BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mumu said: iftar 9 civarında sanırım. 3 golden az beklemiyorum beşiktaş'tan. yuuuuh naptın hocam 9 ne :D 19:46 da iftar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 BiTcH_oFBaT said: dEaThMooN said: Yaw ben simdi bu gece gittim biletix'ten bilet aldim.. Hersey oldu bitti en son yaziyi okuyorum yok son gun alinan biletler biletix giselerinden degil de sadece stadin ordaki ana giseden teslim alinabiliyomus .. Simdi ben 10 milyon fazladan para veriyorum internetten bilet aliyorum gidip bi de orda sira beklicem .. gece gece bu biletix sacmaligina acayip sinirlendim ya ! biletix'in bu biletleri teslim ettiği gişe farklı oluyor genelde. bu arada zor maç olcak. konya sağlam diyor herkes bakalım. gene tribünler soyuncak mı soruları geliyor aklıma adsad ii bare yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 geriye doğru gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 konyaspor'a basarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 şu lig maçları hep cuma cmrtesı pzr pazartesı olsada maç ızlesek haftanın 4 günü (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 adamınbiri said: hakan şükür acımaaaz :D:D ben bunu anlamadım ya failmısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 S-H said: geriye doğru gidiyor :) oh yes fail o zaman cidden. sınırsız edit hakkımı kullanıp failimi düzelteyim. seneye saat 9 da ama iftar görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman2578 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 konya sağlam kadro kurmuş diyorlar transfere 20 trşlyon harcamışlar akşam göreceğiz bakalım ii maç olacak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 20 trilyon mu yuh yuh napmışlar öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman2578 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 valla bilmiyorum ntvspordan öğrenmiştim bende başkanları açıklamış baya bi transferde yapmışlardı zaten cemaat bu sene iyi yardım yapmış sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 anladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 konyanın forvetinde veysel oynuyo gol atmaları oldukça zor lol cisse tel tel dökülüyor her zamanki gibi. serdar özkanı da pek beğenmedim bu maç. konyasporun tek iyi adamı fahri ne yazıkki. onların da işleri zor yine de hırslarıyla iyi oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ilk yarı 0-0 bitti. fahri hırs yapmış belli. son 10 dakka atağa kalkarken paso top kaybettik. cisse zıçtı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 maç ortada.zapatoçnie iyi adam gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 cisse'nin içine maldonado girmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bu da berabere biterse şenlik olcak bu sene yine gibi hisler artacak içimde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 delgado attı 1-0 ilginç bi gol oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 nasıl ilginç yav, izliyemiyorum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 valla bende izleyemiyorm merak ettim. nası bi goldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Adam orta yapmaya çalışırken yanlışlıkla gol atmış :) Yok böyle bir şey yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Orta şut karışımı vurdu, uzak direğin dibinde ağlarla buluştu. Eh, maçta da anca böyle gol olurdu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 olaya orta yapmaya çalışırken gol atmış diye bakamazsınız zaten. çok sert orta yaptı sol kanattan içeri doğru falsolu konyalı bir futbolcu ıskalayınca tam köşeden içeri girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 of izlediğim jtv linki zıçtı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hangi kanal vericek bu maçın özetini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar