fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bu yaşıma geldim hala annem alır tişörtümü pantolonumu filan. hiç kendim heves edip beğenip almam bişey. bi tek ayakkabılarımı kendim beğenip aldım hep, bi de gocuğumu. cidden tek tişört kot filan aldığımı hatırlamıyorum. onları denerken çok sıkılıyorum. bunalıyorum. sevmiyorum yani. öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bende denemekten keyif almam beyenirim alırım evde dener sonra olmadımı geri götürüyorum.. ama alışverişi severim çok rahatlatıyor adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 alışverişin en tatlısı sevdiceğinle yaptığın, vallahi çok güzel lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 benim de annem babam alıyor , yalnız değilmişim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ucuzsa dünyayı satın alırım yoksa mağzaya girmem bile tommymiş hedeymiş hüdeymiş bize gelmez çarşamba bazaar style! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Bana da fenalık basıyor bi agresifleşiyorum. Aynı şekilde belli aralıklarda gidip toptan bi alışveriş yaparız ki işkence gündür o gün benim için sonra baya uzun süre bişey almam arada annem bak şunu beğendim sana die getirir. Meh , o kabinlerde giyin dene falan çok sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 adamınbiri said: ucuzsa dünyayı satın alırım yoksa mağzaya girmem bile tommymiş hedeymiş hüdeymiş bize gelmez çarşamba bazaar style! :D pull and bear da bana yetiyor.. yaz kiş ayakkabı herşey ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 marka aldığım tek şey ayakkabı onu öyle ucuz'a kapatiyim yapmıyacaksın alıcaksın en markasını en kalitelisini yıllarca giyiceksin olay budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 evet yaa alışveriş yapmak sinir bozucu bir şey..alıyorum alıyorum giymiyorum hiçbirini sokak çocukları gibi dolaşıyorum etrafta :D ama annemin kıyafet alması çok sinir bozucu kafasına göre kendi beğendiklerini alıyor hiçbir zaman beğenmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Zibidi kıyafetleri lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ya bazen denk geliyor alıyorum da, sonra nereye koyuyorum bilmiyorum sürekli son aldığımı giymek zorunda kalıyorum. Dolabı bi karıştırma hevesini bulabilsem içimde yıllar önce aldığım şeyleri bulucam daa, nerdee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ahahaha fede abi aynı durum 20 bitti bugün(evet) hala yanımda biri olmadan giysi alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 iç çamaşırı alışverişi zor geliyor bana, yanımda birisyle bile yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mortis said: Zibidi kıyafetleri lan o bööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 hahaha :D alışveriş iyidir, gereklidir. daha yeni ayakkabı, gömlek ve blazer aldım. ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 hazır alış veriş konusu açılmışken bana süeter lazım böyle falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ama bundan giyip eline kolanı alıp aynı suratla resim de çektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bunlar indie işte. bunlar prim yapio bu zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Alışveriş iyidir ya, kendine bi iyilik yapmak gibidir arada sırada. Güzeldir. Ama kızlarla yapılması sağlığa zararlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mortis said: bunlar indie işte. bunlar prim yapio bu zamanda. indie müziktede bombadır yaa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 sesu said: ama bundan giyip eline kolanı alıp aynı suratla resim de çektir çorap hariç aynı şekilde fotum var herahalde : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 aynı dert bende de var arkadaş. annemin zorlamasıyla alırım hep. 20 yaşındayım lan ben de. of. o pantolon denerken kilo kaybetmek yok mu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 of bence de işkence gibi birşey alışveriş ya, yani aşırı sıkılıyorum alışveriş yaparken. bir tek ayakkabı yani onunda rahat olması gerektiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Şimdi PS3 almaya gitmek sıkıcı mıdır? Yada kendine şık bi pantolon, bi ayakkabı alacaksın? Film, müzik falan alacaksın? Sıkıcı mı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar