ebemünk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 selam, kanadadaki yurt odama astığım türk bayrağını düşünüyodum ki aklıma nargileden yangın çıksa vs. bişeyler geldi. şöyle bi durumda nasıl davranılması gerekir: bayrağın bir bölümü yangından hasar görüyor. elimizde mesela şu an yarısı yanmış bir bayrak var. bunu ne yapmalı? nasıl davranmalı böyle bi durumda? ilginç gelmişti cevabı da bilmediğimden size sorayım dedim. böyle bi durum yok bayrağım hala sağlam ve duvarımda ama olursa diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kanadadasın ve yurtta kalıyosun mesj alındı bayrağı salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kimse bakmazken külleri halının altına süpürüp çaktırmadan yenisini asarsın.. yedekte bir bayrak daha bulundur sen. bir de altına süpürmek için halıya ve süpürme eylemini gerçekleştirmek için süpürgeye ihtiyacın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 dirak sobaya at ima et.. yarım kalmasından iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 elbette bayrak yere atılmaz, yerde bırakılmaz. ama "aman tanrım ya yanarsa napıcam ben korkuyorum" gibi bir paranoyaya bağlamak da gereksiz. örneğin Anıtkabir gibi yerlerde hep göndere çekilen bayraklar olur. Onlar sonuçta bir kumaş parçası olduğundan sık sık yırtılır, solar, kirlenir vs. orda kullanılan bayraklar düzenli olarak yenileniyorlar. eskimiş bayrakları da atıyorlar. e sen de bayrak yanınca atıcaksın. tabii yanmaması daha iyi olur. kasten yakmıyorsan, oda yanıyor demektir. öyle birşey olması istemeyiz elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 2pacAmaruShakur said: kanadadasın ve yurtta kalıyosun mesj alındı bayrağı salla nargilesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben şahsen katlar saklardım onu,yerine yenisini asardım. ama onuda atmazdım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Dünyanın en salak sorusu olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 güzel yer bezi olur içim rahat etmez diyorsan çamaşır suyuna bastır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 GERÇEK TÜRK RESTORE ETTİRİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Parcalayip taninmaz hale getirip atacaksin. Ya da camasir suyu falan olabilir evet. Bayragi o halde atmak saygisizlik/suc sayiliyor ama bu dediklerimde bir sakinca yok. Niyet farkli nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Çokakıllıadam said: 2pacAmaruShakur said: kanadadasın ve yurtta kalıyosun mesj alındı bayrağı salla nargilesi var bayrak yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 2pacAmaruShakur said: kanadadasın ve yurtta kalıyosun mesj alındı bayrağı salla sözlük yazarlarının aslında demek istedikleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Rerore said: güzel yer bezi olur içim rahat etmez diyorsan çamaşır suyuna bastır aman dikkat et çevrende bunu yaparken başkaları olmasın ağır zopa yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bayrak adabıyla uzaktan alakasız gereksiz bir dert bu seninkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebemünk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 sadece aklıma geldi ve sormak istedim OMAGA OLURSA NAPJEM derdinde değilim acaba bi kuralı varmı yıpranmış bayraklara ne yapılır anlamında. herşeyi artislenme çabası olarak algılamayı bırakın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ben olsam saklarım hatıra diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Resmi Gazete Tarihi: 08.06.2001 Resmi Gazete Sayısı: 24426 ESKİMİŞ, SOLMUŞ, YIRTILMIŞ VE KULLANILAMAYACAK DURUMA GELMİŞ BAYRAKLARIN YOK EDİLMESİ USUL VE ESASLARINI GÖSTERİR YÖNETMELİK Amaç Madde 1- Bu Yönetmelik eskimiş, solmuş, yırtılmış ve kullanılamayacak duruma gelmiş bayrakların yok edilmesi usul ve esaslarını belirlemek amacıyla hazırlanmıştır. Kapsam Madde 2- Bu Yönetmelik, kamu kurum veya kuruluşlarının, gerçek veya tüzel kişilerin, dış temsilciliklerin ellerinde bulunan eskimiş, solmuş, yırtılmış ve kullanılamayacak duruma gelmiş bayrakların toplanması ve yok edilmesi usul ve esaslarını kapsar. Dayanak Madde 3- Bu Yönetmelik, 2893 sayılı Türk Bayrağı Kanununun 9 uncu maddesi gereğince Bakanlar Kurulunun 25/1/1985 tarihli ve 85/9034 sayılı kararı ile çıkarılan Türk Bayrağı Tüzüğünün 22/10/1999 tarihli ve 99/13554 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile değişik 38 inci maddesine dayanılarak hazırlanmıştır. Tanımlar Madde 4- Bu Yönetmelikte geçen bayrak; kullanılamayacak duruma gelmiş Türk Bayrağı anlamına gelir. Bayrakların Toplanması Madde 5- Eskimiş, solmuş, yırtılmış ve kullanılamayacak duruma gelmiş olan bayrakları elinde bulunduran gerçek veya tüzel kişiler ile resmi kurum ve kuruluşlar bu bayrakları ilçelerde kaymakamlığa, illerde valiliğe, yurt dışında büyükelçilik veya başkonsolosluklara teslim ederler. Kaymakamlıklarca toplanan bayraklar valiliklerine teslim edilir. Yok Etme Usulü Madde 6- Valiliklerde toplanan bayrakları yok etme işlemi; valinin belirleyeceği üç kişilik bir komisyonun gözetiminde, ay-yıldız ile kırmızı kumaşların kesilerek ayrılmasından sonra kırpma makinasında veya kapalı alanda yakılmak suretiyle yapılır. Yurt dışında yok etme işlemi büyükelçiliklerde ve başkonsolosluklarda, Dışişleri Bakanlığının uygun göreceği bir yöntemle yapılır. Yürürlük Madde 7- Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer. Yürütme Madde 8- Bu Yönetmelik hükümlerini Milli Savunma Bakanı, İçişleri Bakanı, Dışişleri Bakanı ve Maliye Bakanı yürütür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebemünk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hah evet işte bu.. :) sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 barağı teslim ederken bongu da teslim et sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 şimdi gitcen o bayaragı bi yeremi teslim edicen sen ? abi kimseye söylemeden direk yaksana kendin ima etsene ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hey allam...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 cerceveletip duvarin diger tarafina as. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 cevap verilmiştir kitliyorum (kitleyemedim :( ) olur öle bazen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar