ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 sys64738 said: deneye yarın başlanıyo(parçacıklar hızlandırılmaya başlancak) ama çarpışma için yeterli hıza ekimde ulaşılacak diye biliyorum+ ozaman yarın yok olmucaz ohooo ben kalkmam sabah izlemeye öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 sys64738 said: deneye yarın başlanıyo(parçacıklar hızlandırılmaya başlancak) ama çarpışma için yeterli hıza ekimde ulaşılacak diye biliyorum+ ozaman yarın yok olmucaz ohooo ben kalkmam sabah izlemeye öyleyse edik: ordaki artıyı ben yazmadım yanlış anlaşılmasın nerden geldi biliorum makineme cin girdi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 uyandım bu saatte izliim bari hangi kanal veriyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ben yattim sessiz patlayin,uyanirsam doverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 öldük mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yok, hala sıradan bi 10 eylül sabahındayız sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yok ölmeden önce bi voinnnnnn sesi duyarız herhal:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 fallout bekle bizi geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ulan ölücez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Kıyamet gelse de kopsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Alo Live webcast yayini demin video loop ediyordu, kapandi ve acilmiyor!!!! SIYAH EKRAN VAR, SIYAH.... KARA.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bugün mü belli olucak kara delik çıkıp çıkmayacağı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 kaçta patlatıcaklarmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 iftardan önce aç gidicen yani öbür dünyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 cerndekilerle konustum haberler iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hiç birşey olmasa ya canlı yayında fıs diye sönse patlama kainatın en büyük failı olsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Canli yayinda boyle birden Black Hole olussa, birden adamlar kosustursa ve live feed kesilse ne yaparsiniz, yazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hiç bir mesajı okumadım ama belirtmek istedim. bugün çarpışma falan olmayacak. sadece maddeyi hızlandırmaya başlayacaklar.. 15 gün boyunca dönecek öyle.. sonra diğer maddeyi hızlandıracaklar.. kasım ayında da çarpıştıracaklarmış. yani o zaman öleceğiz. rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Evet oyleymis ama sorumu yanitlayin kacmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 onu sormuştum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 tvlerde vereceklermi kara deligin dunyayı yok etmesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 once 2-3 s hareket etmem,icten gelen bi hassktrmınıskym der hoplarım koltuktan,balkona cıkar HEPIMIZ ÖLÜCEEEEĞĞEEEIIIYYZZZ diye bagrırım,askeri sıgınak var eve yakın bi yerde ona kacarım,bu kadar eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 askeri siginakta korur zaten kara delikten. Made in Hollywood, USA military shelter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Saat 9.42 olmuş deneyin yan etkisi olsa gerek yağış var istanbulda :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bazi kisiler daga cikar mi peki? - "Abi hizli, hizli... yerin altindan uzakta olmaliyiz!!1bir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar