Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alışverişten Nefret Ediyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu yaşıma geldim hala annem alır tişörtümü pantolonumu filan. hiç kendim heves edip beğenip almam bişey. bi tek ayakkabılarımı kendim beğenip aldım hep, bi de gocuğumu. cidden tek tişört kot filan aldığımı hatırlamıyorum. onları denerken çok sıkılıyorum. bunalıyorum. sevmiyorum yani. öyle
Mesaj tarihi:
Bana da fenalık basıyor bi agresifleşiyorum. Aynı şekilde belli aralıklarda gidip toptan bi alışveriş yaparız ki işkence gündür o gün benim için sonra baya uzun süre bişey almam arada annem bak şunu beğendim sana die getirir. Meh , o kabinlerde giyin dene falan çok sıkıcı.
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
ucuzsa dünyayı satın alırım yoksa mağzaya girmem bile
tommymiş hedeymiş hüdeymiş bize gelmez
çarşamba bazaar style!
:D

pull and bear da bana yetiyor.. yaz kiş ayakkabı herşey ordan

Mesaj tarihi:
evet yaa alışveriş yapmak sinir bozucu bir şey..alıyorum alıyorum giymiyorum hiçbirini sokak çocukları gibi dolaşıyorum etrafta :D
ama annemin kıyafet alması çok sinir bozucu kafasına göre kendi beğendiklerini alıyor hiçbir zaman beğenmiyorum ben.
Mesaj tarihi:
Ya bazen denk geliyor alıyorum da, sonra nereye koyuyorum bilmiyorum sürekli son aldığımı giymek zorunda kalıyorum. Dolabı bi karıştırma hevesini bulabilsem içimde yıllar önce aldığım şeyleri bulucam daa, nerdee.
  • Yeni Oluştur...