Barbekü Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 selam arkadaşlar USA dan laptop getirticem fakat bi kaç bişi sormak istiyorum 1. Gümrükte sorun çıkma ihtimali varmı ? 2. Nasıl bi yolla getirtiyim sizce (tanıdık bulamassam buraya gelicek) son olarak da daha önce getirten birileri bişiler yazarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 aldığın yere söyle içine fiş koymasınlar + gift falan yazsınlar bir yerine belki geçirirsin.laptopların ekstra geçiş ücreti var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ABD'den dönen biri aracılığıyla getirsen hayırlı olur. Gümrüğe takılırsa TR'deki fiyattan farksız olur. Yalnız bana sorarsan TR'de notebook oldukça uygun fiyatlara satılıyor zaten bide ABD'den alacağın Notebook İngilizce klavye olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hippy_tarkan said: aldığın yere söyle içine fiş koymasınlar + gift falan yazsınlar bir yerine belki geçirirsin.laptopların ekstra geçiş ücreti var diye biliyorum. çok maacır bi yöntem gibi geldi bana ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kutusuz geirt bavulda. hiçbişi olmaz. bi sıkıntı olursada kendim kullanıorum dersin bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 tanıdığın getirirse hiçbi sorun çıkmaz.kendi laptopu gibi göstericek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 1. posta veya upsi unut 2. tanidik getirirse 0 sikinti olur kendi laptopu + 1 de sneinkini bile getirebilir 3. usaden laptop alcaksan custom toplat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hmm evet custom ı başkalarıda söylemişti ama bestbuy da baya iyi bi laptop buldum zaten custom gibi gaming ama işte gelen birini buluabilcekmiyim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 gaming falan demissin de, oyun oynicaksan laptopta iki kere dusun derim. acayip isiniyo rahatsiz edici derecede yani. bisey olur olmaz orasini bilemem ama cok rahatsiz ediyor yani bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 özel soğutucuları var hissettirmio bile böle baya cafcaflı bişi resim bulamadım şimdi koyamıorm ondan alıcam zaten okulda sıkıldıgımda oynamak için laıcam yoksa laptop da zor oyun oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ben aldım pek işe yaramıyo onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Soğutucuydu, oyun laptopunun extra ağırlığıydı derken masaüstü ağırlığına ulaşıyo alet. tabii yine de sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Tanidik getiriyorsa yaninda 2 laptop tasiyabiliyor sorun cikmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 roket adam said: Soğutucuydu, oyun laptopunun extra ağırlığıydı derken masaüstü ağırlığına ulaşıyo alet. tabii yine de sen bilirsin. ya taşırım abi 5 kiloya kadar sorun deil : ) zaten derslerimiz stüdyoda oluyo gün boyunca aynı yerde çok fazla mobil olmucak sorun deil o yüzden teşekkür ederim beni düşündüğün için =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 heheh önemli değil :) laptopum 3 kg artı şarj aleti falan filan ama öyle taşınabilir bi alet değil bende 3.5 kilo bile, ağır geliyo bi süre sonra lanet edip taşımayı bıraktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Gümrükten ücretsiz geçirmen çok zor. Kargoyla felan getirtme yani.Gümrük çalışanları özellikle elektronik fiyatlarının ne civarda olduğunu bildikleri için fişsiz faturasız gelen bir laptop yalan olur. Gelen giden yoksa başın ağrır uğraşma boşuna kargoyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 eğer 5-6 tane getirtmiceksen sorun filan çıkmaz. ben bildiğin desktop toplamıstım :D hatta boş kasa bile getirdim bavulda o derece. bişi olmaz. sonucta kendi kullanımın icin alınıyo. orda kullanıp geri getirme gibi düşün. edit: ben bir tanıdıgın getiriyor diye düsündüm. öyle birini bul derim. öbür türlü bişi olur mu bilemicem. ayrıca madem ısmarlama getiriyorsun. dubaiden getirt. dubai>abd>turkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bu gümrükte takılma olayları nasıl oluyor ki ? adamlar bildiğin el mi koyuyorlar? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Kendi kullanımın için aldığın şeyleri genelde geçiriyorlar ama Ücreti belli kıstasları geçiyorsa vergi ödemeni istiyorlar.(Bir laptopta bu kıstası hayli hayli geçiyor, kıstas 100 euro diye geçiyor biraz tolerans gösteriyorlar) Hadi parasını ödiyim alıyım şeklinde olsa yine iyi, bir sürü teferruatı var. Gümrükten çekme işinden anlayan birini buluyorsun ona para veriyorsun, başka belgeler istiyorlar onları topluyorsun vb. vb. Bunları yapamazsan ürünü geri gönderiyorlar. Bazen nasıl oluyor bilmiyorum ama atıyorum kayboluyor, alıcı ortaya çıkmıyor. O durumlardada bunlar toplanıyor belli zamanlarda Ankara'da açık arttırma ile satılıyor. Bu açık arttırmalardan ciddi anlamda ucuz şeyler almak mümkün hatta internette listesi yayınlanıyor. Ama genelde güzel malları gümrükçüler kendi çocuklarına eşe dosta kapattıkları için çok birşey kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 sonuç olarak amerikadan herhangi bi kimse 1 veya 2 laptopla rahat bi şekilde ülkeye giriş yapabilir demi ekstra ücret ödemeden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 2 laptopta sorun cikmiyor, ambalajindan cikardigin surece problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 NoTwisT said: 2 laptopta sorun cikmiyor, ambalajindan cikardigin surece problem yok. okeyto =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 cantanda mantanda getirirsen sikinti yok 2 deil 3 laptopla geliniyor hatta el koymada sole oluyo kargo sirketi getiriyor urunu gumruge teslim ediyor asil sikinti orda basliyor konsimento bedeli(100 kusur milyon) + ardiye ucreti + gumruk vergisi (kdvye yakin) + otv + zart zurt 350 dolarlik mala 700 milyon masraf cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Arızalandığı zaman çok sorun oluyormuş. Burası garanti kapsamında tamir etmiyormuş. Tekrar amerikaya yollamamk gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Sorun filan cikmiyor ya arkadaslarim filan getirdiler gayet iki hatta 3 tane geciriyosun ustunde kutusu yoksa kisisel yada is kullanimi icin diye.Bestbuydan hangi modele baktin hocam sen bende bakiyorumda=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar