-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 noldu abi? özet geçebilcek biri var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Google ın logo güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 gezegeni de mi kurcalıyorlar lan. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 lan bu deney 10 sene sürecekmiş diyorlar, 10 sene diken üstünde mi oturcaz lan! patladı mı patlar mı, aman abi tüpü kapadın mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 daha çalışıp çalışmadığını görmek için bi tane partikül yolladılar, çarpışmayı ekimde yapacaklar. ama yollanan partikül başarılı oldu, tüm akseleratörler çalışıyo : ). 2000 tane olduğundan hepsinin çalışması iyi bişi tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 akseleratör her eve lazım. evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ne diyim hızlandırıcı mı diyim. accelerator işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 vidanjör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bunda cidden endişelenen, cidden korkan var mı merak ediyorum.. carlos roa aklıma geliyor her seferinde de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 alright now engine... running. flux capacitor... fluxing?! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Google da güzel bi logo koymuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Fazla değil 2 sayfa öncesi dasaa'nın attığı post :D [spoiler verilmişti] dasaaa said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 birşey olmadı dimi bende bekliordm patlasa die yalnz gece big bang dedm elektrikler gitti dedm aha poku yedk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hehe son sayfaları kaçırmışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Olay tamamen aynı olmasa da bu bana Melekler ve Şeytanlar'ı anımsattı birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bu olay bence tamamen güvenlidir. Bu kadar bu forumda dini başlangıç değilde bilimsel dünyanın başlangıcına inanan insan varken nasıl olurda bu işin neden bu kadar eleştirildiğini sorgulamazlar çözemedim... Bu deney yapılırsa ne olur ? Dünyanın ve galaksinin nasıl oluştuğuna dair ipuçları bulunacak.En önemlisi bilimin dünyanın nasıl oluştuğunun kanıtlarını desteklicek. Yani adem ve havva gibi dini olayları resmen çürütecek. Buda demek oluyorki bu işte siyasi olaylar var.Sonuçta bu deney başarılı olursa dinin güvenilirliği belki islam aleminde değil ama hristiyan aleminde büyük ölçüde azalıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 benim duvarda gate gibi bişi açıldı karadelik galiba girdim ben ordan 2030 dan sevgiler burda herşey çok güzel uçabiliyo insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 mesela şu kısmı da said: Yani adem ve havva gibi dini olayları resmen çürütecek. Buda demek oluyorki bu işte siyasi olaylar var.Sonuçta bu deney başarılı olursa dinin güvenilirliği belki islam aleminde değil ama hristiyan aleminde büyük ölçüde azalıcak. inanılmaz derecede saçma buluyorum.. non offence ama tek boyutluluğun bu kadarı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 damarlarım çatlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 allah önce big bangle dünyayı yarattı sonra ademle havvayı yine topraktan yarattı diye kıvrılabilir hade yandan hoop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Uzaylılar gelip buyrun bütün dinler dediğiniz şeylerin orjinalleri. Hatta peygamberlerinize sizlerin vahiy diye adlandırdığı anda bizim upload yaparkenki videolar demedikçe dinlere bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 uzaylılar ergenekon der çıkarlar işin içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Absolut said: Uzaylılar gelip buyrun bütün dinler dediğiniz şeylerin orjinalleri. Hatta peygamberlerinize sizlerin vahiy diye adlandırdığı anda bizim upload yaparkenki videolar demedikçe dinlere bişi olmaz. Koptum ehuehuehuehu upload :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ben bilimcinin daniskasıyım!. Patlamalarla hiç bir alakam yok sadece silahşörü olanların bana attığı adi iftiralar bütünü Bunlar ! Ayrıca karadelik açılcakta ne kadar açılcak yani tesettüründe bi şekli var çok açılamaz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar