Atoyo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ne tür olursa olsun (racing olmazsa iyi olur yada helikopter ucak fln) Böyle ne biliyim.Kasaba yapıcam fln.Köy kurcam, ordu için okçu adam gerekicek misal.Okçu adam için ok gerekicek ok için tahta gerekicek tahta için oduncu gerekicek fln.Böyle geniş simulasyon oyunları arıyorum.Bu orta çağda olabilir şimdiki zamanda olabilir.Yada ne biliyim bi karakterimiz olur onla bişeyler yaparız falan fıstık.Varsa bildikleriniz bildirirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Settlers, Caesar vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 o senin aradığın direk şu : stronghold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ulan üstte dwarft fortres başlığı duruyo hayret bişi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 EagleEye said: ulan üstte dwarft fortres başlığı duruyo hayret bişi :P kalsın abi saol :D Madcat said: o senin aradığın direk şu : stronghold. açıkcası anlatırken aklıma stronghold gelmedi değil... Ama strong holdda çok basit bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Eskilerden Knights and Merchants var ama uyarıyım settlers yanında starcraft gibi kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Cultures oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ulan cultures ne kasıntı oyundu bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 anno serisi, pharaoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Kaede said: Eskilerden Knights and Merchants var ama uyarıyım settlers yanında starcraft gibi kalıyor en az 20 defa bitirmişimdir opyunu . d teşşekkürler önerileriniz için. Galiba anno deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Pharaoh ve Cleopatra ek görev paketi senin ilacın.İkisi de müthiş ve seni oyalarlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 zamanın da biri foruma linkin koymuştu abandonware az eski "wolf" isimli kurt simulasyonu. bence bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 euro truck simulator :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 pharaoh (tu) hatta canım çekti benimde yükliyip oyniyim bu arada caesar 4 iyi mi ? ilk çıktığında oynayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Kaede said: Eskilerden Knights and Merchants var ama uyarıyım settlers yanında starcraft gibi kalıyor starcraft harika bi strateji oyunu ama K&M vasatın altında bence... neyse kimse beasts & bumpkins dememiş. çok eğlenceli bi oyundu :) nüfusu arttırmak bile gerçekci :P kesinlikle öneririm ... hatta ben de bulayım cd'sini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Settlers ile karşılaştırılınca settlers KnM yanında realtime strateji gibi kalıyor diyorum adamın dediği lafa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Anno'da combat çok kötü. beasts & bumpkins eğlenceli bir oyundu gerçi senelerdir oynamadım şimdi ne derece tatmin eder bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Populous oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 pharaoh değil de zeus yahu. yunan ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 knights and merchants diycektim ama söylenmiş. Bi kere daha oyna o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Imperium Romanum dene sierra city building series çakması ama başarılı tam bir sezar denemez gerçi hafif bi RTS tadı war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 arcane said: Anno'da combat çok kötü. gerçekten combatlar sıkıcı, combatın dışında ticaret ve kolonizasyon bi süre eğlendirir. bi de spore çıktı taze sıcak ona da bakabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Spore da ilginç bi deneyim olabilir :P Edit: Oha fail, adam hemen üstüme demiş resmen ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 mardox said: neyse kimse beasts & bumpkins dememiş. çok eğlenceli bi oyundu :) nüfusu arttırmak bile gerçekci :P kesinlikle öneririm ... hatta ben de bulayım cd'sini :D Benim de uzun zamandır aklımdaydı beasts & bumpkins. Geçen aylarda torrent'te bulup oynadım biraz. Gözlerim kaldıramadı grafikleri. Arabirim çok kötü geldi. Ayrıca oyun olduğundan kat kat hızlı çalışıyordu. Vardır düzeltmenin yolu ama kasamadım valla. Zamanında çook eğlenmiştim ama artık vaktini doldurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mirage said: Benim de uzun zamandır aklımdaydı beasts & bumpkins. Geçen aylarda torrent'te bulup oynadım biraz. Gözlerim kaldıramadı grafikleri. Arabirim çok kötü geldi. Ayrıca oyun olduğundan kat kat hızlı çalışıyordu. Vardır düzeltmenin yolu ama kasamadım valla. Zamanında çook eğlenmiştim ama artık vaktini doldurmuş. hadi ya, o zaman hiç aramıyım :( gerçi yaşlılara zehirli mantar yedirmeyi özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar