Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kemikılı nekadar tanıyorsunuz?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Başkalarının üzerine basarak yükselmek kolaydır ama orda kalamazsınız çünkü ne kadar kişinin üzerine basarak yükselirseniz o kadar kişi sizin dengenizi bozup düşürecektir.
Onun yerine kendi basamaklarımızı kullanarak yükselmek daha sağlıklı olacaktır.

Chemi'i ezmek sizi yükseltmez.Size haz verir mi bilmem ama yükseltmiyeceği kesin.Saçma sapan insanların gözünde bir değer kazanabilirsiniz belki.Tartışılır.

Ama gerçek şu ki, kimse ezilmeyi haketmez.

Babacum'un dediği gibi, kendinizi çocuğun yerine koyun biraz.Öyle düşünün.

Bazen sinirlerimizi bozacaktır chemi belki.Ama önemli olan buna tolerans göstermek.

Sabır erdemdir.[signature][hline]I'm in a world of shit.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir dakika, fazla abartmanın alemi yok. Kimsenin ezilmesine fırsat verecek değiliz, ama burada yapılan bir hataya tepki gösterebilmek için hatayı yapan admın yedi sülalesini tanımaya kimsenin ihtiyacı yok.

Ben seni ne kadar tanıyorsam Chemi de o kadar tanıyorum, burada tanıdığım birkaç istisna dışında herkesi de "nick"iyle tanırım, 20K üyenin belki en fazla 30 tanesinin gerçek adını biliyorum.

Gösterilen bir tepki var evet, ama bu tepki "Doğa"ya değil, "Chemical"a gösteriliyor. Bu durumda kalkıp "tanımadan nasıl yorum yaparsınız", "bir insanı bilmeden görmeden eleştirmek" falan gibi yorumlar açıkça komik kaçıyor Babacum. Doğa hakkında hiçbirşey, altını çizerek söylüyorum; hiçbirşey bilmiyorum, ama Chemicalı tanırım.

Aldığı tepkilerin abartılı olduğunu kabul ediyorum, ancak bu adının çıkması diye tabir ettiğimiz durumdur. Evet ben eğleniyorum Chemin bazı topiclerinde, evet Chem büyüyecek, evet aslında kötü bir insan değil vs.. ama bunların hiçbiri forumlarda tepki almasına engel değil. Kaldı ki çoğu zaman ben zor tutuyorum kendimi tepki göstermemek için.

Elmayla armutu karıştırmayalım; forumlarda birini eleştirebilmek için hayatının her ayrıntısını bilmene gerek yok, bazen tek mesaj yeter. Hele 4K+ mesaj fazla fazla yeter biri hakkında yorum yapmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada son mesajındaki yorumuna katılırım, ama bu zamanı ben kendi zamanımdan ayırıp vermek durumunda hissetmiyorum kendimi.

Chem sana değil söylediklerim, hele bu topice hiç değil, sadece toplu harekete dönüşme eğilimi gösteren bir yanlış anlama olduğuna inandığım için yorum yaptım; Paticik forumları ve benim gözümde özellikle Konu Dışı bölümü, her hatanın hoş görüldüğü, kimsenin birbirini eleştirmediği, isteyenin istediğini yapmakta özgür olduğu ütopik bir cennet parçası değil, olacak da değil.
Sosyal ağlarda paylaş

nefr olay sadece tanıyıp tanımadan biri hakkında orum yapmak değil daha çok birileri popüleritelerini arttırmak için bir kurban seçiyorlar ve ona agresif tavır sergiliyorlar

ben buna kızıyorum

yani kendilerine saygı duyulması için yapılacak en son şeyi yapıyorlar
sen bir düşün hele adamalar geliyor, burada birilerinin gözünde yer edinebilmek için seni ezmeye kalkıyorlar

olacak iş değil, böyle saygı kazanılmaz ben özündne bunu anlatmaya çalışıyorum

biri kalkıyor "babacum sux sevmiyorum hergeleyi" öteki de neden o kişinin bana kıl olduğunu bilp bilmeden "evet bab haklısın bence de suxxorun önde gideni" diye mesaj atıyor ama aklında bir şey var "bende onalrı saygısını kazaniim ben de onlara uyiiim gerisi önemli değil burada bir mevkii kazanayım bari"

sence de bu basit ve aşşağılık bir davranış değil midir?

bir günah kjeçisi seçiliyor nedenli nedensiz sonra o adamın üstüne gidiliyor ayıp yaa böyle uyduruk hareketlere artık tahammül edemiyorum

ve söyliim bunu sırf chem e de yapmıyorlar arada başkalarına da yaptılar gördüm[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Oriflame temsilcisi
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw Chemical'ı yakından tanımam, ama ablasını tanırım, liseden ve üni.den arkadaşımdır. Ablasından da bol bol dinlemişliğim vardır. Neden insanlar bu adama bu kadar yükleniyor anlamıyorum. Açıkçası ben bu adamın hikayelerini ablasından veya çevreden dinledikçe, açtığı forumları okudukça, bana attığı özel mesajları gördükçe gülüyorum, gülümsüyorum. Bu bile yeterince önemli bir özellik. Kaç kişi her gün bir kere gülme fırsatı buluyor ki şu şartlarda bir yaşamda? Şu ana kadar kimseye bir zararını görmedim Chemical'ın (Ablası sayılmaz ;)). Kimseye bir saldırısını, hakaretini görmedim. Aksine insanları güldürüyor, eğlendiriyor. Bu yüzden de tepki çekiyor. Çocuk deniliyor. Peki hangimiz biraz çocuk değiliz ki? Hangimiz zamanında benzer şeyler yapmamış da olsak benzer ruh hallerinde bulunmadık ki? Kaç kişi annesinden "ciddi olgun ve ağır adam" olarak doğdu ki?

Nedir bu Chemical düşmanlığı anlamıyorum? Hele o küfürlü nicklerle yapılan anketler neydi hiç anlamadım. Bu kadar mı kalitesiz, bu kadar mı yoksun (neyden olduğunu yazmayacam artık, isteyen istediği nesneyi eklesin) ki bu insanlar böyle şeyler yapıyor anlamıyorum. Biraz rahat olun ya.. Biraz da sağa sola bulaşıp "düşene bir tekme vurayım o düştükçe ben yükselirim" mantığını, rekabeti bırakın da şurdan keyif almaya, keyif aldırmaya çalışın. Hadi bunu yapamıyorsanız bari hiç bulaşmayın da köstek olmayın ne bize ne de yüklendiğiniz bu çocuğa. Ne de güzel söz o "Gölge etme başka ihsan eylemem"[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

forumlarda UO dan Icadlarından tanıyorum yeterınce ...
korkum bır gun butun dunyanın tanıması (daha once demıstım yapar bu nukleer bıseyler yada kımyasal tabun mabun) ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ...
Vampire Hunter D
Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim chemi ye bi takıntım yok.. ara sıra fazla gereksiz hareketlerde bulunuyor o kadar.. orda tanıdığıma pişman oldum falan derken de geyiğine söyledim yani... küfürlü nick açanları kınıyorum.. tamam chemical belki çok olgun ve aklı başında biri olmaya da bilir fakat forumun ayrı bir rengidir kendisi.. ha biraz olgunlaşsa da fena olmaz.[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says:
sevgin bana bir tuzakmış be yar,
Günden güne yağar yüreğime kar,
Bu dünya sensiz gayri bana dar,
Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi herkes buraya Kemik hakkında bir şeyler yazmış. Genelde de kötü şeyler yazmış. Şöyle bir düşündüm önce bu adam hakkında ne yazabilirim diye.

Bir forum üyesi hakkında kötü bir şeyler yazmam için bazı şeyler yapması gerek.
-Herkese gereksiz muhalefet yapması
-Provokatif mesajlar atması
-Millete küfür etmesi ya da şahsına hakaretler etmesi
-Yasak konularda konular açması
-Siteye zarar verici hareketler yapması

Eğer bunları yapan biri var ise zaten şu an burada isminin altında üye değil yörünge dışı yazması gerekir. Ayrıca bu tip davranan insanların açtığı threadler genelde kavga dolu mesajlar ve sitemizin otokontrolu dahilinde muhabbetin devam etmesinden çok "bu yasaktır" "bunu bir daha yapmazsan seviniriz" tarzı mesajlarla doludur.

Kemik' in mesajlarına gelince birincisi bu tarz mesajları kendisinde görmüyorum. Hiç birimize hakaret bazında bir davranışı bir aşağılama yaptığını ya da kısaca benim deyimimle bir yerimize çomak soktuğunu görmedim. Açtığı konularda da otokontrol dahilinde bir tepki görmekten çok bir rating patlaması görüyorum.

O zaman burada bir terslik var. Kemik bir mesaj yazıyor, millet gidip onla eğleniyor, sonra da buraya gelip burada adamı aşağılamaya çalışıyor ise o zaman burada büyük bir yanlış vardır.

Bakıyorum bazen garbageye en çok ragbet gören threadler bizim Kemikıla ait. Millet gülmüş eğlenmiş, Kemikıla laf atmış. Bazıları da gelmiş "off Kemikıl geyiksin" demiş ama yine de muhabbete katılmış. Şimdi buraya gelip burada adama deccal muamelesi yapma yüzünü nerden buluyorsunuz peki?

Kemik kimdir?
Kemik Garbage' den yükselen değerdir. Bana göre Garbage King' dir. Bir nevi sitenin maymunu. Çok geyik threadler açar, bazen komik olduğundan, bazen sinir ettiğinden güldürür. Bazen de cıvıklığından sinir eder. Çocuktur, tek dileğimiz hızlı büyümesidir. Bunlar eksi özelliğidir. Ama sevgi doludur, samimidir. Bu samimiyeti bazen biraz hızlı ve fazla kaçabilir ama yalakalık derecesine de hiç ulaşmamıştır. Bazen bir bakarım Kemik daha üyenin balonu patlamadan onunla samimiyeti kurmuştur. Balonlu üye onla samimi olmasa bile Kemik onunla kırk yıldır dosttur. Ama sevgi doludur saygılıdır. En azından tersini kanıtlayacak hiç bir yazısını da görmedim. Evet bir çok açtığı konuda "YAA SABIIIIRR" yazarak çıkmışlığım olsa da "bu Kemikıldır, Garbage King' dir, delidir, ne yapsa yeridir" demişimdir.

Kemikıl da hepimiz gibi mükemmel değildir, ama mükemmelim diyen bir çok üyemizden de daha mükemmeldir. Çok geyik threadler açması, Garbageyi bir çöplükten çok bir muhabbet ortamına çevirmesi benim de hoşuma gitmese de bu Kemiikılı burada aşağılamamı, onu kötü bir insan gibi göstermemi ya da çoluk çocuk muamelesi yapmamı gerektirmez. Hele çocuk muamelesinden ya da yaş muhabettinden bu kadar yakınan bir topluluğun bu muhabbeti yapması beni gerçekten çok şaşırttı. 2 gün sonra her muhabbetinizde "Senin yaşın kaçtı bakayım çocuum?" muhabbeti yapsam ne kadar hoşunuza gider? ya da daha önce yapıldığında ne kadar hoşunuza gitti? Birilerini eleştirirlken lütfen önce kendinizi bir onun yerine koyun.

Burada bu konuda hala konuşuluyor olması bence çok yanlış. Hiç birimizin burada onu bu şekilde eleştirmeye hakkı yok. Onun açtığı konuları eleştirecekseniz, açtığı konuya gidip, şahsına zarar vermeden threadini eleştirin. Yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışarak tabii ki. Eğer çocuk olarak görüyor ve onun threadlerini aşağılayanlara destek çıkıyorsanız önce arama bölümüne kendi isminizi sonra da destek çıktığınız kişinin adını yazın. Bakın bakalım daha önce attığınız mesajların hepsi mantıklı mesajlar mı? Biz çoook geyik mesaj gördük Kemikıldan önce. Biz unutmadık ama bu konuları açanlar kendilerini çabuk unutmuş gördüğüm kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

ghaldszar garbage en son "yorunge disina bir adim uzak olan bolge" seklinde tanimlaniyordu yanlis hatirlamiyorsam. Copluk bir nevi, bu tip sacma salak topicleri acan uyelere uyari olarak acilmis bir bolumdu... kanimca Garbage King falan gibi soylemlerin oranin acilis amaci goz onunde bulundurulursa aslinda negatif hatta cok cok negatif olarak gorulmesi lazim...[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

hellhound un mesajında açıkladığı şeyin anlamı garbage açıldığında söylenen şeylerin sadece garbage ın açılmasını istemeyen, tepki veren kişileri kandırmaya yönelik yatıştırıcı mesajlar olduğu ortaya çıkıyor..[signature][hline]Bonecrusher, 04 Nisan 2004 23:19 tarihinde demiş ki:
valla küçükken anaokulda 7 cücelerde prens rolünü oynamistim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 06 Nisan 2004 16:52 tarihinde demiş ki:
Hepsini okuyamadım. Küfür hangi sayfada?

Chemin yolladığı adresteydi ama kapatmış o adresi sanırım.

Bu arada Bone tamam siz şaka diye yapıyorsunuz size laf yok ama sizden görüp etkilenip ciddi ciddi saldıranlar da var benim sözüm onlara. Yoksa zaten senin falan oraya "Kemikılı ***** adam" falan diye acc. alacağını sanmam[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

ilginç... seviyenin yüksek olduğunu zannettiğim şu patizone da bile bu tipler varsa daha ne diyeyim? walla ben chemi yi tanıyorum... kendisi ilginç bi insan ( kime zarar verdim deme, senin havalı tufegini de gorduk, elimizde kamera var diye dalmanı da komiklik olsun diye :P )... yani iyi düşünüyo ama sıkıldımı kafayı yiyo... yok yılan besliyo yok barut patlıyo fln, ama komedi yani... bu tip elemanlar forumların tuzu, biberidir...

birinin hakkında eleştiri yaparsanız kimse bişi demez, ancak o kişiyi attığı mesajlara gore, sırf mesajları garbage a gidiyo diye ezmeye kalkarsanız, işte o zaman seviyesizlik sınırı aşılmış demektir... bu tip insanları dışlamak lazım....

Şu küfür olayında anlamadıgım da su: Madem millete laf atacan, tepki cekcen, ne diye yazarsın bu tip bişi? yani eline ne geçiyo karşındakini kıl etmek üzmekten başka...

Bence yapılan en büyük hata insanın kendisine yapılmasını isteemediğini başkasına yapmıştır...

Arkadaşın biri doğru sölemiş: "Benim için ne istiyorsan, Allah sana iki katını versin"

...>[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
We Are The Ones Who Are Saps
Dals
Woods
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...