Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ben en cok mininova kullanıyorum cunku diğer torrent sitelerinde hiç kimse comment atmıyor ve bende genelde wii için flm oyun ındırdığımden mutlaka wiiyi blocklamadığını palda calısıp calısmadığına emın olmam lazım.comment olmadanda bole bıseyden emın olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mininova'yı çok eskiden kullanıyordum torrente ilk adım attığım zamanlarda ama hızlı indiremiyordum seedleri çok olmasına rağmen. Geçenlerde bulamadığım bir filmi indireyim dedim baya hızlı indi. Sanırım paylaşımları açmaya başlamış mininovacılar :). Bitsoup.org kullanıyorum güncel film dizi çok hızlı bir şekilde indiriyor çok memnunum arenabg de sağlam. Diğerlerinide deniyeceğim hiç denememiştim pirate felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Pirate Bay alman sitesi değil miydi yahu? Baya zaman önce ordan bulduğum birkaç şey almanca çıkmıştı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Disappear said: private trackera laf atanlar blackcats gibi bi siteye hic girmemis galiba heh. bende bunu anlamam mutlaka torrent siteleri topicinde private trackerlara laf atan biri cikar. mininovada 5 seed 30 leech'e karsi cekmeye calisacagima, gider private trackerdan 30 seed 5 leech ile cekerim. o sikayet ettiginiz ratio sistemi sagolsun seed sorunu yasanmiyo privatelarda. edit: ayrica liste cok yalan bi liste. sitede hic duymadigin torrent siteleri var ama ne tbytes, ne tleech ne de blackcats yazilmis. Davetiyemiz olmayınca bok atıyoruz ne yapacan. Alan yetkilileri davetiye paylaşımını yasaklıyor sonra kendileri gelip "üyeliğimiz var kullanıyoz mis mis" diyorlar. That is justice. kertenkel said: ilk önce grubun private IRC kanalında çıkar, sonra private trackerda çıkar sonra public olur desen hani daha doğru olur... Brigand said: Tabi ki yeni diziler filmler filan ilk önce thepiratebay mininova gibi yerlerde çıkar ilk üretilen yerler orası ondan bu kadar popülerler ama hızlı indirmek istiyorsanız oralar ilk tercihinizde olmasın. Elbette önce filmi oyunu çıkaran grubun kullandığı private trackerlarda ya da rapidshare gibi upload sunucularında çıkıyor ama torrentz btjunkie gibi yerlerde daha da geç çıkıyor, mininova'da thepiratebay'de filan daha erken çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ooo çok büyük laf yedik,kaçın kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Tabi tabi lafı "yemek" anlamında düşünürseniz lafa ne olduğu beni ilgilendirmez laf boşta kalır, boşu boşuna oraya onu yazmak için düşünmüş ve yazmış olurum çünkü birisine benim laf sokmamın bana getirisi yok. Ama o lafı "icraat" olarak değerlendirirseniz belki ileride bu konuda çalışmalarınızı görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 mininova tracker falan değil. arama motoru sadede, nereden uyduruyorsuuz olmadık şeyyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 tracker ne, arama motoru ne? tracker nasıl elde edilir, arama motoru olarak hangisi iyi, tracker olarak hangisi. 1 senedir film indiriyorum torrentten, hiçbişey bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 arama motoru olarak btjunkie iyi, tracker olarak çzgiroman için demonoid h33t iyi. bu kadar benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ne icraatı bekliyorsun peki? ilk sayfanın tamamen torrent inviteları atılan topiklerden ibaret olduğu zaman döndürmeyi icraat olarak mı görüyorsun? invite'a ihtiyacı olan varsa aramaya yazsın invite diye ya da demonoid diye misal bulsun invite paylaşılan topikleri oradan invite almış/atmış arkadaşa atsın bi pm alsın gene alacağını. kusura bakma da konu dışı'nın siyaseti konu dışını ne hale soktuysa internet de o aldeydi bu şeylerle ve ben intrernet bölümü moderatorü olduğum sürece tekrar öyle olmasını istemiyorum. hatta en başta o kadar bezmiştik ki insanlar topyekün yasaklandığını anlasın diye torrent muhabbetleri,bu tarz siteye link başlıkları bile uçuruluyordu hemen..ama şu an düzen gayet güzel.309489432789 kere tartışıldı internet bölümü kuralları paticik.com bölümünde ve en olası güzel hale geldi bu invite-link paylaşımı konusunda. icraat yok derken de icraat için yapıcı bir şeyler söyle,belki bizim aklımıza gelmemiştir güzeldir önerin ve öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Başıboş bırakırsanız öyle olur tabi. Sizin kontrolünüzde olacak. Herşeyi ben mi söyleyeyim nasıl yapılacağını kutulu? Siz "haydi invite paylaşımını açtık" derseniz millet "hübeeereee hobareee" diye dalar olaya. Mesela googledan arayıp başka yerlerden invite isteyeyim diyorum ama adam gibi tek takıldığım forum burası, başka forumlarda 5-10 mesajı olan birine de kimse torrentleech invite'ı göndermez. Ben yıllardır bu sitenin üyesiysem ve buraya yazı yazıyorsam bu sitenin de biraz benim ihtiyaçlarımı karşılaması gerekir. Ama onun yerine ihtiyaçları karşılanmış alan yetkilileri üyeleri gözardı ederek sadece konu karmaşası çıkmasın diye bazı şeyleri yasaklıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 herkes kullandığı siteleri yazabiliryoe. ben yazıyorum,, adam benden öm ile istiyor, bende tanıdıysam az çok veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 İcraat işini açıkla demişin, açıklayayım. Kilitli bir konu açın. Invite'ları siz toplayın, linklerin belirli bir geçerlilik süresi varsa üyelik adı ile kaydolun filan, sonra onları düzenli bir şekilde her hafta birkaç kişi mesela öm atın. Hem insanlara bir çeşit hediye olmuş olur. Mesela forum düzeni ne bileyim yardım etme fikir paylaşma gibi kriterleri koyun. Gözünüze iliştikçe güzel mesaj atan kişilere davetiyeyi gönderin, birisinin mesajını filan beğenirseniz mesela. İyi olmaz mı? Millete "haydi meydana atın davetiyeleri" demenin anlamı yok curcuna çıkacağı belli. Ha uğraşamam derseniz eywallah tabi kimse uğraşın demiyor ama ortada bir rahatsızlık var çözülmesi gerekiyor kuralı koyan sizsiniz sizden de çözüm beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bak yol göstermişim zaten htiyacını karşılaman için..bi de yasak değilken invite aldı diye suçlu mu oluyor yahu alan yetkilisi ki o zaman yetkili bile değildi. ben neden cebelleşiyorum en ufak bi invite'a ihtiyacım olduğunda forumda daha önce biri almış/atmış mı acaba diye bulmak için.ki ben başlık açar invite'ımı alır sonra başlığı silerim kimsenin ruhu bile duymaz birkaç kişi hariç.ama ben gidip gerçekten ihtiyacım olunca arayıp bulabiliyorsam istediklerimi sen de bulabilirsin bir şekil.ya da invite istediğini uluorta beli etmeden de invite isteyebilirsin.ben öğretmeyeyim onu da artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Brigand said: İcraat işini açıkla demişin, açıklayayım. Kilitli bir konu açın. Invite'ları siz toplayın, linklerin belirli bir geçerlilik süresi varsa üyelik adı ile kaydolun filan, sonra onları düzenli bir şekilde her hafta birkaç kişi mesela öm atın. Hem insanlara bir çeşit hediye olmuş olur. Mesela forum düzeni ne bileyim yardım etme fikir paylaşma gibi kriterleri koyun. Gözünüze iliştikçe güzel mesaj atan kişilere davetiyeyi gönderin, birisinin mesajını filan beğenirseniz mesela. İyi olmaz mı? Millete "haydi meydana atın davetiyeleri" demenin anlamı yok curcuna çıkacağı belli. Ha uğraşamam derseniz eywallah tabi kimse uğraşın demiyor ama ortada bir rahatsızlık var çözülmesi gerekiyor kuralı koyan sizsiniz sizden de çözüm beklerim. e çözümü yazdım zaten.paralı işçi değiliz biz ayrıca ki yazdığının ne kadar olmayacak bir sistem olduğunu sen de biliyorsun gayet açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 İyide arkadaşım olay 4. Murat'a dönüyor. Halk içki içemezken siz içiyorsunuz. Bunu da ben mi farkettireyim size yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ne hani kim içiyor yahu?biz zamanında içtik hala onun kafasını yaşıyoruz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Aramızdan bir padişah çıkabilir dikkat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Brigand said: Başıboş bırakırsanız öyle olur tabi. Sizin kontrolünüzde olacak. Herşeyi ben mi söyleyeyim nasıl yapılacağını kutulu? Siz "haydi invite paylaşımını açtık" derseniz millet "hübeeereee hobareee" diye dalar olaya. Mesela googledan arayıp başka yerlerden invite isteyeyim diyorum ama adam gibi tek takıldığım forum burası, başka forumlarda 5-10 mesajı olan birine de kimse torrentleech invite'ı göndermez. Ben yıllardır bu sitenin üyesiysem ve buraya yazı yazıyorsam bu sitenin de biraz benim ihtiyaçlarımı karşılaması gerekir. Ama onun yerine ihtiyaçları karşılanmış alan yetkilileri üyeleri gözardı ederek sadece konu karmaşası çıkmasın diye bazı şeyleri yasaklıyorlar. Sen kimsin ki benim yetkilerimi kendi cikarima kullandigimi soyluyorsun. Ben burda mod olmadan once internet bolumu sirf invite kargasisindayken 2 tane invite almisimdir; birincisi demonoid ki bi ara kapandi acildi alali 2 sene falan oluyodur aldiktan 1 ay sonra biraktim. ikinciside rapidreactor gibi tirt bi siteydi. Torrentbytes i 4 senedir falan kullanirim, torrentleechi wow'dan yakin bi arkadasim msn den konusurken tavsiye etti invite yolladi. Blackcats icinde signup sayfasini ana sayfa yapip bosluk buldugum an uye oldum. Oyle mekani bos bulup sallama yok neymis ihtiyaclarimizi giderince yasak koymusuz. Yasaklarin hic birini biz koymuyoruz, genel moderasyon uyeleri koyuyor. Biz sadece uyguluyoruz. Ayrica ne kadar eski uye olursan ol, sirf davetiye bulamiyosun diye "paticik benim ihtiyaclarimi karsilamiyo" diyip cemkirmek sacmalamaktan oteye gitmemis. Kisaca invite isteyen buluyo bi sekilde, sen bulamiyosan bu senin beceriksizligin. Modlara bok atma. Son mesajinda gene yok neymis biz iciyomusuz halk icmiyomus. Bos bos iftiralar savurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 İhtiyaçlarınızı giderdiniz yasak koydunuz demiyorum düzgün okusaydın görürsün. İhtiyaçlarınız giderilmiş ve sonra yasak koyulmuş, böylece bir sorununuz yok. Ama bu konuda ihtiyaçları giderilmemiş olan üyeler var ve sizin bu konuda derdiniz olmadığı için umursamıyorsunuz. Ayrıca kusura bakma ben "paticik genel yönetim- alt yönetim forum yönetimi" filan diye ayırmıyorum genel olarak staff kadrosu olarak bakıyorum olaya. Sen sanki "internet gittikçe ucuzluyor insanlar sürekli download yapıyorlar arşiv yapıyorlar film oyun çekiyorlar, invite ile çalışan download siteleri için üyelere bir çeşit düzenleme yapalım" diye bir genel yöneticiye başvurdun da mı buraya gelip "yasağı ben koymadım" diyorsun. Tabi senin düşüncen "biri yasağı koymuş ben uyguluyom kardeşim benim sorumluluğum değil banane" olabilir ne diyim. Kullandığın kelimelere dikkat et, burada bir yetkin var, sen normal bir üye gibi konuşmamalısın karşındaki kişiye daha resmi ve saygı çerçevesinde hitap etmelisin. Bir üyeye "beceriksiz" demek de ne oluyor? Ben sana laf söyledim mi? Benim sana gösterdiğim saygıyı sen bana saygısızlık olarak mı gösteriyorsun? Evet paticik ihtiyaçlarımı karşılamıyor, gidip saçma saçma "rep baba rep baba" diyen forumlara da üye olup "torrentleech invite verene rep verecem" diyecek değilim. Dediğin şeyler tamamen anlamsız, çünkü anlatmak istediğim şeyi anlamadığın için ortaya çıkan yazılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Brigand said: İyide arkadaşım olay 4. Murat'a dönüyor. Halk içki içemezken siz içiyorsunuz. Bunu da ben mi farkettireyim size yani? Burda yazdiklarinla siz kullaniyorsunuz, bize kullandirtmiyorsunuz diyorsunuz. Bende sana diyorumki iskembeden sallama, ben sirf burada uyeyim ve private tracker kullaniyorum diye o davetiyeleri burdan edindigim anlamina gelmez. kullandigim 3 sitenin 2 sine kendim uye oldum 1 tanesinede wow'dan arkadas davetiye atti. Bizim ihtiyacimizi giderip, sallamamazlik ettigimiz yok. Ayrica sen nerden biliyosunki bizim bu yasagi savundugumuzu ? Biz surekli "ABE INVAYT LAZIM" tarzi topiclerden sikayetciydik ama tamamen yasak olmasinida istemiyoruz. Bu konuda genel moderasyon bolumunde tartistik ve son duzenleme olarak paylasim sitelerinin linklerinin paylasilmasina ama direkt download linki ve davetiye paylasilmamasina karar verildi. Hic bir seyi anlamadigim yok, once lafi edip cevabi alinca "anlamadan yazmisin" deme. Ayrica kusura bakma ben bu is icin para almiyorum ben bu isi gonullu yapiyorum. Biri beni bilip bilmeden bencillikle sucluyosa gereken cevabi veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 öncelikle yaptığın şey saygısızlık onu bi kere unutma.Evet sen kendi işinizi hallettiniz sonra yasak koydunuz modunda yazdın şu zamana kadar. Ayrıca staff kadrosu olarak izin verelim mi diye konuştuk evet diyorum ya sadece paticik.com bölümünde bile 234098432 kere tartışıldı bu,yeter artık.Ayrıca invite isteyen bulur diyoruz onu görmezden geliyorsun hala invite alan herkesin kellesini uçuruyoruz tadında yazılar yazıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 mesajlar cok wall of text, paragraf lütfen. edit : paragraf varmış zaten ama tartışma çok lüzümsuz ondan pas geçmişim mesajları :p bu nedenle bana birde davetiye yollayın lütfen. (dansa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Yaptığın iş için para alacak olsan üstüne para vermen gerekirdi bunu biliyon mu? Bize kullandırtmıyorsunuz demiyoruz, IV. Murat içki satımını yasakladı dolayısı ile halk içki bulamadı, ama kendisi içti. Aradaki benzerlik bu, IV. Murat osmanlıyı yönetti ben yönetmedim de diyebilirsin aradaki benzerlikleri bulmak senin bakış açına kalmış. Davetiyeleri buradan edindin mi dedim ben sana? Almışın kullanıyon sonra her torrent konusunda "torrentleech torrentleech" diye bağırıyon sonra da "davetiye paylaşım yasağı" kuralını uyguluyorsun üyelere. Kullanıyorsan da bas bas bağırma "ben kullanıyom kullanıyom" diye. Ya da sen kullandığını rahat rahat söylemek istiyorsan üyeleri serbest bırakın üyeler de kullansın, tabi kullanmaya başlamak için bir yardımlaşma gerekiyor önce, hani sizin yasakladığınız. Kuralları sen koyamıyor olabilirsin ama uyguluyorsun ve uyguladığın kurallar hakkında söz hakkına sahipsindir, acaba bu söz hakkını ne yönde ve ne kadar kullandın merak ediyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 rapid premium alanlar paralarıyla alıyor itler ,bizde para yok paticik para versin ya da gelip kimse buraya "rapid premiumla süper çekiyorum" diye ya da "kota koydu herifer günlük almıycam bi daha" yazmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar