Theridone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 biraz baş ağrısı. Ne açlık ne de susuzluk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Theridone said: biraz baş ağrısı. Ne açlık ne de susuzluk =) aslında bende aç deilim ama yemek yemeyince üzülüyorum canım sıkılıo ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dory said: ok basliyorum: bu ne lan?!?!? adana iskender ne oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 aquila said: bu ne lan?!?!? adana iskender ne oha. iskender kebabın döner yerine adana kebap köftesiyle yapılanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yoğurtlu adana diye tabir edilen yiyecek türü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yoğurtlu adananın altında pide olmaz ki olur mu yoksa??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 olur olur. çok da güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 1 saat kalmış bu arada yaklaşık olarak bugün pek koymadı açlık susuzluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dotadaki şanssızlığım daha çok koydu.hala sinirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 PhysX said: bu sıcakta bankalarda, adliyede koşturucam bir de ben brrr (td) hrrr (tu) akşam dolaba su koyayım buz gibi olsun oh mis eve ancak gelebildim işin ilginci giderken dolaba su koymayı unuttum neyse hala geç değil :) iyi canım çıktı bugün afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben acıkmadım daha :) hiçş susamadım yedim mi lan acaba unutuyp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 shuTdoWnX said: MADEM ORUÇSUN ÖYLE FOTO KOYMICAKSIN O ZMAN NE SENİN TUTTUGUN ORUÇ Bİ BOKA YARAR NEDE İNANCIN ORUCU NİYE TUTTUGUNU BİL İLK ÖNCE NEFSİNE HAKİM OLMAK AMA ORUCUM DİYOSN BİLMEM NE YEMEĞİNİN FOTOSUNU KOYUYOSUN GÜNAHTIR AYIPTIR Kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 öküz derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Xheld: Ya Xunn sen uyurken ben senin orucunu bozdum lan yanlışlıkla. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Shutdown sana farz değil oruç zaten kafan basmıyor bari glikozsuz kalma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ekmek +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ekmek olsada yesek ya aehfuahfua:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 vayanasını neler dönmüş serhat ya. topik harbiden legendary olmuş. topikteki en adamakıllı post da ema abladan gelmiş. keşke yetsem de ben de bişeyler diyebilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 resmen hiçbieşy yemedim bütün gün oruç tutsam olurmuş +rep kazanırmışım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 1 saat kaldi iftara.lan cok açim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 iskender araliginda dediginiz manticinin adi ne unlu caddeden mi gitcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mortis said: resmen hiçbieşy yemedim bütün gün oruç tutsam olurmuş +rep kazanırmışım ya. her oruç 5 rep yeme tut bence exalted ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oh be doydum deli gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 son 8 dk inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar