draedan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 15 yildan fazladir, sadece ve sadece mouse ile oyun oynadim, pc kullanicisi idim. Simdi ps3 de target almam gereken, klasik fps oyunlarini hic ama hic beceremiyorum. bir turlu adami target layamiyorum, cok zorlaniyorum. Ama ayni zamanda, hdtv de iyi bir home theater sistemim var, orada artik oyunlari oynamak istiyorum, pc de ciksa bile ps3 de denemek istiyorum, dead space, call of duty ler vs bu sonbahar cok oyun geliyor. Var mi benim gibi mouse aliskina bir aksesuar, mouse takma gibi veya baska bir sey ? Ya da alismam icin onereceginiz bisiler, her oyunda sensitity yok, joystick e dokunuyorum ya cok hizli ya da cok yavas -genelde yavas oldugu icin sorun yasiyorum- ps3 n00b una bir yardim eli lutfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 mouse taksanda her oyun desteklemeyebiliyo bildigim kadariyla, ayrica biraz el aliskanligi bi zaman sonra alisiyosun illaki. bazi konsol shooterlarindada kolaylik olsun diye auto target / sticky target olayi yapiyolar sen yakinina getirdinmi otomatik hedef aliyo, yada bi tusa basip adama kilitlenebiliyosun (bkz: gta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 PS3 değil genel olarak konsollarda fps oynanmaz zaten. Autotarget yoksa unut o oyunu oynamayı :) Hizaya getircen de, tutturacan da felan baya bir iş. PS3'te Unreal Tournament 3 oynamıştım, en başarılı FPS oyunu o sanırım. Kontroller sanki diğer FPS'lere göre daha rahat yapılmış. Tabii o da hızlı oyun olduğundan zorlanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 war abi mousea benzer bi alet war yane dur bakem hah buldum frag fx adi http://www.ubergizmo.com/photos/2007/3/frag-fx.jpg bu arada bone pc gaming git gide oluyor fpslerde bu tip aletlerle resmen pc tadinda oynanabilir oldu ki arik bazi oyunnar mouse eyboard destegide veriyo ps3 de yane hepsi veriri yakinda bende 4 usb portu war neden vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 http://www.totalconsole.com/servlet/the-259/XFPS-360-PLAYSTATION-3/Detail soyle birsey buldum ben de, adaptor ile istediginiz usb keyboard, mouse takabiliyorsunuz. yukardaki linkde video lari da var. Aklima yatmadi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abi iyi guzelde soru su her oyun calisiyomuymus calisiyosa dirak alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 fragfx icin cok guzel bir tanitici video : http://www.amazon.com/review/R2TET4VZ7MK33F/ref=cm_cr_pr_viewpnt#R2TET4VZ7MK33F), - evet, her oyun PS3 un support ettigi mouse-keyboard sistemini kabul etmiyor, ornek Resistance. O yuzden riskli is. Ama, yukardaki USP adaptoru olan secenek, direk kafadan sixaxis controller i mouse-keyboard a adapte ettigi icin her turlu kullanilabilir, kimse engelleyemez. bende almak zorundayim, guzelim fps lerin hicbirini oynayamiyorum resmen, yillarin aliskanligini cope atmak cok zor, bu zamandan sorna da yeni birseye adapte olamiyacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ben oldum bile vallahi. 1 yıldır FPS oynuyorum x360'da. Alışınca güzel oluyor. Fakat yine de klavye+mouse kadar iyi performans çıkartamıyorum. Zaten öyle bir beklentim de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 logitech in de var , ama yaramaz bana. Mouse u touchpad, bir zaman sonra parmagin ucunu cok rahatsiz eder : http://reviews.cnet.com/keyboards/logitech-cordless-mediaboard-for/4505-3134_7-32319140.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 walla bu adaptor guzel gorunuyorda sole bi durum war her ayar yaptiginda hayattan sogursun gibi geliyor insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bunlari dusunuyoruz ok de, ps3 u oynarken ben buyuk koltugumda yayilarak ayaklari uzatarak oynuyorum. Boyle bir keyboard, mouse alsam.. onu nasil adapte ederim sistemime. Once bunu kafada cozmek lazim. Yok, rahatimi bozacaksa bildigin pc deki gibi masada oturacaksam felan anlami yok zaten ps3 de fps nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abicim sole yapacaksin mouse + keyboardi bi hard mouse pad alcan sag kolcaga koycan (koltuk koluna) keyboardda kucakta durcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Joystick'in rahatlığını vermez ama yaws. Şöyle 3'lü kanapeye uzanıp joystick FPS oynamanın zevki bir ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 o aptal aletle aimin yapcam diye ben tvye yapisiyorum ne zevki ya tek zevk aldigim oyun gamepadle oynamaktan winning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 O aptal alet ile kalvye+mouse'dan daha iyi Halo3 oynayan adamlar var yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 walla o yalan iste yane hic zannetmem fatal1tyle kapissalar alabilecegini xboxun beyaz garp seyiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abi konsol da klavye mouse kullanmayın ya. cidden yazık yani. konsol un güzelliği klavye ve mouse la uğraşmamak zaten. bi süre sonrada alışıyorsunuz fps oyunlarına. önemli olan belli bi süre pc de fps oynamamak. 1 hafta falan sürüyor bu iş genelde. çok kabiliyetsiz iseniz biraz daha uzar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ala ala abicim ne demek klavye mousedan kurtulmak klavye mouse en iyi kontrol metodlarindan biri bence cok cok rahat konsolun tek artisi installdir patchdir ekran kartidir directxdir urasamamak cdyi dvdyi bluetoothu takip oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 xboxun kolu daha iyi kesinlikle. xfps olayıda sadece emulator ama gayet başarılı, tek zayıf yönü gene çok ani 360 derecelik dönüşler yapamıyorsunuz,ayrıca fiyatıda pahalı 100 dolar civarı. call of duty 4 te ve haloda direk anlayabiliyosunuz xfpscileri :) soruncada söylüyolar zate(xboxta direk herkeste kulaklık mikrofon seti olduğu için iletişim halindeyiz ya). nerden anlıyosun dersen bi insan hem strafe yapıp hem hoplayıp zıplayıp aynı anda aimde alabiliyosa o joypadle oynamıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sat ps3ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ps3 de cod oynarken kafayı yedim ben.vurmadıgım dağ taş kuş kalmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben valla xboxta bayagi iyi alistim fps olayina controllerla. Fraglerimi durduramiyorum. Bir sure sonra alisiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abi alışılıyo diye düşünüonda konsoldaki cod 4 te auto aim var ve herkes joypadle oynuyo senin gibi yani herkes yeto ondan deli frag alıyon. bende baya bi süre konsolda oynadıktan sonra cod 4 ü pcde oynamaya başladım ve farklı oyunlar gibi resmen kat kat daha fazla kan dökülüyo çok çok daha hareketli geiyo oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 COD4 de auto-aim olsa bile Halo3'de Bad Company'de, UT3'de filan hiç yok. Ona rağmen çatır çutur frag alıyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 alismak icin ugrasicam uzun sure, bu sonbaharda gelecek oyunlarin ps3 versiyonlarini almaya niyetliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar