sesu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 2.15 vapuruyla Beşiktaş'a geçmeye karar verdik. Kadıköy tarafından gelecek olanlarla hep beraber gidebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 3 te orda olun arkadaşlar. last call artık. numaramı yazdım herhangi bi probleme karşı. telefon 0536 875 32 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 aha sapıgın olcam kita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Lan bunu kaçırmamalıydım, nese başka zaman inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 2 saat 52 dakika kaldı.2 dota daha atar cıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 hala yola çıkmamış varsa o kişi yalan olmuş demektir dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yok mu dönen?nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 süperdi mekan biraz tırttı ama cidden süperdi hadi dusa kaçtım ben :D yanlız resimler bursadan gelicek yarına kadar yok ama kitananın minibüs pozunu hemen atın lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 onu spidee atacak güzeldi eline verdik Kırmızı takım olarak mavilerin destruction vs order oldu. Destro ownz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 az zamanımız olduğundan dolayı çok süper bi mekan bulamadık ama gene işimizi gördü diyelim. açıkçası ben çok eğlendim. diğer arkadaşların da öyle düşündüğünü sanıyorum ki gerek oyun içi kapışma ve oyun arası muhabbetler baya iyiydi. güldük , eğlendik. kırmızı takım (leet) sly-one sesu griswold kitana spidee mortis MADBOY asteroth mavi takım (nerds) xunn axedice phyx mulgear6 axedice on3 elesso sixoms cuce takımlar bu şekildeydi. skoru 2-2 berabere olarak kabul ettik. ilk ctf oynadık. ctf diyoruz da daha çok team deathmatch gibi oldu oyun. Bayrak kapmak hayli zordu açıkçası. ilk round u nerd ler aldı. 7 e 5 adam vurma üstünlüğü ile. 2. round u 5 e 3 adam vurma üstünlüğü ile leet takımı kazandı. 3. round u ctf değil de get the flag olarak yaptık. house rule koyduk. açıkçası get the flag daha keyifli idi. O da berabere bitsin dedik. leet takım kazandı aslında ama hadi asdf takımın scout uydum arkadaş. öldüm bittim cidden koşmaktan. ağlıyordum otobüste resmen , iftar trafiği falan derken anca gelebildik eve ; ama değdi. gelen arkadaşlara teşekkürler. sonraki paintball organizasyonlarında görüşmek üzere. dicemde yarın lan parti var anasını satayım. edit: fotolar için on3 ı beklememiz gerekicek , adam bursa yolunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 güzeldi eğlendik baya. mekan biraz bakımsızdı ama zevkliydi. kitana said: leet takım kazandı aslında ama hadi asdf yenmemize rağmen beraberliği kabul ettik bide yendik diyosun ayıp asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 şimdi girdim bende, siksoksla evlerimizin baya yakın olması büyük şans oldu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 nerdler kazandı ayrıca ha, çamur yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yol alın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Oz hakiki leet team'in support gunneri olarak gorevimi yerine getirdim, 6 ekstra doldurdum lan sapik gibi, birde kimdi o bilmiyorum da, asagi taraflarda siper almisken birisiyle karsilastik, birbirimize supressing fire yaparken benim mermiler bitti, ardindan 3 tane gogsume yememle sonuclandi olay. m000rtis ile leventin parmaklar gg oldu, eksdaysin da 2 top falan elinde patladi sanirim. Onun disinda bi sakatlik yok, tabi ben utancimdan soylemek istemiyorum da ikinci roundun basinda sol ayak bilegim fena burkuldu, ikinci roundda hic adam gibi oynayamadim. Ucuncu round gunes takimin official herosu oldu resmen, adam bayragi kapip geriye kosarken slow motiona gectik, havada yargilar ucustu. Gunes, popon tas gibiymis abi, bugun bunu ogrendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Gazi olarak geldim gururluyum. Kafamdaki şiş umarım yarına iner. İnmezse bil ki peşindeyim güneş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Levent'in kafasını, Mortis'in elini, Asteroth'un kıçını kırdım. Arkadaşlar biz kazandık. Bariz önce götürdük bayrağı ama sayan yok, tey tey. Hayır killara bakarsak ciddi kan revan içinde bıraktık ortalığı son el, adım atan admaınız eli havada gözleri yaşlı ceza alanına dönüyordu. Axedice'ın alnı mor, bunu yapan ibiştir. Mulgear beni sırtımdan vurdu, friendly fire yaptı, olabilir. Ama mazereti felaketti; "Abi üzerinden aşırıp vurmaya çalışıyordum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 paintball orucu bozarmı? ben ciddi yuttum boya cunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Niyete bakar o. Karnını doyurmak için yutmadıysan bozmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Cüce yalıyordu ki bir ara, oruç iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yarın axedice'dan mesajlar "roketi yedim, aklıma oruc geldi hemen kustum geri spawn pointte" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 xunn said: Mulgear beni sırtımdan vurdu, friendly fire yaptı, olabilir. Ama mazereti felaketti; "Abi üzerinden aşırıp vurmaya çalışıyordum." vaypiç mulgear ya yok o diildi olay benim silah çok tırttı attıgım zaman bi curve yapıyodu sonra yere düşüyodu :D ben de o siperin arkasında bagdas kurup oturan arkadası vurmaya calısıyodum napabilirim :D yani olay buydu da sırtın saglam gg olmustu bu arada nerd takımı olarak lütfedip size beraberlik verdik I_337 takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 xunn said: Cüce yalıyordu ki bir ara, oruç iptal. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Fotolar. Savaş öncesi karşı takım Savaş sonrası Yemek sonrası KFC ye gidip de Burger King den yiyicek yiyen tek insanımdır heralde. :D Buda benden feribot hatırası olsun.Martılara 2 simit yedirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 dayı ben senin fotoğraf makinanı sevmedim hahaha. güneş de bıraksın artık bayrağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar