Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 Eylül Cuma Paticik Paintball Organizasyonu.

kitana

Öne çıkan mesajlar

az zamanımız olduğundan dolayı çok süper bi mekan bulamadık ama gene işimizi gördü diyelim.

açıkçası ben çok eğlendim. diğer arkadaşların da öyle düşündüğünü sanıyorum ki gerek oyun içi kapışma ve oyun arası muhabbetler baya iyiydi. güldük , eğlendik.

kırmızı takım (leet)

sly-one
sesu
griswold
kitana
spidee
mortis
MADBOY
asteroth

mavi takım (nerds)

xunn
axedice
phyx
mulgear6
axedice
on3
elesso
sixoms
cuce

takımlar bu şekildeydi.

skoru 2-2 berabere olarak kabul ettik.

ilk ctf oynadık.
ctf diyoruz da daha çok team deathmatch gibi oldu oyun. Bayrak kapmak hayli zordu açıkçası.
ilk round u nerd ler aldı. 7 e 5 adam vurma üstünlüğü ile.
2. round u 5 e 3 adam vurma üstünlüğü ile leet takımı kazandı.

3. round u ctf değil de get the flag olarak yaptık. house rule koyduk. açıkçası get the flag daha keyifli idi. O da berabere bitsin dedik.

leet takım kazandı aslında ama hadi asdf

takımın scout uydum arkadaş. öldüm bittim cidden koşmaktan. ağlıyordum otobüste resmen , iftar trafiği falan derken anca gelebildik eve ; ama değdi.

gelen arkadaşlara teşekkürler. sonraki paintball organizasyonlarında görüşmek üzere.

dicemde yarın lan parti var anasını satayım.

edit: fotolar için on3 ı beklememiz gerekicek , adam bursa yolunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Oz hakiki leet team'in support gunneri olarak gorevimi yerine getirdim, 6 ekstra doldurdum lan sapik gibi, birde kimdi o bilmiyorum da, asagi taraflarda siper almisken birisiyle karsilastik, birbirimize supressing fire yaparken benim mermiler bitti, ardindan 3 tane gogsume yememle sonuclandi olay.

m000rtis ile leventin parmaklar gg oldu, eksdaysin da 2 top falan elinde patladi sanirim. Onun disinda bi sakatlik yok, tabi ben utancimdan soylemek istemiyorum da ikinci roundun basinda sol ayak bilegim fena burkuldu, ikinci roundda hic adam gibi oynayamadim.

Ucuncu round gunes takimin official herosu oldu resmen, adam bayragi kapip geriye kosarken slow motiona gectik, havada yargilar ucustu.

Gunes, popon tas gibiymis abi, bugun bunu ogrendik.
Sosyal ağlarda paylaş

Levent'in kafasını, Mortis'in elini, Asteroth'un kıçını kırdım.

Arkadaşlar biz kazandık. Bariz önce götürdük bayrağı ama sayan yok, tey tey. Hayır killara bakarsak ciddi kan revan içinde bıraktık ortalığı son el, adım atan admaınız eli havada gözleri yaşlı ceza alanına dönüyordu.

Axedice'ın alnı mor, bunu yapan ibiştir.

Mulgear beni sırtımdan vurdu, friendly fire yaptı, olabilir. Ama mazereti felaketti;

"Abi üzerinden aşırıp vurmaya çalışıyordum."
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:
Mulgear beni sırtımdan vurdu, friendly fire yaptı, olabilir. Ama mazereti felaketti;

"Abi üzerinden aşırıp vurmaya çalışıyordum."

vaypiç mulgear
ya yok o diildi olay
benim silah çok tırttı attıgım zaman bi curve yapıyodu sonra yere düşüyodu :D
ben de o siperin arkasında bagdas kurup oturan arkadası vurmaya calısıyodum napabilirim :D
yani olay buydu da sırtın saglam gg olmustu

bu arada nerd takımı olarak lütfedip size beraberlik verdik I_337 takımı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...