nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 extra icme sise efes gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 HEROES OF MIGHT AND MAGIC 3 EN GUZEL BINAYDI DRAGON UTOPIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Red said: 2 efes yerine 2 kırmızı tuborg derim.alayına gidersiniz ahah.enteresan bi bira yani ben çözemedim evet abi bi şey var bu birada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mortis said: fıçı (tu) +1 ula ramazan öncesi yaptığımız muhabbete bak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ramazan geldi bre zındıklar (:P) normal içen adam ramazan geldi diye kendini kasmasın. içesi varsa içsin. sanki ramazan dışında içerken günah olmuyo :D ama saygısı olan vardır içmez. burda da bu düşünceye sahip arkadaşlar varmış. takdir ettim. içeceksen her zaman içeceksin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 allahbaba yakıcak hepimizi cehenneme doğru gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 allaha baba deme baban ölür allah yerine geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ahahahahaha ney ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ahaha. nasıl ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kırmızı tuborg gece dışarı çıkmadan falan içilir dışarda alkole fazla para kaptırmamak için, güzel de olur baya =p kırmızı tuborg>efes xtra tuborg fıçı>efes fıçı efes>tuborg diyorum son olarak =p dark var bi de o da güzel bak e:dark brown var o da ayrı güzel hepsi güzel lan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hic ulan yine de sakata gelmeyelim diye korkmuyonuz di mi bunlari yazarken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Kutu biranın dibini bıçakla delip ağzıma dayıyorum ve öyle içiyorum...Mükemmel bi kafa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 2 bira yeter dıyon hea llama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bana yetmezde o saatte yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Alkol karbonhidrad dolu bir içecek olduğu için enerji verir.Doğaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 votka için votka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Tilthas said: Alkol karbonhidrad dolu bir içecek olduğu için enerji verir.Doğaldır. cevab veremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ramazana kadar her gün içip ramazanda içmeyince günah işlemiyorsun yani bıraksınlar bu işleri mis gibi rakımı çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ben dün içtim efes, çok da güzeldi. Çarpılmadım da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 PrudenT said: Tilthas said: Alkol karbonhidrad dolu bir içecek olduğu için enerji verir.Doğaldır. cevab veremedi. Kime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 khalad said: ramazana kadar her gün içip ramazanda içmeyince günah işlemiyorsun yani bıraksınlar bu işleri mis gibi rakımı çekiyorum. 1 aylık müslümanlar onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Tilthas said: Alkol karbonhidrad dolu bir içecek olduğu için enerji verir.Doğaldır. alakası yok yahu alkolde karbonhidrat falan yok sallamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 saf alkol mu iciyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 enerjiyi veren karbonhidrat degil ayrica, kalori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar