rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 tabı dınleyen varsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 yeni türkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 çok güzel bir post kasış cons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Çökertme :D Yeni Türkü de candır da bunu kast ettiğini sanmıyorum soran arkadaşın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Kesik Çayır Biçilir Mi - Neşet Ertaş Kesik çayır biçilir mi Soğuk sular içilir mi Bana yardan geçti derler Seven yardan geçilir mi Aman desinler desinler şeker yesinler Şu kız şu oğlana yanmış desinler Ankara'nın tren yolu Gahi doğru gahi eğri Canım benim anadolu Gideyim mi senden gayri Suya giden yorulur mu Su yolunda durulur mu Gel beraber gezelim Anan baban darılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 muzık e actım beyler ben cıddıyım sulandırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ahmet Kaya diyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 eski türkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ahmet Kaya - Dosta düşmana karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Zara, Funda Arar - Kesik Cayir youtube.com/watch?v=h__DsUbchCg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ruh halinize göre çok güzel türküler vardır aslında. Benim en sevdiklerim arasında Hey Onbeşli Deniz üstü köpürür (haluk levent de söylemişti) Eşkiya dünyaya hülümdar olmaz Çemberimde Gül Oya vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Çökertme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 nem kaldı - aşık mahsuni şerif parsel parsel eylemişler dünyayı bir dikili taştan gayrı nem kaldı dost köyünden ayağımı kestiler bir akılsız baştan gayrı nem kaldı padişah değilem çeksem otursam saraylar kursam da asker yetirsem hediyem yoktur ki dosta götürsem iki damla yaştan gayrı nem kaldı nice dertler gördüm derman çıktılar çok aliler gördüm osman çıktılar eski dostlar bize düşman çıktılar bir kaç türlü uftan gayrı nem kaldı.. mahzuni şerifim çıksam dağlara rastgelsem de avcı vurmuş marala doldur tüfeğini beni yarala bir yaralı döşten gayrı nem kaldı ve daha nice aşık mahsuni şerif türküleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ismail yk - kesik çayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ohoo öyle çok ki Kesik çayır Yeşil başlı gövel ördek Babuba İki keklik Feraye Halkalı şeker Gönül dağı Zahidem Tatlı dile güler yüze Çırpınıp da şen ovaya Şu garip halimden Köprüden geçti gelin Yozgat sürmelisi Ahirim sensin Bağa gel bostana gel Uzar gider böyle daha çok var. Her yöreden var ama özellikle bozlak ve Ege türküleri. Bir de Trakya yöresinin bir türküsü vardı. Hatta Elveda Rumeli dizisinin sezon sonu bölümünde çalmışlardı. Adını hatırlayamıyorum çok güzel türküydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 asik mahsuni serif - cesm-i siyahim pir sultan abdal - derdim coktur hangisine yanayim asik veysel - mecnunum leylami gordum kazim koyuncu - ben seni sevdugumi, divane asik gibi edip harabi (erkan ogur yorumuyla) - ey zahit saraba eyle ihtiram bunlar haricinde trt'den: yesil basli govel ordek zuluf dokulmus ak yuze mugla zeybeg kerimoglu ummu selanik turkusu sirvan (uber balikesir turkusu ama barana ekibinden falan dinlemeniz lazim) arabeske kacan: kivircik ali - gulum ahmet kaya - agladikca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bu arada ege turkusu sevenlere Makbule Kaya'yi bilmiyorlarsa dinlemelerini oneririm, youtube'da var bisuru video :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ben de bozlak sevenlere Neşet Ertaş'ın çok eski; gençken yaptığı kayıtlarını ve Emel Taşçıoğlu'nu tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Saymakla bitmez :) bende bikaç dinlediğim,sevdiğim kişileri yazayım. Neşet Ertaş,Kubat,Handan Aydın,Laço tayfa,Anonim türküler,bozlaklar bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ah bir ataş ver(ali kırca da söyledi ama sanırım anonim bişey) gelevera deresi(kazım koyuncu) ben seni sevdiğimi(kazım koyuncu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 sade türküler mi yoksa genel olarak halk müziği mi?Eğer halk müziğiyse çeşm-isiyahım zahit bizi tan eyleme ey zahit şaraba eyle ihtiram kara yılan yücesinde dertli dertli bilimum alevi ve karadeniz türküleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Erkan Oğur - pencereden kar geliyor Neşet Ertaş - zahidem Yavuz Bingöl - bedir Şükriye Tutkun - asiye . . . saymakla bitmez...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ah bir ataş ver,beyaz giyme toz olur siyah giyme söz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 mavilim mavişelim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 -böyle ikrar ilen böyle yolunan tercihen feryal öneyden dinlenesi -yanıyorum nesat ertaş -seyyah olup su alemi gezerim kul himmet -ramize(bir evler yaptırdım) -dargın mahkum mahsuni serif oo sahyarda sayarım cocuklugum hafta da bir yapılan turkulu siirli,rakılı mezeli aksamlarda gecti,boylelıkle genıs de repertuarım oldu hatta turku bile soyledım kısa donem eheh. bir cok ulkenin folk sarkılarından daha anlamlı turkuler,her birinin bir hikayesi var dinlemek ögrenmek lazım...trt te sunucusu olucam az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar