mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 alisveris yargilar canim sikkin oldugu zaman, moralim bozukken, yapacak baska bisi yokken gidiyorum alisverise, deniyorum deniyorum deniyorum kiyafetleri, ohhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 para lazım bi de tabi.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 giy çıkar yoruluom ben... arada kesin olur dediimi giyiom ve alıom... dierlerini şöle bi üstüme tutuom tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Aaa. Alışveriş yapmış sayılmazsın ama o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 nieki... alıom para veriom... alış veriş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ulan beğenmediğim şeyleri aldığımı hatırlarım. hiç eskimez zaten onlar. yıllar geçse de aradan anne yeni pantolonu yıkadın mı falan muhabbeti döner. sevdiğim pantolonlarımı 2 haftada bir falan anca yıkatırken o isteksiz gydiklerimde titizliğim tutar mesela, her giyimden sonra yıkanıp 1 kaç haftalığına tekrar dolaba sadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Olmaz raconuyla yapacaksın, giy çıkar giy çıkar yapmadan olmaz ki: Üstten tutup beğenmediğin bi sürü şey belki denesen imba durcak üstünde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Benim giysilerimi ablam alıyor.Çok iyi de bir zevki varmış kızlar diyor.Ben yürürken yoldan en güzel kızlarla şöyle diyaloglar geçiyor: -Aaa çok yakışmış -Saol bebeğim. -Aaa çok yakışıklısın giysiler seni çok daha yakışıklı göstermiş. -Biliyorum canım. -Ouv çok seksisin giysilerine dokunabilir miyim? -Elbette hayatım. (Nillepedzel senden esinlendim vallahi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Akhlaur said: -Ouv çok seksisin giysilerine dokunabilir miyim? -Elbette hayatım. (Nillepedzel senden esinlendim vallahi) yalan :D walla ben anlarım üstümde tutunca :D bide üşeniom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ben gerçeklerden bahsediyorum ama. Ha sen gerçekleri diyorsan en kral playboy olman lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 AY BENİMKİLERİ PARAMPARÇA EDİYO KIZLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Dynun said: para lazım bi de tabi.=) sorun o iste simdi faturalarimi odedim geldim, yemek yicek para kalmadi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 kaç yaşında olursam olim annemle çıkarım alış verişe 1 kuruş bilen ödemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Xaenin said: Benim de koçtaşa gitmem lazım okul açılmadan. Halı malı. Abi evini akıl sağlığından çok mu seviyorsun alla'sen. http://forum.paticik.com/read.php?13,3509582 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 gayet severim bişiler almayı xD annem almaz herşeyi ben alırım beğendiğimi fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 roket adam said: Xaenin said: Benim de koçtaşa gitmem lazım okul açılmadan. Halı malı. Abi evini akıl sağlığından çok mu seviyorsun alla'sen. http://forum.paticik.com/read.php?13,3509582 Hahaha biliyorum abi de yapacak bişey yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Llama said: pull and bear da bana yetiyor.. yaz kiş ayakkabı herşey ordan (tu) 10 numaradır pull&bear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Pull&Bear , Bershka , Zara... Sinema,spor vs derken moda da İspanyollar tam gaz. Şık ve fiyat/performans (tu), aynı şirkete bağlılar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Zayıfsanız Zara süper bi mağaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 zaranın parasıda güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 collezion ftw (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Llama said: zaranın parasıda güzel zara ucuz yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 abi neresi ucuz yav donları 20 ytl topmande bile donlar 15ytl idi.. hırka alayım diyom 70ytl bence pahalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 evet fiziğiniz elverirse zara çok iyi bencede. gene aynı şekilde mango nun erkeği piyasaya girdi homini emerito(he), ankarada 365 te var. zara ya göre daha tuzlu ama baya tutmuş anladığım kadarıyla o yüzden 2 aya bir mal getiriyorlarmış, bu yüzden önceki malları da sürekli indirime sokuyolar, bi uğrayın derim. tabi bi ispanyol gayliği söz konusu erkek çantaları filan var :S ama tshirtler ve özellikle gömlekler feci hoşuma gitti benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 mango nun erkeği izmirde nerde var acep açılmışmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar