büyük topçu olmasını bekleyemezsin. ileri görüşlü olup biraz risk alcaksın
Sosyal ağlarda paylaş

17 ya-18 yaşındaki insanlar zaten kiralanır yani ne yapıcaktın? bana ters geliyor yani.

sanki bu adamlar 3-4 senedir kiralanıyor gibi bir izlenim oldu bi anda.

spor haberinde dinlemiyorum zaten. ligradyo dinliyorum kendi şu andaki en iyi spor kanalı ve konuşan kişilerde çoğu tv kanalında boş konuşan tiplerden değil.

edit: ayrıca bu adamı tigana çok istedi yönetim almadıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...