Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 elesso said: abi alışılıyo diye düşünüonda konsoldaki cod 4 te auto aim var ve herkes joypadle oynuyo senin gibi yani herkes yeto ondan deli frag alıyon. bende baya bi süre konsolda oynadıktan sonra cod 4 ü pcde oynamaya başladım ve farklı oyunlar gibi resmen kat kat daha fazla kan dökülüyo çok çok daha hareketli geiyo oyun. alakasi yok, ben BAYAGI ustunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 senınle ilgisi yok. PS3, fps özürlüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ne kadar iyi kullanırsanız kullanın asla mouse + keyboard seriliğine, hızına ve hassaslığına ulaşamazsınız. Size iyi oynuyor gibi gelmenizin tek sebebi herkesin aynı handikaplı şartlarda olmasıdır. Cross-platform multiplayer bir fps oynanabilse, PC oyuncuları karşısında dizlerinizi bükmeden öne eğilmek zorunda kalırsınız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Kaede said: Ne kadar iyi kullanırsanız kullanın asla mouse + keyboard seriliğine, hızına ve hassaslığına ulaşamazsınız. Size iyi oynuyor gibi gelmenizin tek sebebi herkesin aynı handikaplı şartlarda olmasıdır. Cross-platform multiplayer bir fps oynanabilse, PC oyuncuları karşısında dizlerinizi bükmeden öne eğilmek zorunda kalırsınız yani. ama benim gibi USTUN oynayanlar boyle sorunlar yasamiyor, her platformda seriyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 konsol kullanıyosan fps türü oyunları unutup mutlu bir şekilde gt4 pes mgs türü oyunlar oynuycaksın kafan rahat olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 BonePART said: war abi mousea benzer bi alet war yane dur bakem hah buldum frag fx adi http://www.ubergizmo.com/photos/2007/3/frag-fx.jpg bu arada bone pc gaming git gide oluyor fpslerde bu tip aletlerle resmen pc tadinda oynanabilir oldu ki arik bazi oyunnar mouse eyboard destegide veriyo ps3 de yane hepsi veriri yakinda bende 4 usb portu war neden vermesin e hocam böyle bir aletle oynarsın elbette. ben normal gamepad'i kastediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 gamepadle fps pc'deki tadı vermiyor malesef fakat benimde konsolla uzaktan yakından alakam yoktu şubatta aldım ps3'ü. cod4'ü multiplayer baya bi oynadım 2-3 güne hs'lere kitlemiştim gamepad'i (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya bu sixaxis dalgasıyla aim alamıyor muyuz? geçen aklıma geldi ama sixaxis hareket sensörünü hiç kullanmamış olduğumu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yapmayın gözünüzü seveyim. koltukta arkanıza yaslanıp gamepad le oynamak mı daha güzel yoksa masa başında klavye mouse la oyun oynamak mı ? bu arada konsol için konuşuyorum. bilgisayar oyunlarının yeri ayrı. ayrıca dediğim gibi gamepad lede gayet güzel aim alınıyor. alışma meselesi. ama konsol da klavye ve mouse la oyun oynanmasına karşıyım. yanımda klavye ve mouse yokmu takta oynayalım diyen bir arkadaşım olursa evden döve döve çıkartırım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben de gamepadle mouse kadar iyi aim yapılabileceğini iddia edene kafa göz dalarım :D ha autoaim açık oynanıyorsa elbette aim yapılır, onu ayrı tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 gamepad le mouse kadar iyi aim yapılır diyen yok. ama gamepad lede fps gayet güzel oynanıyor ve aim alınıyor. zaten yeni nesil fps oyunları konsol için çıkanlar özellikle iğne deliğinden kurşun geçirmenizide istemiyor. ha bu arada mouse kadar iyi aim alanda vardır herhalde dünya üzerinde. sonuçta bu iş el becerisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ps3 te herhangi bi silahlı bişi kullanmak güzel bir eziyet benim için.. oturun izleyin eğlenin "adam nasıl acı çekiyor!" anlatırkene bile mouseumu özledim.. oynamak dert değil ama bariz bir şekilde güç! gereksiz yere kasıyormuş gibi geliyor insana.. keçiboynuzu yemekle eşdeğer.. yersin de beğenmezsin.. keboy! keçi boynuzlu içeçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 beceriksizsiniz beceriksiz. siz allah bilir sol elinizle parmaklarınızı birleştirip göğsünüze vururken sağ elinizi bir aşağı bir yukarı hareket ettiremiyorsunuzdurda. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 eheheh du bakıym.. DU FUDDDUUU DU FUDDUU DU FUUDDUUU yok yapıyom onu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ps3 e özel klavye mouse olmalı die hatırlıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 http://urun.gittigidiyor.com/Playstation3-Klavye-Mouse-Calistirin-Xfps-Rateup_W0QQidZZ11797989#aciklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 FragFX alın çok istiyorsanız klavye mouse o kadar lüzumlu değil konsolda yani. FragFX'in analog stickinin arkasında 3 tane tuş var L1 L2 bi de F diye, F'yi ayarlıyorsunuz, basılı tuttuğunuz zaman ayarladığınız ölçüde sensitivity düşürüyor, sniper falan kullanırken baya kullanışlı yani. Adamlar yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 unreal tournament klavye ve mouse destekliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bidek unrealde var o olay. gamepad satmak için işte,capitalizmin oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ps2de black'a diye bi oyun var oturdum kastım, ne kadar alışırsan alış olcak gibi deil. klavye + mouse rahatlığını yakalayamıyorsun. single de hadi neyse de multi halo kapışcan mesela ben niye gidip gamepadle oynayayım ki bariz handikap benim için. yok abi sen beceremion diyenler gitsinler cs atsınlar gamepadle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar