Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Büyük patlama"ya geri sayım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha çalışıp çalışmadığını görmek için bi tane partikül yolladılar, çarpışmayı ekimde yapacaklar.

ama yollanan partikül başarılı oldu, tüm akseleratörler çalışıyo : ). 2000 tane olduğundan hepsinin çalışması iyi bişi tabi :P
Mesaj tarihi:
Bu olay bence tamamen güvenlidir.
Bu kadar bu forumda dini başlangıç değilde bilimsel dünyanın başlangıcına inanan insan varken nasıl olurda bu işin neden bu kadar eleştirildiğini sorgulamazlar çözemedim...

Bu deney yapılırsa ne olur ?
Dünyanın ve galaksinin nasıl oluştuğuna dair ipuçları bulunacak.En önemlisi bilimin dünyanın nasıl oluştuğunun kanıtlarını desteklicek.

Yani adem ve havva gibi dini olayları resmen çürütecek.
Buda demek oluyorki bu işte siyasi olaylar var.Sonuçta bu deney başarılı olursa dinin güvenilirliği belki islam aleminde değil ama hristiyan aleminde büyük ölçüde azalıcak.
Mesaj tarihi:
mesela şu kısmı da
said:
Yani adem ve havva gibi dini olayları resmen çürütecek.
Buda demek oluyorki bu işte siyasi olaylar var.Sonuçta bu deney başarılı olursa dinin güvenilirliği belki islam aleminde değil ama hristiyan aleminde büyük ölçüde azalıcak.

inanılmaz derecede saçma buluyorum.. non offence ama tek boyutluluğun bu kadarı..
Mesaj tarihi:
Uzaylılar gelip buyrun bütün dinler dediğiniz şeylerin orjinalleri. Hatta peygamberlerinize sizlerin vahiy diye adlandırdığı anda bizim upload yaparkenki videolar demedikçe dinlere bişi olmaz.
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Uzaylılar gelip buyrun bütün dinler dediğiniz şeylerin orjinalleri. Hatta peygamberlerinize sizlerin vahiy diye adlandırdığı anda bizim upload yaparkenki videolar demedikçe dinlere bişi olmaz.

Koptum ehuehuehuehu upload :D
Mesaj tarihi:
Ben bilimcinin daniskasıyım!. Patlamalarla hiç bir alakam yok sadece silahşörü olanların bana attığı adi iftiralar bütünü Bunlar !

Ayrıca karadelik açılcakta ne kadar açılcak yani tesettüründe bi şekli var çok açılamaz ...
  • Yeni Oluştur...